شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۳ Saturday, 14 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21371 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

نیمی از کرمانشاهیان نمی دانند که این شهر تئاتر دارد!/کاتالونیا بر روی صحنه می رود+تصویر لایروبی رودخانه‌های کرمانشاه برای شروع بارش‌های پاییزی نگرانی ها از فروش بی سروصدای سهام ایران خودرو در کرمانشاه!/ نباید به سرنوشت لرستان دچار شویم   برای خدمت و گشودن گره از مشکلات مردم به اسلام آبادغرب آمده ام/ میزهای خدمت در دورافتاده ترین نقاط روستایی نیز برپا می شود ابطال انتخابات هیات تنیس کرمانشاه خرید کفش تخت و کیف نرم برای مدرسه ممنوع جانی دوباره در تن فیض آباد /وقتی کافه داری آغاز یک حرکت فرهنگی می شود دان هفت جودو به دکتر امیری در کرمانشاه اعطا شد آغاز طرح زوج و فرد خودروها از امروز در کرمانشاه + محدوده نرخ سرویس مدارس کرمانشاه زودتر مشخص شود پروژه قطار شهری کرمانشاه کی راه می‌افتد؟ امیدواریم اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه در دولت جدید به نتیجه برسد سالهاست سرزندگی و نشاط را  در کلانشهر کرمانشاه از دست داده ایم افزایش چشمگیر حوادث کوهستان در کرمانشاه پروتئین چه نقشی در حفظ سلامت بدن دارد؟ پارالمپیکی‎‌های کرمانشاه در پاریس چه کردند؟ رشد ۲۳درصدی نشست و برخاست هواپیما در فرودگاه کرمانشاه جلسه فوق العاده شورا همین هفته برگزار می‌شود تقویت ایمنی بدن با تزریق واکسن آنفلوآنزا وضعیت دما و بارش‌های پاییزی کرمانشاه چگونه است؟

خطرات نوشیدن آب “سرد”
13 مرداد 1399 - 12:06
شناسه : 245026
4
طلوع‌‌کرمانشاه :

فرزاد بابایی نایب رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه با اشاره به خطرات نوشیدن آب سرد گفت:این روزها با افزایش دمای هوا، افراد ترجیح می دهند برای خنک شدن و کاهش دمای بدن، از آب سرد استفاده کنند و برای همین برای تهیه آب خنک از قالب های یخ استفاده کرده و آب را تا حد ممکن سرد می کنند و سرد می نوشند. نوشیدنی که ما به ازای لذت چند لحظه ای آن، آسیب های فراوان و بعضا دائمی به دستگاه گوارش وارد می کند.وی افزود: نوشیدن آب سرد و خنک موجب تغییرات در عروق خونی شده و این تغییرات بر تولید شیره گوارشی اثرگذار است، این تاثیرات نهایت بر فعالیت سیستم گوارشی اثر گذاشته و موجب اختلال در کارکرد این سیستم و بروز سوء هاضمه می شود.این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: دمای آب مصرفی نهایتا باید سه تا پنج درجه پایین‌تر از دمای بدن باشد و بیشتر از این مقدار بویژه در طولانی مدت آسیب های جدی برای دستگاه گوارش خواهد داشت.

پ
پ

فرزاد بابایی نایب رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه با اشاره به خطرات نوشیدن آب سرد گفت: خیلی ها در این روزها به مصرف آب سرد و خنک روی می‌آورند و این درحالی است که مصرف آب با دمای خیلی بالاتر یا خیلی پایین‌تر از دمای بدن می تواند آسیب رسان باشد.

بابایی در خصوص تاثیرات نوشیدن آب سرد بر چرب شدن کبد هم گفت: هنوز پایه علمی برای این حرف به دست نیامده، اما اثرات منفی آب سرد بر دستگاه گوارش ثابت شده و کبد هم بخشی از این دستگاه است.

این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: دمای آب مصرفی نهایتا باید سه تا پنج درجه پایین‌تر از دمای بدن باشد و بیشتر از این مقدار بویژه در طولانی مدت آسیب های جدی برای دستگاه گوارش خواهد داشت.

بابایی در ادامه در خصوص میزان مصرف آب در این روزهای گرم گفت: در منابع بسیاری توصیه به نوشیدن شش تا هشت لیوان آب در روز می شود و باید توجه داشت این میزان آب هم آب نوشیدنی معمولی را شامل می شود و هم آبی که از طریق مصرف غذا و سبزیجات وارد بدن می شود.

وی افزود: در بسیاری مواد خوراکی و بویژه میوه و سبزیجات، آب پنهان داریم، بطوری که ۹۰ درصد کاهو از آب تشکیل شده و مصرف این نوع خوراکی ها می تواند حجم مناسبی از آب بدن را تامین کند.

بابایی تاکید کرد: آنچه که در این میان مهم است این است که افراد باید قبل از تشنه شدن آب بنوشند، زیرا بروز احساس تشنگی نشان دهنده ایجاد اختلال در سیستم و مکانیسم های متابولیسمی بدن است و باید پیش از آن، آب کافی در اختیار آنها قرار گیرد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.