این رویداد می تواند با افزایش تولیدات صنعتی جهشی واقعی در تولید کشور رقم بزند و در کنار آن می تواند نقش موثری در اشتغالزایی روستاییان داشته و از مهاجرت بسیاری روستاییان به دلیل بیکاری جلوگیری کند.
وی افزود: در این طرح، صنایعی که ویژگی خلاقانه داشته، ساده بوده و قابلیت اجرا در سطح و اندازه روستا را دارند می توانند شرکت کرده و در این بین طرح های برگزیده برای اجرا در روستاها انتخاب می شوند.
وی افزود: در کنار اعطای جوایز نقدی به طرح های برگزیده در این رویداد، این طرح ها برای اجرا حمایت مالی شده و محصولات آنها نیز به بازار هدف معرفی می شود، همچنین زمینه ارائه و معرفی این طرح ها در سطح نمایشگاه های بین المللی هم با کمک کمیته امداد فراهم می شود.
وی افزود: این طرح همچنین به افزایش سطح درآمد روستاییان کمک قابل توجهی خواهد کرد و همین امر از مهاجرت روستاییان پیشگیری کرده و در حالت ایده آل حتی می تواند مهاجرت معکوس را هم رقم بزند.
امسال ایجاد ۶۳۰۰ “فرصت شغلی” را در برنامه داریم
این مسئول در ادامه با اشاره به سهم ۴۱ درصدی کمیته امداد در ایجاد فرصت های شغلی در کشور گفت: این آمار توسط وزارت کار اعلام شده و همین امر گویای اهمیت کار کمیته امداد در حوزه اشتغال کشور است.
وی از هدف گذاری ایجاد ۶۳۰۰ فرصت شغلی برای امسال در سطح استان خبر داد و افزود: برای تحقق این تعداد شغل، ۲۱۷ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
طاهری خاطرنشان کرد: امسال تاکنون ۱۳۵۰ فرصت شغلی با صرف اعتبار ۵۸ میلیارد تومان ایجاد شده و امیدواریم تا پایان سال برنامه تعیین شده در حوزه اشتغال استان محقق شود.
این مسئول یادآور شد: امسال همچنین مهارت آموزی ۷۳۰۰ نفر از مددجویان را در برنامه داریم که تاکنون ۲۸۰۰ نفر از این تعداد تحت آموزش قرار گرفتند.
طاهری به طرح های دیگر در حوزه اشتغال مددجویان امداد اشاره کرد وافزود: یکی از این طرح ها، “تعامل با کارفرمایان” است که در این طرح کارفرمایان به ازای بکارگیری مددجویان کمیته امداد، از بسته های تشویقی برخوردار می شوند.
وی افزود: از جمله این بسته های تشویقی دریافت ۵۰ میلیون تومان تسهیلات با کارمزد چهار درصد و یا پرداخت دو سال سهم بیمه کارفرما توسط کمیته امداد به ازای بکارگیری هرمددجو است.
این مسئول افزود: این طرح سود دوطرفه است، چرا که هم مددجویان امداد مشغول به کار می شوند و هم کارفرمایان نیروی کار مناسب و مطمئن پیدا می کنند که بخشی از هزینه های آنها هم توسط کمیته امداد پرداخت می شود.
تمام شهرستانها صاحب “مرکز نیکوکاری کارآفرینی” می شوند
طاهری از طرح “سرباز ماهر” به عنوان طرح دیگر کمیته امداد در حوزه اشتغال یاد کرد وافزود: تمام فرزندان ذکور خانوارهای مددجو که قرار است به خدمت سربازی اعزام شوند می توانند شش ماه قبل از اعزام در این طرح ثبت نام کنند.
وی افزود: در این طرح سربازان در مهارت های دلخواه خود از سوی کمیته امداد آموزش می بینند و در دوران خدمت سربازی، طبق تفاهم نامه ای که با نیروهای مسلح منعقد شده در همان مهارت ها بکارگیری می شوند و این مهارت ها را بصورت عملیتر فرا می گیرند.
طاهری به مزایای این طرح اشاره کرد و افزود: سربازانی که در این طرح شرکت کنند از مزایای خدمت در محل سکونت و نیز مرخصی های تشویقی بهره مند می شوند، همچنین بعد از اتمام خدمت سربازی، این افراد در اولویت بکارگیری در طرح های اشتغال کمیته امداد خواهند بود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه از راه اندازی “مرکز نیکوکاری کارآفرینی” در تمام شهرستان های استان تا پایان مهرماه امسال خبر داد وافزود: این مراکز به نوعی مراکز هم اندیشی نخبگان و اساتید و صاحبان اندیشه در حوزه کارآفرینی است.
وی افزود: در این مراکز افراد نخبه با توجه به ظرفیت های هر شهرستان فرصت های شغلی تعریف می کنند و با تعامل و ارتباط گیری با دستگاه های مختلف زمینه ایجاد این فرصت های شغلی را فراهم می کنند./ایسنا
دیدگاه