دکتر مجید یزدانپناه روز دوشنبه چهاردهم تیر ماه در آئین کلنگ زنی مدرسه اوتیسم در دولت آباد کرمانشاه ضمن خیر مقدم به دانش آموزان عزیز در مراسم ابراز داشت: وجود این دانش آموزان امروز در جمع ما باعث شد بیشتر از هر زمان خداوند را احساس کنیم.
یزدان پناه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه در گذشتگان از کلیه معلمان و مربیان که در راه آموزش با این دانش آموزان همراه هستند تشکر کرد و افزود؛ دانش آموزان اوتیسم کرمانشاه نیازمند یک مرکز تخصصی آموزشی بودند که امروز با کمک ۴.۵ میلیاردی عبدالله باباخانی پسر زنده یاد، احمد باباخانی از خیرین مدرسه ساز کلنگ این مدرسه به زمین زده شد.
این مسؤول خاطر نشان کرد: این مدرسه ۱۴ کلاسه اوتیسم با اعتبار ۹ میلیارد در زمینی به مساحت سه هزار و ۵۰۰ متر مربع عملیات ساخت آن از فردا آغاز می شود
یزدان پناه از چهارده مدرسه برای دانش آموزان استثنایی در استان کرمانشاه خبر داد، و افزود: این دانش آموزان تا پایان دوره دکتری تحت پوشش بنیاد پویانه علم می باشند، این مدرسه یک یادگار ماندنی در جمهوری اسلامی و استان کرمانشاه می ماند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان از ۷۲ دانشآموز اوتیسم در شهر کرمانشاه خبر داد که مشغول تحصیل می باشندو افزود: ساخت این مدرسه ویژه دانش آموزان اوتیسم یک اقدام شایسته برای کرمانشاه است.
مدیر کل نوسازی مدارس استان:
در ادامه مرزبان نظری مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه، گفت: در بین دانش آموزان استثنایی استان دانش آموزانی داریم که در درجه دکتری در دانشگاه شریف تهران مشغول ادامه تحصیل هستند.
نظری در ادامه از ساخت ۱۳ مدرسه برای دانش آموزان استثنایی در روستاهای استان خبرداد و افزود: در زلزله آبان ماه سال ۹۶ در استان کرمانشاه ۷۸ مدرسه تخریب شدکه بهجای آن ۳۲۰ مدرسه با هزار و ۲۰۰ کلاس درس و اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومان ساخته شد، که ۱۵۵ میلیارد تومان آن توسط خیران مدرسهساز کشور پرداخت شد که یک اقدام بینظیر است.
نظری افزود: طی این مدت سرانه آموزشی استان از ۵.۷ به ۶.۴ متر مربع رسیده است و بهزودی در استان جشن اصلاح سیستم گرمایشی مدارس برگزار می شود.
بیست و نهمین مدرسه استثنایی به نام زنده یاد احمد باباخانی کلنگ خورد:
در ادامه مراسم ارتباط تصویری با عبدالله باباخانی فرزند زنده یاد احمد باباخانی که در خارج از کشور بودند برقرارشد و ایشان اظهار داشتند : پایهگذاری بنیاد غیرانتفاعی پویانه علم بر مبنای باور به اهمیت آموزش و نقش آن در توسعه و در قالب پشتیبانی از نخبگان علمی در مناطق کمتر توسعهیافته آغاز شدهاست و تا امروز دوهزار و ۹۵۴ دانشآموز و دانشجوی نخبه مناطق کمتر توسعهیافته تحت پوشش این بنیاد قرار گرفتهاند که از این تعداد حدود یکصد نفر دانشجوی مقطع دکتری داریم.
باباخانی با اشاره به اینکه مدرسه ۱۵ کلاسه اوتیسم کرمانشاه بیست و نهمین مدرسه است که ساخته شده، افزود: این بنیاد تاکنون در بخش مدرسهسازی ساخت ۲۸ مدرسه را متعهد شده که بجز شش مورد که زمینش تحویل داده نشده، بقیه مدارس یا مورد بهرهبرداری قرار گرفته و یا در حال تجهیز از طرف نوسازی مدارس میباشد. و این مدرسه به نام زنده یاد احمد باباخانی نام گذاری می شود.
لازم به ذکر است در ادامه سفر یک روزه معاون وزیر آموزش و پرورش کشور و همراهان به کرمانشاه، از پایگاه سنجش نوآموزان کرمانشاه بازید و در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش در سالن تدبیر اداره کل آموزش و پرورش استان مدرسه ۱۴ کلاسه خیر ساز زنده یاد محمد رضا معصومی لاری درگیلانغرب به نام «مدرسه بصیرت» با زیر بنا ۲۰۵۰ مترمربع و مساحت ۸۳۴ متر مربع در دو طبقه از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
واز کتاب، مستند به نقشه راه برنامه زیر نظامهای( مستند تحول بنیادین در طول برنامه ششم توسعه) رونمایی شد./رحمانی
دیدگاه