شنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۱ Saturday, 26 November , 2022 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17006 تعداد نوشته های امروز : 15×

آخرین خبرها

با این گُل ۶ ساعت “خطرناک” را تجربه می‌کنید! پاوه با ۳۲ میلی‌متر پربارش‌ترین شهر کرمانشاه عادت جالب بازیکن تیم ملی فوتبال عربستان “کم عرض بودن” خیابان‌های کرمانشاه عامل اصلی ترافیک است/ بدنبال احداث رینگ جدید شهری هستیم جلسات پیگیری پروژه‌های در دست اجرا مناطق برگزار می‌شود/ گفتگوی رو در رو مدیران شهرداری با شهروندان در مساجد پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت پیروزی تیم ملی ایران در برابر تیم ملی ولز معابر شهری کرمانشاه مناسب سازی لازم دارد آلوس: ام‌باپه درک نمی‌کند که مسی و نیمار بهتر از او هستند آماده‌باش ۴۵۰ نیروی هلال احمر کرمانشاه برای فصل بارش و سرما این علائم مشابه سرماخوردگی “مرگ‌آور” است پولیشیچ: بهتر از انگلیس بودیم/ به خود افتخار می‌کنیم پولیشیچ، بهترین بازیکن دیدار انگلیس-آمریکا ساوت‌گیت: دست خودمان است که در گروه اول شویم واکنش بحث‌برانگیز کلینزمن به پیروزی ایران برابر ولز بازیکنان عربستان رولز رویس گرفتند؟ دیدار هلند-اکوادور به روایت آمار نمی‌توان در تیم بلژیک مثل منچسترسیتی بازی کرد بازتاب پیروزی ارزشمند ایران در رسانه‌های عربی برنامه های گروه بهمن برای داخلی سازی، افزایش تولید و اشتغالزایی اظهارات رابی ساوج بی‌احترامی به ایران بود/ ایران به ولز درس داد

توقیف بیش از ۱۹۳ تن مواد غذایی فاسد در کرمانشاه
13 بهمن 1397 - 9:22
شناسه : 17707
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمی از توقیف و کشف ۱۹۳ هزار و ۸۶۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سطح استان خبر داد و گفت: از آنجا که برخی بیماری‌های مسری از طریق فرد به دیگران منتقل می شود فروشندگان مراکز تهیه و توزیع غذا و مکان های عمومی سالیانه یا ۶ ماه یکبار به آزمایشگاه معرفی می شوند و در صورت تائید سلامتی برای آنها کارت تندرستی صادر می‌شود که در این میان ۵۰۳۶ فقره کارت صادر شده است./وی همچنین به انجام ۱۱۴ هزار و ۸۱۴ مورد کلرسنجی و ۹۱۳۲ مورد نمونه میکروبی آب اشاره و عنوان کرد: بهداشت محیط همچنین در حوزه های بهداشت هوا، استعمال دخانیات، مدارس و محیط زیست نیز نقش نظارتی دارد./امیر کرمی اظهار داشت: ۲۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۰۰۰ مکان عمومی در سطح استان کرمانشاه وجود دارد که طی ۱۰ ماه امسال از سوی بازرسان بهداشت محیط ۱۳۹ هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۲۹ هزار و ۷۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی به عمل آمده است./وی افزود: در بازدیدهای به عمل آمده شاخص‌هایی از نظر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی، دفع فاضلاب، تامین آب و تاریخ تولید و انقضای جنس فروخته شده بررسی و آموزش لازم ارائه می‌شود و در صورت مشاهده چندین نوبت تخلف بر اساس ماده ۱۳ قانون مکان پلمب خواهد شد./مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: از تعداد ۴۵۷ مورد واحد متخلف که صاحبان آن ها به دادگاه معرفی شدند ۲۰۸ محل پلمب شد./وی افزود: همچنین یک هزار و ۲۸۳ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و با استفاده از وسائل قابل حمل نظیر دماسنج، شوری سنج و … ۳۳ هزار و ۶۰۰ مورد سنجش مواد غذایی انجام شده است./مهر

پ
پ

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.