دوشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۱ Monday, 5 December , 2022 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17252 تعداد نوشته های امروز : 17×

آخرین خبرها

اعلام ترکیب ژاپن برای دیدار با کرواسی مارکا مدعی شد: کریستیانو رونالدو رسما به النصر پیوست عملیات نجات جام‌ جهانی با جعبه کفش! بعد از انصراف هند؛ عربستان تنها کاندیدای میزبانی جام ملت‌های آسیا شد وقتی که مردم میش پیر و بز را به پروتئین سفید ترجیح می‌دهند/ فرهنگ عشایری کرمانشاه آمیخته با گوشت قرمز بازگشت رحیم استرلینگ به انگلیس به دلایلی شخصی تعیین تکلیف “تله‌کابین” تاق‌بستان به کجا رسید؟  ۷۰ درصد از تعهدات استان در ایجاد شغل برای سال ۱۴۰۱ محقق شده است ۱۰۰۰ سقط غیرقانونی تنها در ۶ ماه! کورتوا: می‌خواهم در جام جهانی ۲۰۲۶ هم باشم ۲ خانه تاریخی کرمانشاه مرکز پذیرایی اقامتی می‌شوند   هرسین در انتظارِ واحد فرآوری پیاز/ پیاز هرسین بازار جهانی دارد آنتی‌بیوتیک‌ها از طریق مصرف گوشت آلوده به انسان منتقل می‌شود؟ هری کین: دیدار با فرانسه یک مبارزه است کین، بهترین بازیکن انگلیس – سنگال شد لواندوفسکی: می‌توانم در جام جهانی بعدی باشم وقتی امانوئل مکرون، پیشگو می‌شود! ترکیب تیم ملی سنگال برابر انگلیس حمله هواداران مکزیکی به تاتا مارتینو در فرودگاه جام‌جهانی قطر، فرصتی برای آشنایی خارجی‌ها با اسلام

زائران اربعین نسبت به رعایت موارد بهداشتی در طول سفر توجه داشته باشند
03 آبان 1396 - 9:56
شناسه : 1222
1
مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: زائران اربعین برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های عفونی، نسبت به رعایت موارد بهداشتی در طول سفر توجه داشته باشند.

پ
پ

حمید خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار طلوع، اظهار داشت: زائرانی که قصد تشرف به عتبات عالیات و شرکت در مراسم اربعین را دارند باید رعایت موارد بهداشتی را به طور جدی مد نظر قرار دهند.

خسروی با اشاره به اینکه بیشتر بیماری‌ها از طریق آب ناسالم و آلوده و مواد غذایی فاسد به وجود می‌آید، افزود: مهمترین اصلی که زائران باید بدان توجه داشته باشند مصرف آب و غذای سالم و بهداشتی است.

وی در ادامه بیان کرد: زائرانی که به عتبات مشرف می‌شوند، اگر علائمی مانند تب، سرفه، تنگی نفس و… در خود داشتند به پرسنل و تیم بهداشتی مستقر در پایگاه های بهداشتی یا نزدیک ترین مرکز درمانی بهداشتی مراجعه کنند تا اقدامات درمانی لازم صورت بگیرد.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  بیان کرد: بر اثر مصرف آب و غذای آلوده و ناسالم ممکن است علائمی نظیر تب، لرز، استخوان درد، اسهال، استفراغ و اسهال خونی در فرد ایجاد شود و لذا زائران برای پیشگیری از ابتلا به این علائم باید اصول بهداشتی را رعایت کنند.

وی توضیح داد: زائران در طول مدت سفر، از غذای گرم استفاده کنند و از مصرف غذای سرد مانند سالاد و سبزی پرهیز کنند، همچنین از آبهای بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.