مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کرمانشاه گفت: هماکنون ۲۸۰ هکتار زمین در شهرکها و نواحی صنعتی استان آماده واگذاری به سرمایهگذاران است.
بیژن کردستانی افزود: سرمایهگذاران واقعی که متقاضی تاسیس واحد صنعتی و تولیدی در شهرک ها و نواحی صنعتی استان هستند، می توانند برای دریافت زمین مراجعه کنند.
او همچنین از فسخ قرارداد ۱۶ هکتار زمین در شهرکهای صنعتی استان خبر داد و گفت: بیشترین تعداد قرارداد فسخ شده مربوط به شهرک صنعتی زاگرس است و مهمترین دلایل فسخ قرارداد هم راکد بودن طرح و نداشتن پیشرفت فیزیکی، ارایه نشدن برنامه زمان بندی مشخص برای اجرای طرح و انصراف سرمایهگذار بوده است.
معافیت مالیاتی ۱۳ ساله، قیمت ارزان زمین و پرداخت اقساطی آن، عدم نیاز به دریافت مجوزهای جداگانه از ادارات مختلف، مستثنی بودن از قانون شهرداری ها و صدور رایگان و سریع مجوزهای ساخت و ساز و پایان کار از مهمترین مزایای سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی استان کرمانشاه است.
تا پایان نیمه نخست امسال حدود هزار و ۶۳۰ قرارداد به مساحت ۷۶۰ هکتار در ۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی استان کرمانشاه منعقد شده است.
به گفته کردستانی، میزان سرمایهگذاری در شهرکها و نواحی صنعتی استان در هشت ماه سپری شده از سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۹۸، افزایش ۱۰۶ درصدی و مساحت واگذاری زمین هم رشد ۱۳۲ درصدی داشته که کرمانشاه از این نظر در بین ۱۰ استان برتر کشور قرار دارد.
پیگیری ویژه برای حل مشکلات شهرکها
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه همچنین با بیان اینکه ۵۰ تا ۶۰ درصد صنایع و واحدهای تولیدی کوچک و متوسط استان در شهرکهای صنعتی قرار دارند، گفت: طبق ماده ۵۴ قانون احکام دایمی برنامه توسعه کشور، شرکت های خدمات رسان از جمله در حوزه برق رسانی، آبرسانی، گازرسانی، مخابرات و جاده موظفند خدمات خود را دست کم در ورودی شهرک های صنعتی ارایه دهند.
او لازمه این کار را تامین اعتبار شرکت های خدمات رسان دانست و گفت: در راستای آمایش سرزمینی و پایین نگه داشتن قیمت زیرساخت ها در شهرکهای صنعتی، ما پیشنهاد دادهایم که در قالب پیوست های لایحه بودجه سال آینده این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا خدمات و زیرساخت های موردنیاز شهرک های صنعتی استان دست کم در ورودی شهرک ها ارایه شود.
به گفته کردستانی، استاندار کرمانشاه نیز در این زمینه نامه نگاری لازم را با رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور انجام داده و همچنان تلاشها برای تامین اعتبار موردنیاز در این زمینه در حال انجام است.
تاسیس دفتر حمایت قضایی
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه در پایان از تاسیس دفتر حمایت قضایی در شهرک صنعتی بیستون هم خبر داد و گفت: این دفتر از حدود سه ماه پیش با همکاری دستگاه قضایی استان و صنعتگران شروع بکار کرده و به مشکلات قضایی واحدهای مستقر در شهرک رسیدگی می کند.
شرکت شهرک های صنعتی به عنوان یک نهاد توسعه ای به منظور تحقق اهدافی از جمله افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی کشور با تأکید بر توسعه صنایع کوچک، توسعه و تکمیل کلیه زیرساخت های مورد نیاز، استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی و بهبود فضای کسب و کار صنایع کوچک کشور و استقرار سازمانی پویا، دانش مدار و چابک و همسو با تحولات جهانی تشکیل شده است.
به گزارش ایرنا، در دولت تدبیر و امید ۳۵۶ هکتار زمین برای شهرک های صنعتی استان تخصیص یافته که نسبت به دولت های قبل ۵۶ درصد رشد داشته است؛ همچنین ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی استانی برای تکمیل زیرساخت شهرک ها و نواحی صنعتی استان اختصاص یافته و اکنون ۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی با ۴۵۱ واحد تولیدی دارای پروانه بهره برداری در استان کرمانشاه فعال است.
دیدگاه