پنج شنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۳ Thursday, 19 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21398 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

برای یک خرید ساده مدرسه سه میلیون‌ کنار بگذارید/ مردم و مغازه‌دار هر دو ناراضی با این میان وعده ها، کلسترول خود را کاهش دهید نظام «دوری» در ۳۵۰ کلاس‌ درس کرمانشاه اجرا می‌شود لزوم برخورد قاطع با عاملین توزیع مواد مخدر در استان کرمانشاه اشتغال اتباع غیرمجاز در کرمانشاه ممنوع است/ برخورد جدی با کارفرمایان متخلف تامین اجتماعی کرمانشاه ۷ کارگزاری فعال دارد کارگران نیز مشمول ۲ روز تعطیلی در هفته باشند در پاییز کم‌بارش امسال منتظر روزهای «غبارآلود» بیشتری باشیم؟ نصب کپسول آتش‌نشانی در کامیون‌های استان کرمانشاه الزامی است مهلت یک ماهه دادستان کرمانشاه برای ساماندهی «آبشوران» کرمانشاه؛ بهشت باستان شناسی دنیا/ ایجاد موزه پارینه سنگی در کرمانشاه با جدیت دنبال شود آتش در پناهگاه حیات وحش بیستون پس از ۳ روز مهار شد ۱۱ ویتامین و مواد معدنی ضروری و مورد نیاز بدن برای تحصیل از کرمانشاه مهاجرت کردم/ سال آینده برمی‌گردم برخورد آتشین تریلی‌ها در محور بیستون- صحنه تکمیل بزرگراه کربلا در استان کرمانشاه به ۲۳ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد معارفه سرپرست جدید معاونت فنی و شهرسازی شهرداری کرمانشاه برگزار شد نصب سرعت کاه های آسفالتی در۱۲ نقطه مطالبه بازنشستگان کرمانشاهی چیست؟ مطالبه بازنشستگان کرمانشاهی چیست؟ لباسِ تنگ برای «مدرسه» ممنوع!

وقت آن رسیده به سمت مبارزه بیولوژیک با آفات بخش کشاورزی برویم
25 شهریور 1399 - 10:42
شناسه : 259921
4
مدیر حفظ نبابات جهادکشاورزی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

فرهاد شریفی با اشاره به حذف ارز دولتی جهت نهاده‌های بخش کشاورزی، گفت: با این اوصاف قیمت نهاده‌هایی مثل سم و کود روند افزایشی خواهد داشت، چون تمامی سموم مورد استفاده بخش کشاورزی وارداتی است و اگر هم بخشی از سموم در داخل تولید می‌شود، مواد اولیه آن وارداتی است./شریفی اضافه کرد: قطعا افزایش قیمت‌های سموم، کشاورزان را سمت مبارزه بیولوژیک در بخش کشاورزی سمت و سو خواهد داد، چون هزینه‌های مبارزه غیرشیمیایی کمتر از هزینه‌های مبارزه شیمیایی خواهد بود./وی گفت: کشاورزان باید بدانند روش‌های شیمیایی مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز به ویژه برای محصولاتی که قابلیت تازه خوری دارند، روش مناسبی نیست و باید مبارزه غیرشیمیایی و بیولوژیک که ارزان‌تر هم تمام می‌شود، جایگزین مبارزه شیمیایی در تولید این محصولات شود./شریفی ادامه داد: در مبارزه غیرشیمیایی از روش‌های مختلفی مثل استفاده از زنبورها، فرمون‌ها، کارت های جاذب، تله و … برای مقابله با آفات و علف‌های هرز در مزارع کشاورزی استفاده می‌شود./شریفی با بیان اینکه در استان ظرفیت های خیلی خوبی برای توسعه مبارزه بیولوژیک داریم، ادامه داد: برای توسعه مبارزه بیولوژیک در سطح وسیع در استان آمادگی داریم، به نحوی که حتی می توانیم این مبارزه را تا سطح ۲۰۰ هزار هکتار هم توسعه دهیم. امسال ۱۰ میلیون زنبور هابروبراکون تولیدی در استان به استان های دیگر فرستاده شد و این یعنی در حوزه مبارزه بیولوژیک جای توسعه در استان داریم.

پ
پ

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه هم‌اکنون دولت از مبارزه بیولوژیک در بخش کشاورزی حمایت کرده و نیمی از هزینه‌های این نوع مبارزه غیرشیمیایی را می‌پردازد، گفت: برای توسعه مبارزه بیولوژیک نیاز داریم فرهنگ این نوع مبارزه غیرشیمیایی را بین کشاورازن جا بیاندازیم.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سپس با بیان اینکه امسال مبارزه بیولوژیک در سطح حدود ۴۵ هزار هکتار از اراضی استان کرمانشاه اجرایی شده، گفت: این نوع مبارزه علیه آفات و علف‌های هرز در اراضی زراعی کاملا غیرشیمیایی و بدون استفاده از هر نوع سم است.

شریفی گفت: استفاده از روشهای کنترل بیولوژیک در مزارع سبب شد تا سال گذشته حداقل جلوی مصرف ۱۵۰ تن سم در بخش کشاورزی استان گرفته شود.

شریفی گفت: هرچند فعلا امکان استفاده از روش های غیرشیمیایی در تمامی اراضی کشاورزی فراهم نیست، اما هم‌اکنون تقریبا در تمامی باغات انار شهرستان پاوه از روش‌های مبارزه بیولوژیک در مقابله با آفات  استفاده می‌شود.

 وی ادامه داد: تمام گوجه‌فرنگی تولیدی استان هم بدون استفاده از هیچ سمی تولید می‌شود. ضمن اینکه امکان استفاده از روشهای غیرشیمیایی در مزارع ذرت و تمامی اراضی نخود استان وجود دارد./ایسنا
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.