جمعه, ۲۸ دی , ۱۴۰۳ Friday, 17 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21939 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود حفاری برای گنج جان یک نفر را در کنگاور گرفت انفجار منزلی در کرمانشاه خسارت جدی به سه ساختمان دیگر زد بازداشت ۷۴۷ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری

کرمانشاه بیشترین و قصرشیرین کمترین سهم از درآمدهای مالیاتی داشتند
25 بهمن 1397 - 10:34
شناسه : 22857
5
طلوع‌‌کرمانشاه :

هادی ملکشاهی اظهار داشت: از سال ۹۳ تا ۹ ماهه سالجاریبیش از ۵۰۰ میلیارد تومان مالیات از محل درآمدهای مالیاتی اداره مالیات استان به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و بخشداری های شهرستانهای استان برای اجرای پروژه های عمرانی پرداخت شده است./وی افزود: به دهیاری‌ها، شهرداریها و بخشداریهای شهرستان اسلام آباد غرب از سال ۹۳ تا کنون ۳۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مالیات جهت اجرای پروژه های عمرانی پرداخت شده است که ۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان این میزان طی امسال پرداخت شده است./مدیرکل امور مالیاتی استان کرمانشاه از پرداخت ۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از محل منابع مالیاتی به شهرستان پاوه خبر داد و افزود: از این میزان امسال بیش از ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از سوی اداره مالیات به شهرستان پاوه پرداخت شده است./وی میزان مالیات پرداخت شده توسط این اداره به شهرستان ثلاث باباجانی را ۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعلام و عنوان کرد: ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از این میزان طی امسال پرداخت شده است./ملکشاهی بیان کرد: همچنین به شهرداری‌ها، دهیاریها و بخشداریهای جوانرود ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مالیات از سال ۹۳ پرداخت شده است که ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از این میزان متعلق به امسال بوده است./وی از پرداخت هشت میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان مالیات برای اجرای طرح های عمرانی شهرستان دالاهو خبر داد و گفت: ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از این میزان طی امسال پرداخت شده است.

پ
پ

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمانشاه مالیات پرداخت شده به  شهرستان روانسر را ۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: از این میزان در ۹ ماه امسال ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای اجرای طرح های عمرانی روانسر پرداخت شده است.

وی ادامه داد: به شهرداریها، دهیاریها و بخشداریهای شهرستان سرپل ذهاب از سال ۹۳ تاکنون ۱۸ میلیارد  و ۶۰۰ میلیون تومان مالیات پرداخت شده است که ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان  از این میزان طی امسال پرداخت شده است.

ملکشاهی از پرداخت ۱۹ میلیارد تومان مالیات به شهرستان سنقر خبر داد و بیان داشت:۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از این میزان طی امسال پرداخت شد.

وی مالیات پرداخت شده از سوی اداره مالیات به شهرستان صحنه  را ۱۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعلام و بیان کرد: چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از این میزان طی امسال پرداخت شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمانشاه  گفت: از سوی اداره مالیات استان کرمانشاه ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان مالیات از سال ۹۳ به شهرستان قصرشیرین پرداخت شده که یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از این میزان طی امسال پرداخت شده است.

ملکشاهی سهم مردم گیلانغرب از تخصیص های مالیاتی را ۱۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعلام و عنوان کرد: ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان از این میزان طی امسال پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از سال ۹۳ به شهرداری ها، دهیاری ها و بخشداری های هرسین پرداخت شده که ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان آن طی امسال تخصیص یافته، افزود: به شهرستان کنگاور ۱۸ میلیارد تومان پرداخت شده که ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آن مربوط به امسال بوده است.

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمانشاه اظهار داشت: برای اجرای پروژه های عمرانی شهرستان کرمانشاه هم از سال ۹۳ تاکنون بیش از ۲۰۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است که ۵۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان آن طی امسال پرداخت شده است.

وی مالیات را درآمدی پاک دانست و با تاکید بر اینکه این اصل نباید فراموش شود افزود: مالیاتی که آحاد جامعه پرداخت می کنند در همان جامعه صرف می شود/مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.