پنج شنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 7 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20211 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۱۲۲۱ مجرم حرفه ای و سابقه دار در کرمانشاه شناسنامه دار شدند تعطیلی دفاتر تسهیلگری بازافرینی مناطق حاشیه ای فاجعه ای بزرگ است حذف کارتخوان از مطب‌ها موجب خدشه به اعتبار جامعه پزشکی می‌شود افزایش ۱۹۹ درصدی کشفیات سوخت در کرمانشاه آغاز فعالیت سامانه بارشی از امروز در کرمانشاه تشکیل شورای پیشگیری از جرائم پزشکی در کرمانشاه رفع نقاط حادثه خیز معابر کرمانشاه سرعت می‌گیرد ارسال پیامک هشدار برای مشترکان پرمصرف گاز در کرمانشاه عدم دسترسی مستقیم باغداران انار پاوه به بازارهای مصرف/ نبود صنایع تبدیلی، رب انار پاوه را کم طرفدار کرد طرح هادی در ۳۵۰روستای کرمانشاه تکمیل و بازنگری می شود دهکده المپیک کرمانشاه در راه گرفتن یک اعتبار دبش! جمع آوری و ساماندهی ۸۲۳ “معتاد متجاهر” در ۵ روز زمان قطعی واریز سود سهام عدالت اعلام شد/ رقم دقیق سود برگه‌ها چقدر است؟! صدور مجوز راهداری و حمل و نقل از درگاه ملی مجوز‌ها هفت خوان استخدام بیواتانول کرمانشاه ورزش کرمانشاه یک بزرگ‌تر دارد آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث پارکینگ خودرو سنگین از سال آینده چند راهکار ساده برای پیشگیری از گاز گرفتگی در فصل سرما نحوه خوردن سیر خام طبق توصیه متخصصان تغذیه دستگیری راننده متخلف محور پاوه – روانسر

حدود ۵۰ هزار تن گوشت قرمز نیاز سالانه استان
01 آذر 1397 - 9:16
شناسه : 11848
3
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه از تولید سالانه ۶۴ هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد. طلوع‌‌کرمانشاه :

خسرو شهبازی با اشاره به قیمت گوشت قرمز در بازار اظهار داشت: گوشت قرمز گوسفندی در بازار به صورت زنده تا کیلویی ۲۵ هزار تومان فروخته می شود و گوشت گرم نیز با قیمت ۶۰ هزار تومان به ازای هر کیلو عرضه می‌شود.وی با بیان اینکه برخی از افزایش قیمت‌ها بیش از این میزان گران‌فروشی به شمار می‌آید، افزود: وظیفه جهاد کشاورزی تامین و تولید نهادهای مصرفی است و سازمان صمت وظیفه نظارت بر قیمت‌ها را بر عهده دارد.وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه یکی از قطب های تولید است، عنوان کرد: سالانه حدود ۶۴ هزار تن گوشت قرمز تولید می کنیم که حدود ۵۰ هزار تن آن نیاز استان است و ۱۴ هزار تن هم به استانهای دیگر به صورت زنده صادر می شود.

پ
پ

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان کرد: استان کرمانشاه هیچ گونه کمبودی از نظر تولید و تامین گوشت قرمز ندارد و می‌توان گفت در سالهای گذشته تا ۲۸۰ هزار راس دام را به حوزه‌های خلیج فارس صادر می کردیم و هم اکنون صادرات ما در داخل کشور و به استان‌های همجوار است./مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.