یکشنبه, ۲۶ اسفند , ۱۴۰۳ Sunday, 16 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22195 تعداد نوشته های امروز : 7×
 انتشار تصاویر مجرمان اسکمیری در کرمانشاه
04 مهر 1400 - 12:03
شناسه : 272585
7
نیروی انتظامی؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-تصاویر ۲ مجرم که با کپی کردن کارت های بانکی مشتریان اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب آن ها می کردند با درخواست مقام قضائی برای شناسایی منتشر شد./ اواخر مرداد امسال و پس از ارجاء چند فقره شکایت به پلیس فتا مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن ها، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت./ماموران پلیس فتا کرمانشاه در تحقیقات گسترده خود و با انجام اقدامات اطلاعاتی گسترده موفق به شناسایی ۲ فرد تحت تعقیب شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی نسبت به دستگیری آن ها در مخفیگاهشان اقدام کردند./همچنین در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۴ دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند، یک دستگاه اسکیمر، ۶۱ کارت بانکی کپی شده و مقدار زیادی طلاجات، ارز دیجیتال و وجه نقد کشف شد./مجرمان دستگیر شده دربازجویی ها به برداشت ۱۰ میلیارد ریال از حساب بانکی مشتریان خود اعتراف کردند./چهره افراد دستگیر شده نیز با درخواست مراجع قضائی برای شناسایی منتشر شد تا چنان چه شهروندانی از آن ها خرید و وجهی به صورت غیرمجاز از حسابشان برداشت شده با مراجعه به مراجع قضائی و انتظامی شکایت خود را مطرح کنند.

پ
پ

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-تصاویر ۲ مجرم که با کپی کردن کارت های بانکی مشتریان اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب آن ها می کردند با درخواست مقام قضائی برای شناسایی منتشر شد.

 اواخر مرداد امسال و پس از ارجاء چند فقره شکایت به پلیس فتا مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن ها، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

ماموران پلیس فتا کرمانشاه در تحقیقات گسترده خود و با انجام اقدامات اطلاعاتی گسترده موفق به شناسایی ۲ فرد تحت تعقیب شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی نسبت به دستگیری آن ها در مخفیگاهشان اقدام کردند.

همچنین در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۴ دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند، یک دستگاه اسکیمر، ۶۱ کارت بانکی کپی شده و مقدار زیادی طلاجات، ارز دیجیتال و وجه نقد کشف شد.

مجرمان دستگیر شده دربازجویی ها به برداشت ۱۰ میلیارد ریال از حساب بانکی مشتریان خود اعتراف کردند.

چهره افراد دستگیر شده نیز با درخواست مراجع قضائی برای شناسایی منتشر شد تا چنان چه شهروندانی از آن ها خرید و وجهی به صورت غیرمجاز از حسابشان برداشت شده با مراجعه به مراجع قضائی و انتظامی شکایت خود را مطرح کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.