یکشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۲ Sunday, 2 April , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18746 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

شکست سنگین لیورپول برابر سیتی/ ادامه طلسم کلوپ در اتحاد هفته خوب شیاطین سرخ با بازگشت دو مهاجم این خودرو جانشین پژو ۲۰۶ می شود + عکس توصیه به اینفانتینو؛ جام جهانی ۲۰۳۰ را به ما بدهید بازگشت “مسی” به بارسلونا جدی‌تر از همیشه سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ تولید پژو پارس در ایران‌خودرو ادامه‌ دارد علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم

چطور متوجه بیماری ام اس خود شویم؟
29 بهمن 1397 - 11:11
شناسه : 24512
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

بسیاری از افراد با دیدن برخی علائم عصبی، به بروز MS در خود مشکوک می‌شوند، در صورتی که با شناخت صحیح علائم می‌توان متوجه بیماری ام اس شد./ دکتر ایزدی نورولوژیست درباره بیماری ام اس گفت: MS یک نوع التهاب تناوب سیستم عصبی مرکزی است که در فاز حمله سبب برخی علائم عصبی می‌شود نکته مهم آن است که بسیاری افراد با بروز برخی علائم عصبی، مشکوک به بروز بیماری ام. اس شده و به پزشک مراجعه و تقاضای انجام برخی اقدامات تشخیصی مثل ام. آر. آی دارند تا مطمئن شوند که مبتلا به ام اس نیستند./وی افزود: باید علائمی که معمولاً جزو علائم ام اس نیستند را بهتر بشناسیم؛ علائمی مثل سردرد، کمردرد، درد اندام‌ها، تشنج و حملات کاهش هوشیاری، اختلالات خواب و تپش قلب معمولاً علامت بیماری MS نیستند و علتی غیر از آن دارند./دکتر ایزدی اظهار داشت: در صورت بروز هر گونه علائم عصبی، مشاوره با پزشک مغز و اعصاب و معاینه عصبی دقیق بهترین راه حل برای احتمال بروز بیماری ام اس است؛ چرا که بیماری ام اس از سال‌ها قبل از پیدایش ام. آر. آی شناخته شده بود و تنها وسیله تشخیص مؤثر معاینه عصبی و شرح حال بیمار بود و پزشکان در تشخیص این بیماری بدون وجود ام. آر. آی موفق بودند.

پ
پ

دکتر ایزدی اظهار داشت: در خصوص علائم این بیماری تصریح کرد: علائم بیماری به صورت مجموعه‌ای است از تاری دید، دوبینی، اختلال حرکتی و عدم تعادل در اندام‌ها، ضعف اندام‌ها، اختلالات حسی ناخوشایند، بی‌اختیاری ادراری و مدفوعی که الزاماً همه علائم در یک فرد دیده نمی‌شود و ممکن است فقط دو یا چند علامت بروز نماید.

این متخصص مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: معمولاً علائم به صورت حمله‌ای ظاهر شده و گاهی بدون درمان، بهبودی نسبی می‌یابند و ممکن است در هر حمله عوارض پایداری باقی بماند. در برخی موارد، علائم حمله‌ای نبوده بلکه به صورت تدریجی ظاهر می‌شود، در فرم‌های خوش خیم که معمولاً با علائم حسی یا تاری دید شروع می‌شوند. با گذشت سال‌ها از شروع بیماری، فرد ناتوانی جدی نخواهد داشت.

درمان در مراحل مختلف بیماری با داروهای کورتونی و برخی داروهای تضعیف کننده ایمنی بر اساس تشخیص پزشک انجام می‌شود/بهداشت نیوز

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.