شنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 7 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21743 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

باز هم وعده بیاتی تو خالی از آب درآمد / آذر از نیمه گذشت و خبری از افتتاح باند فرودگاه کرمانشاه نیست شایع ترین عفونت‌ های چشمی و درمان آن هوای امروز کرمانشاه «استاندارد» است جهاد کشاورزی کرمانشاه نسبت به افزایش جمعیت موش‌ها در مزارع استان هشدار داد پروژه‌های «نهضت ملی مسکن» را بدون تکمیل زیرساخت‌ها افتتاح نخواهم کرد چرا جریمه‌های تکراری برای رانندگان ثبت می‌شود؟ آغاز طرح نظارتی ویژه «شب یلدا» در کرمانشاه محیط‌زیست خسارت دستبرد خرس گرسنه را می‌پردازد خودروی قاچاق سوخت در جاده قصرشیرین در آتش سوخت خشت اول چون نهد معمار کج… ورود ۲۹ هزار پرونده به دادسرای کرمانشاه/ میانگین رسیدگی به پرونده ها ۶۶ روز است بازگرداندن کرمانشاه به تراز استان‌های دیگر نیازمند تلاش شبانه‌روزی است پروژه بزرگ کاشی و سرامیک چینی‌ها در کرمانشاه به کجا رسید؟ قتل مادر و زخمی شدن پدر به دست پسر ناخلف در اسلام آبادغرب نمایش”کاتالونیا” حجم زیادی از جوایز را ربود+گزارش تصویری ۲۰۰۰ نوزاد کرمانشاهی واکسن «روتاویروس» دریافت می‌کنند سرطان مثانه در این مشاغل اتفاق می‌افتد کشف کارگاه تولید روغن موتور تقلبی در کرمانشاه کرمانشاه نیاز به تلاش و کار مضاعف دارد  دستگیری زن جوانی که شوهرش را با دستمال خفه کرد

“آجیل” شبِ یلدا را چطور ضدعفونی کنیم؟
30 آذر 1399 - 12:16
شناسه : 263163
7
 کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

بهمن خدادادیان با اشاره به خرید تخمه و آجیل و تنقلات در شب یلدا گفت: در شرایط کرونایی باید این اقلام خوراکی حتما قبل از مصرف ضدعفونی شوند و بهترین راه ضدعفونی کردن این خوراکی ها استفاده از حرارت است./وی افزود: برای ضدعفونی کردن آجیل و تخمه باید آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در ماکروویو قرار دهیم./این کارشناس بهداشت محیط تصریح کرد: افرادی که مایکرویو ندارند می توانند تخمه و آجیل را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز حرارت دهند و به طور مداوم هم بزنند تا نسوزد./وی یادآور شد: اگر آجیل و تخمه از ۴۸ ساعت قبل خریداری شده و در محیط خشک نگه داشته شده باشد جای نگرانی نیست و می توان  آن را مصرف کرد./خدادادیان تصریح کرد: حرارت دادن تخمه و آجیل روی بخاری هم امکانپذیر است، به شرط آنکه حرارت آن طوری باشد که ظرف یا ماهیتابه به خوبی داغ شود و اگر یکی دو ساعت در این حالت بماند این خوراکی ها ضدعفونی می شوند./وی در خصوص خرید آجیل و تخمه شب یلدا هم گفت: توصیه اکید این است که این اقلام خوراکی حتما از مراکز معتبر تهیه شوند، چرا که دستفروشان ممکن است آجیل کهنه عرضه کنند./خدادادیان با بیان اینکه احتمال کهنگی و وجود کپک در آجیل‌های ارزان قیمت وجود دارد، گفت: از مردم می خواهیم به هیچ عنوان از دستفروشان آجیل و تخمه خریداری نکنند.

پ
پ

 کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با تاکید بر خرید آجیل و تخمه و تنقلات شب یلدا از مراکز معتبر، از همه افراد خواست این اقلام خوراکی را قبل از مصرف ضدعفونی کنند.

بهمن خدادادیان با اشاره به خرید تخمه و آجیل و تنقلات در شب یلدا گفت: در شرایط کرونایی باید این اقلام خوراکی حتما قبل از مصرف ضدعفونی شوند و بهترین راه ضدعفونی کردن این خوراکی ها استفاده از حرارت است.

وی افزود: برای ضدعفونی کردن آجیل و تخمه باید آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در ماکروویو قرار دهیم.

این کارشناس بهداشت محیط تصریح کرد: افرادی که مایکرویو ندارند می توانند تخمه و آجیل را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز حرارت دهند و به طور مداوم هم بزنند تا نسوزد.

وی یادآور شد: اگر آجیل و تخمه از ۴۸ ساعت قبل خریداری شده و در محیط خشک نگه داشته شده باشد جای نگرانی نیست و می توان  آن را مصرف کرد.

خدادادیان تصریح کرد: حرارت دادن تخمه و آجیل روی بخاری هم امکانپذیر است، به شرط آنکه حرارت آن طوری باشد که ظرف یا ماهیتابه به خوبی داغ شود و اگر یکی دو ساعت در این حالت بماند این خوراکی ها ضدعفونی می شوند.

وی در خصوص خرید آجیل و تخمه شب یلدا هم گفت: توصیه اکید این است که این اقلام خوراکی حتما از مراکز معتبر تهیه شوند، چرا که دستفروشان ممکن است آجیل کهنه عرضه کنند.

خدادادیان با بیان اینکه احتمال کهنگی و وجود کپک در آجیل‌های ارزان قیمت وجود دارد، گفت: از مردم می خواهیم به هیچ عنوان از دستفروشان آجیل و تخمه خریداری نکنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.