به گزارش پایگاه اطلاع رسانی طلوع، جلسه هم اندیشی واحدهای برتر فناور پارک علم و فناوری کرمانشاه با مدیران دستگاههای دولتی به منظور تسهیل در معاملات B2G و رفع چالشهای حوزه تجاری سازی روز گذشته در سالن نوروزنژاد پارک علم و فناوری کرمانشاه برگزار شد.
رضا رحیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه و تنی چند از مدیران استان به بحث و تبادل نظر با مدیران واحدهای فناور در خصوص چالش های تجاری سازی محصولات این شرکتها پرداختند.
معاون فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه به ارائه گزارشی از فعالیت های پارک علم و فناوری کرمانشاه پرداخت و اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ شرکت و هسته فناور تحت حمایت های متنوع پارک علم و فناوری مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: هم اکنون ۵۳ شرکت دانش بنیان در استان فعال هستند که از این تعداد ۳۶ شرکت از واحد های فناور پارک علم و فناوری کرمانشاه هستند.
در ادامه این جلسه رحیمی معاون استاندار کرمانشاه نیز با تاکید بر اهمیت راهبردی اقتصاد دانش بنیان در توسعه پایدار گفت: دنیا در حال حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان می باشد و در این میان نقش پارک ها و مراکز رشد بسیار پر رنگ است.
رحیمی در ادامه خاطر نشان کرد: جلساتی از این دست که به منظور رفع چالش های تجاری سازی واحدهای فناور برگزار می شود نقش بسیار مهمی را در مقوله تجاری سازی ایفا کرده و باید توسعه پیدا کنند.
وی تاکید کرد: بازار مقوله ای بسیار پیچیده است، یکی از بازارهای هدف شرکت های فناور می تواند ادارات و دستگاههای دولتی باشد و لذا ادارات باید تدابیری بیاندیشند تا زمینه برای موفقیت شرکت های دانش بنیان و فروش محصولات آنها فراهم شود.
رحیمی اظهار داشت: از ادارات انتظار داریم نگاه متفاوتی به شرکت ها و واحدهای فناور نوپا داشته باشند زیرا این شرکت ها به خاطر ریسک پذیری بالا بشدت مستعد شکست هستند.
در ادامه این نشست چالش هایی نظیر اوراق تصفیه خزانه، معافیت های مالیاتی، فرار مالیاتی، بخشودگی جرائم مالیاتی و مالیات بر درآمد از جمله سوالات و چالش هایی بودند که مدیران واحدهای فناور به بحث و تبادل نظر در خصوص آن با مدیر کل امور مالیاتی استان کرمانشاه پرداختند.
موضوعاتی نظیر استفاده از سیستم های تصفیه فاضلاب و نیز اطلاع رسانی در خصوص پروژه های اجرایی و تحقیقاتی توسط شرکت آب و فاضلاب روستایی نیز مورد بحث قرار گرفت.
دیدگاه