افضلی مدیرکل شیلات استان با اعلام این خبر گفت: بازارچه فروش و طبخ آبزیان به عنوان اقدامی مهم در راستای ترویج الگوی صحیح تغذیهای افتتاح شد و قرار براین است با همکاری سازمان میوه و تره بار و مشاغل شهرداری کرمانشاه این بازارچه به کار خود ادامه دهد/افضلی در ادامه گفت: سه هزار و ۷۰۶ تن انواع ماهیان گرمابی و ۱۱ هزار و ۴۰۰ تن انواع ماهیان سردابی سال گذشته در استان کرمانشاه تولید شدو و سرانه مصرف آبزیان ۹.۵ کیلو گرم رسیده است و این در حالی است که ما همچنان الز متوسط کشوری که ۱۱ کیلو گرم است کمی عقب هستیم /مدیر کل شیلات افزود: استان کرمانشاه در زمینه تولید ماهیان گرمابی و سردابی به ترتیب رتبههای اول و پنجم تولید را در بین استانهای غیرساحلی کشور دارد و این بازارچه که با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان احداث شده است راه را برای افزایش عرضه و تقاضا قطعا باز خواهد کرد./وی در پایان یاد آور شد در این بازارچه قرار است انواع ماهیهای زنده و آبزیان و همچنین طبخ انواع غذاهای دریایی در دسترس عموم قرار گیرد/ صداوسیما
دیدگاه