مسؤول بیماریهای خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: طی هشت سال گذشته تا کنون ۵۳ خانواده کرمانشاهی که بیمارشان مرگ مغزی شده اعضای بدن آنها را به بیماران نیازمندان اهدا کردند.
بهنام روندی مسؤول بیماریهای خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با امکانات و تجهیزات مناسب و همچنین بهرهگیری از متخصصان قادر به تشخیص مرگ مغزی در بیماران است.
وی گفت: بیمار با احتمال مرگ مغزی به طور مستمر توسط تیمی متشکل از پزشکان متخصص در رشتههای گوناگون تخصصی ویزیت و پس از تایید قطعی مرگ مغزی، اگر خانواده راضی به این عمل خداپسندانه باشد اهدا انجام میشود.
مسؤول بیماریهای خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اجرای پیوند کلیه، مغز و استخوان و قرنیه در استان، ادامه داد: طی هشت سال گذشته (از سال ۹۳) تاکنون ۵۳ خانواده کرمانشاهی که بیمارشان مرگ مغزی شده اعضای بدن آنها را به بیماران نیازمندان اهدا کردند.
روندی با اشاره به تأثیر بیماری کرونا در کاهش چشمگیر اهدای عضو، افزود: سال گذشته ۶ مورد اهدای عضو داشتیم و امسال هم هنوز موردی نداشتهایم.
وی ابراز کرد: هر فرد مرگ مغزی با اهدای ارگانهای حیاتی و اصلی بدن میتواند زندگی ۸ نفر را نجات دهد و با اهدای سایر نسوج و بافتهای بدن همانند استخوان، تاندون، غضروف، قرنیه چشم و… میتواند زندگی ۵۲ نفر را بهبود ببخشد.
مسؤول بیماریهای خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: هم استانیها میتوانند با مراجعه به سایت www.ehda.ir اقدام به گرفتن کارت اهدای عضو نمایند و به عنوان سفیر اهدای عضو در فرهنگسازی این امر معنوی در جامعه نقش مهمی داشته باشند/فارس
دیدگاه