یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21946 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود حفاری برای گنج جان یک نفر را در کنگاور گرفت انفجار منزلی در کرمانشاه خسارت جدی به سه ساختمان دیگر زد بازداشت ۷۴۷ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند!

مراکز غذای آماده بدون مجوز؛ تهدیدی برای سلامتی کرمانشاهیان
16 دی 1397 - 11:32
شناسه : 15157
4
طلوع‌‌کرمانشاه :

سیروس گل‌عنبر با بیان اینکه مراکز تهیه غذای بدون مجوز به معضلی برای شهر کرمانشاه تبدیل شده اند، افزود: نزدیک به ۱۰۰ مرکز غذای آماده غیرمجاز در کرمانشاه داریم که فعالیت آنها و غذایی که تحویل مردم می‌دهند مورد تایید نیست و بدلیل فعالیت غیرمجاز امکان نظارت بر فعالیت آنها نیز وجود ندارد.وی با بیان اینکه این مراکز رعایت کیفیت و کمیت را در پخت و عرضه غذا نمی‌کنند، ادامه داد: گاهی شاهد عرضه غذاهای ارزان قیمت از سوی این مراکز هستیم که هر پرس غذا را هفت یا هشت هزار تومان می‌فروشند که این مبلغ فقط پول برنج ایرانی و ظرف غذا هم نیست، چه برسد به آنکه هزینه گوشت و سایر مواد، هزینه پخت و سود واحد را هم تامین کند.نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه خاطرنشان کرد: وقتی غذایی با این قیمت عرضه می‌شود حتما از مواد نامرغوب در تهیه آن استفاده شده و مردم نباید فریب قیمت غذا را بخورند.

پ
پ

گل‎عنبر از برخورد با مراکز تهیه غذای بدون مجوز هم خبر داد و عنوان کرد: مشکل ما در برخورد با این مراکز جابجایی مداوم آنها است، زیرا گرفتن مجوزهای قانونی برای برخورد با این مراکز زمان‌بر است و تا مراحل مربوط به آن طی شود، واحد جابجا شده است.

وی معتقد است، مهمترین عاملی که باعث می‌شود این واحدها به فعالیت خود ادامه ندهند، عدم خرید مردم است.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه اظهار کرد: مردم و حتی ادارات و سازمان‌هایی که از مراکز تهیه غذا خرید می‌کنند، باید حتما سراغ مراکز معتبر و دارای پروانه بروند.به گفته گل‌عنبر، تعداد واحدهای تهیه غذا که مجوز فعالیت دارند در شهر کرمانشاه ۱۷۰ مورد است./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.