به گزارش پایگاه اطلاع رسانی طلوع، حجتالاسلام رحیم جعفری امروز در نشست خبری با اصحاب خبرنگاران استان کرمانشاه اظهار داشت: سیزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب از ۲۰ الی ۲۵ آبان در کرمانشاه برپا میشود.
جعفری افزود: تاکنون ۷۰۰ ناشر برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی و ثبت نام کردند که نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.
وی از حضور بیش از ۴۰۰ ناشر در سیزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب خبر داد و افزود: برای این نمایشگاه ۲۱۰ غرفه پیش بینی شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: ۱۵ نفر ناشر بومی در این نمایشگاه ثبت نام کردند و در این نمایشگاه ۵۰ هزار عنوان از ۴۰۰ ناشر به نمایش گذاشته خواهد شد.
جعفری در پایان گفت: در نمایشگاه بزرگ کتاب کرمانشاه حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد تخفیف برای عموم در نظر گرفته شده است.
دیدگاه