پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

سرانه مصرف ماهی در کرمانشاه پایین تر از میانگین کشوری
05 اسفند 1397 - 10:12
شناسه : 27015
0
مدیرکل شیلات کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

فرزاد افضلی با بیان اینکه در استان ماهیان گرمابی، سردآبی و خاویاری تکثیر و پرورش داده می‌شود، اظهار داشت: ماهی های کپور معمولی، فیتوفاگ و هامور از جمله ماهی های گرمابی و قزل آلا نیز به عنوان ماهی سرداّبی در مراکز پرورش ماهی کرمانشاه پرورش داده می‌شوند/وی از تولید ۵۰ تن ماهی خاویاری طی سال جاری در سطح استان خبر داد و افزود: همچنین ۲۵ تن میگوی آب شیرین و ۱۲ هزار تن ماهی سردآبی تکثیر و پرورش یافته است/مدیرکل شیلات استان کرمانشاه بیشترین میزان تولید ماهیان سردآبی را متعلق به مراکز پرورش ماهی ریجاب، بیشترین ماهیان خاویاری را مربوط به شهرستان های گیلانغرب و سرپل ذهاب و ماهیان گرمابی را مربوط به شهرستان قصرشیرین دانست و تصریح کرد: سرانه مصرف ماهی در کرمانشاه ۹.۵ کیلوگرم بوده در حالی که میانگین کشوری مصرف ماهی ۱۱ کیلوگرم است./وی همچنین از انجام طرح های مطالعاتی برای پرورش ماهی در قفس در محل سد زمکان دالاهو به عنوان یکی از پروژه های اقتصاد مقاومتی خبر داد./افضلی بیان داشت: مجتمع پرورش و تکثیر ماهیان سردآبی افشاران کنگاور با ظرفیت ۱۰۰ تن ماهی از دیگر طرح های در دست اقدام برای تکثیر و پرورش ماهی است/مهر

پ
پ

 

 

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.