پنج شنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 7 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21618 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۳۴۷۶ معلم کرمانشاهی فاقدِ رتبه هستند/ معلمان جدید و فاقد رتبه مدارکشان را بارگذاری کنند در جست‌وجوی گنج یا تخریب تاریخ؛ آثار باستانی زیر تیغ حفاران غیرمجاز نکات کلیدی برای تسکین فوری گلودرد نبود صنایع تبدیلی اشک پیازکاران هرسین را درآورد تعامل بسیار خوب دستگاه قضائی و سپاه عرصه را بر مجرمان و متخصمان تنگ کرده است ماندن یا نماندن؛ امروز تکلیف فیلترینگ روشن می شود احتمال کاهش قیمت برنج در بازار آغاز فعالیت گرمخانه شهرداری کرمانشاه قطار تودیع مدیران ناکارآمد کی به کرمانشاه می‌رسد؟/زمان پایان چنبره  برخی افراد ناتوان بر کرمانشاه فرارسیده است شاخص فلاکت در نقشه ایران جابه‌جا شد/کرمانشاه رتبه اول شد! رشد ۱۰۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موجی ناپایدار از اواخر هفته خون در مدفوع نشانه چیست؟ / جدول مقایسه مدفوع طبیعی و مدفوع حاوی خون احقاق حقوق پرستاران در دستور کار دادگستری کرمانشاه اجرای حکم قصاص آروین قهرمانی به اتهام ارتکاب قتل هواشناسی‌ کرمانشاه هشدار نارنجی صادر کرد نم‌زدایی از تکیه «معاون الملک» ۲ سال طول می‌کشد بارش رحمت الهی مردم کرمانشاه را به وجد آورد ۱۲۰۰ نیروی شهرداری کرمانشاه برای مقابله با آبگرفتگی‌ها پای کار هستند مصرف میوه در کرمانشاه کاهش یافته است جشن شکرانه «انار» در پاوه برگزار می‌شود

شما جزو گروه‌های پرخطر در برابر کرونا هستید؟
19 آذر 1399 - 10:26
شناسه : 262780
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع: «عده‌ای از مردم بیش از بقیه در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند که ما به آنها می‌گوییم «گروه پرخطر»؛ یعنی به‌ دلیل شرایط کاری و جسمی‌شان یا خیلی در معرض دسته انبوهی از ویروس کرونا هستند یا اگر با ویروس کرونا ملاقات کنند، احتمال این که درگیری شدیدتری پیدا کنند و درمانشان زمانبر و هزینه‌برتر شود بیشتر است. عوارض کرونا در گروه‌های پرخطر طولانی‌تر از دیگر افراد است و به همین دلیل است که همه ما باید از این گروه بیشتر محافظ کنیم؛همان طور که خودشان باید سختگیری بیشتری برای استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی داشته باشند. اما گروه‌های پرخطر چه کسانی هستند؟/۱- بیماران قلبی: تمام کسانی که بیماری‌های قلبی یا نارسایی قلبی داشته باشند یا این اواخر سکته قلبی کرده باشند./۲-فشار خونی‌ها: کسانی که پرفشاری خون دارند؛ به‌خصوص افرادی که فشار خون آنها به‌راحتی کنترل نمی‌شود./۳-دیابتی‌ها: به‌خصوص دیابتی‌هایی که انسولین می‌زنند و هر دیابتی‌ای که قندش را به‌سختی کنترل می‌کند یا این که اصلا اهل کنترل قند خون نیست./۴- بیماران سیستم ایمنی: تمام کسانی که سیستم ایمنی بدنشان به‌دلیلی ناقص یا ضعیف شده، مثل کسانی که الان تحت شیمی‌درمانی هستند، مبتلایان به‌ ام‌اس و کسانی که پیوند عضو کرده‌اند و برای درمان قرص‌های کورتون مصرف می‌کنند./۵- بیماران مزمن ریوی:‌کسانی که از بیماری‌های مزمن ریوی رنج می‌برند، مثل کسانی که آسم شدید دارند، مبتلا به سل هستند یا کسانی که به‌ خاطر سال‌های طولانی برخورد با دود سیگار یا هر دودی و مواد شیمیایی بخشی از ریه آنها تخریب شده است./۶- تمامی زنان باردار/۷- کودکان: گرچه تا به این لحظه میزان فوتی و فرم شدید بیماری در اطفال کمتر بوده، ولی کودکان اغلب از رعایت مسائل بهداشتی پرهیز می‌کنند، پرجنب‌وجوش هستند و منبع بسیار خوبی برای پخش‌ کردن ویروس کرونا به‌شمار می‌روند./۸- تمام کسانی که اضافه وزن بالا دارند./۹- افرادی که مضطرب هستند یا تحت درمان بیماری‌های اضطرابی هستند./۱۰-تمامی کادر درمان کشور

۱۱- تمام افراد بالای ۶۵ سال

پ
پ

عوارض کرونا در گروه‌های پرخطر طولانی‌تر از دیگر افراد است و به همین دلیل است که همه ما باید از این گروه بیشتر محافظ کنیم؛ همان طور که خودشان باید سختگیری بیشتری برای استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی داشته باشند. اما گروه‌های پرخطر چه کسانی هستند؟

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع: «عده‌ای از مردم بیش از بقیه در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند که ما به آنها می‌گوییم «گروه پرخطر»؛ یعنی به‌ دلیل شرایط کاری و جسمی‌شان یا خیلی در معرض دسته انبوهی از ویروس کرونا هستند یا اگر با ویروس کرونا ملاقات کنند، احتمال این که درگیری شدیدتری پیدا کنند و درمانشان زمانبر و هزینه‌برتر شود بیشتر است. عوارض کرونا در گروه‌های پرخطر طولانی‌تر از دیگر افراد است و به همین دلیل است که همه ما باید از این گروه بیشتر محافظ کنیم؛ همان طور که خودشان باید سختگیری بیشتری برای استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی داشته باشند. اما گروه‌های پرخطر چه کسانی هستند؟

۱- بیماران قلبی: تمام کسانی که بیماری‌های قلبی یا نارسایی قلبی داشته باشند یا این اواخر سکته قلبی کرده باشند.

۲- فشار خونی‌ها: کسانی که پرفشاری خون دارند؛ به‌خصوص افرادی که فشار خون آنها به‌راحتی کنترل نمی‌شود.

۳- دیابتی‌ها: به‌خصوص دیابتی‌هایی که انسولین می‌زنند و هر دیابتی‌ای که قندش را به‌سختی کنترل می‌کند یا این که اصلا اهل کنترل قند خون نیست.

۴- بیماران سیستم ایمنی: تمام کسانی که سیستم ایمنی بدنشان به‌دلیلی ناقص یا ضعیف شده، مثل کسانی که الان تحت شیمی‌درمانی هستند، مبتلایان به‌ ام‌اس و کسانی که پیوند عضو کرده‌اند و برای درمان قرص‌های کورتون مصرف می‌کنند.

۵- بیماران مزمن ریوی: ‌کسانی که از بیماری‌های مزمن ریوی رنج می‌برند، مثل کسانی که آسم شدید دارند، مبتلا به سل هستند یا کسانی که به‌ خاطر سال‌های طولانی برخورد با دود سیگار یا هر دودی و مواد شیمیایی بخشی از ریه آنها تخریب شده است.

۶- تمامی زنان باردار

۷- کودکان: گرچه تا به این لحظه میزان فوتی و فرم شدید بیماری در اطفال کمتر بوده، ولی کودکان اغلب از رعایت مسائل بهداشتی پرهیز می‌کنند، پرجنب‌وجوش هستند و منبع بسیار خوبی برای پخش‌ کردن ویروس کرونا به‌شمار می‌روند.

۸- تمام کسانی که اضافه وزن بالا دارند.

۹- افرادی که مضطرب هستند یا تحت درمان بیماری‌های اضطرابی هستند.

۱۰- تمامی کادر درمان کشور

۱۱- تمام افراد بالای ۶۵ سال

روزنامه همشهری

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.