شنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۳ Saturday, 13 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21138 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

علت «شوره سر» و راه درمان آن چیست؟ غرق شدن مرد ۵۰ ساله در سد شیان اسلام آبادغرب فضاسازی ماه محرم با نصب ۱۵۰۰ متر مربع بنر در شهر کرمانشاه پُرخوابی خطرناک‌تر است یا کم‌خوابی؟ هشدار شکسته‌شدن رکورد مصرف برق در کرمانشاه ایده «هر کلانتری یک شهر» کرمانشاه الگوی مناسبی برای کل کشور است بازدید مشترک وزرای کشور ایران و عراق از «مرز خسروی» رخداد ۱۲۳ زمین‌لرزه در هفته گذشته / لرزه ۴.۷ ریشتری بر تن قصر شیرین کرمانشاه کاهش ۲۰ درصدی شرکت داوطلبان کرمانشاهی در کنکور تب دنگی در ۸۰ درصد افراد بدون علائم ظاهر میشود خانواده‌ها آموزش در سنین پایین را در کودکان مبتلا به «اُتیسم» جدی بگیرند مراکز اقامتی غیرمجاز کرمانشاه ساماندهی می‌شوند ماندگاری هوای گرم در کرمانشاه آتش‌سوزی در انبار ضایعات یک ساختمان مسکونی در کرمانشاه مهار شد لزوم ورود دادستانی به فاجعه تخریب پیزومترهای آب زیرزمینی در استان/ ظرف۲سال ۸۵ چاهک مشاهداتی از مدار انتفاع خارج شده اند!   تدابیر ترافیکی پلیس کرمانشاه برای ایام ماه محرم نذری دارها بخوانند امکان برگزاری کنسرت در اماکن تاریخی کرمانشاه وجود دارد استفاده از ظرفیت پلیس یاران محرم در شب های عزاداری/ رانندگان از سالم بودن سیستم روشنایی خودرو مطمعن شوند قصرشیرین با ۴۷ درجه گرم‌ترین نقطه کرمانشاه

هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی خبازان کرمانشاهی اعمال نشده است
18 آذر 1397 - 11:11
شناسه : 12946
2
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 کشور با اشاره به افزایش قیمت نان در استان کرمانشاه گفت: هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی نانوایان استان کرمانشاه اعمال نشده است. طلوع‌‌کرمانشاه :

مظفر رحیمی اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت آرد در استان کرمانشاه اعمال نشده بنابراین افزایش قیمت نان ناشی از افزایش قیمت آرد نیست.وی ا اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشان‌دهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهره‌مند شوند.رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نان‌های مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.

پ
پ
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به افزایش قیمت نان در استان کرمانشاه گفت: هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی نانوایان استان کرمانشاه اعمال نشده است.
مظفر رحیمی اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت آرد در استان کرمانشاه اعمال نشده بنابراین افزایش قیمت نان ناشی از افزایش قیمت آرد نیست.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشان‌دهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهره‌مند شوند.

رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نان‌های مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.

وی با اشاره به اینکه آرد مرغوب باید از گندم مناسب تولید شود، عنوان کرد: براساس ضوابط و مقررات و ارتقای کیفیت و نگهداری گندم‌های تولیدی در سطح استان کرمانشاه سیلوهای مکانیزه‌ای ساخته شده است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور افزود: این سیلوها دارای به‌روزترین تکنولوژی‌ها هستند و این موضوع سبب حفظ کیفیت گندم و در نهایت تولید آرد مرغوب می‌شود.

رحیمی گفت: کارخانجات آرد مختار هستند از گندم‌های موجود در سیلوها نمونه‌برداری کنند و گندم مورد نیاز خود را از سیلوی انتخابی تأمین کنند و بعد از تولید آرد نیز از محصول کارخانه نمونه‌برداری می‌شود./ذاکر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.