یکشنبه, ۱۵ مهر , ۱۴۰۳ Sunday, 6 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21483 تعداد نوشته های امروز : 8×

آخرین خبرها

خروپف، زنگ خطری برای فشار خون بالا روند رسیدگی به تخلف شوراییان و انحلال شورای شهر کرمانشاه پلیس استان کرمانشاه استخدام می‌کند رشد نگران‌کننده سرطان سینه در زنان ایرانی: ۱۶ هزار مورد جدید سالانه چرا تبخال می‌زنیم ؟ کوچ پاییزه در کرمانشاه از آبان‌ماه آغاز می‌شود هواشناسی: دمای هوای کرمانشاه تا سه‌شنبه افزایشی و سپس کاهشی خواهد شد اولتیماتوم فرماندار کرمانشاه در خصوص جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی کارگران معادن کرمانشاه چقدر در معرض خطرند؟ شایع‌ترین آسیب ورزشی دانش‌آموزان «قباق تپه» به حداقل ۱۰ فصل کاوش دیگر نیاز دارد بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه کی به اتمام می‌رسد؟/وعده بیاتی محقق نشد! شرط افتتاح حساب بانکی مشخص شد طرح سراسری ترخیص خودروهای توقیفی آغاز شد پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت هفته نیروی انتظامی «حسن‌آبادی» سرپرست آب منطقه‌ای کرمانشاه شد «وانیا یاوری» مستعد کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۸ است قتل به خاطر اختلافات شخصی در سرپل‌ذهاب/ دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت   آمادگی منطقه کرمانشاه برای سوخت رسانی در فصل سرما ۶ زنگ خطر درباره سلامت روان فرزندتان

افرادی که “نذری” دارند، بخوانند
12 مرداد 1401 - 13:06
شناسه : 279688
6
 کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

 علیرضا اجرایی  با اشاره به افزایش توزیع نذورات در ماه های محرم و صفر گفت: با توجه به این شرایط جهت حفظ سلامت جامعه رعایت برخی نکات بهداشتی ضروری است./وی افزود: اولین نکته مهم در این زمینه بحث استفاده از مواد مرغوب و بهداشتی و رعایت نکات بهداشتی در تهیه نذورات است./اجرایی گفت: افرادی هم که در پخت نذری شرکت دارند باید به طور جد رعایت نکات بهداشتی را داشته و از دستکش و ماسک استفاده کنند./کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد:  نکته مهم دیگر بحث ظروف مورد استفاده در توزیع نذورات است که در این زمینه توصیه می شود از ظروف یکبارمصرف پلاستیکی به هیچ عنوان برای توزیع غذا و نوشیدنی گرم استفاده نشود./وی افزود: حرارت موجب آزاد شدن برخی از مواد این ظروف شده که بسیار سرطان زا و خطرناک است و استفاده از این ظروف تنها در توزیع نوشیدنی سرد مانند شربت بلامانع است./اجرایی گفت: در توزیع نذورات گرم باید از ظروف یکبارمصرف گیاهی استفاده شود/ وی افزود: توصیه می شود اگر افراد قصد رفتن به محل توزیع نذری را دارند، از ظروف خانگی خود استفاده کرده و نذری خود را در این ظروف بریزند.

پ
پ

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه به تشریح برخی نکات بهداشتی ضروری هنگام پخت و توزیع نذری پرداخت.

 علیرضا اجرایی  با اشاره به افزایش توزیع نذورات در ماه های محرم و صفر گفت: با توجه به این شرایط جهت حفظ سلامت جامعه رعایت برخی نکات بهداشتی ضروری است.

وی افزود: اولین نکته مهم در این زمینه بحث استفاده از مواد مرغوب و بهداشتی و رعایت نکات بهداشتی در تهیه نذورات است.

اجرایی گفت: افرادی هم که در پخت نذری شرکت دارند باید به طور جد رعایت نکات بهداشتی را داشته و از دستکش و ماسک استفاده کنند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد:  نکته مهم دیگر بحث ظروف مورد استفاده در توزیع نذورات است که در این زمینه توصیه می شود از ظروف یکبارمصرف پلاستیکی به هیچ عنوان برای توزیع غذا و نوشیدنی گرم استفاده نشود.

وی افزود: حرارت موجب آزاد شدن برخی از مواد این ظروف شده که بسیار سرطان زا و خطرناک است و استفاده از این ظروف تنها در توزیع نوشیدنی سرد مانند شربت بلامانع است.

اجرایی گفت: در توزیع نذورات گرم باید از ظروف یکبارمصرف گیاهی استفاده شود.      

وی افزود: توصیه می شود اگر افراد قصد رفتن به محل توزیع نذری را دارند، از ظروف خانگی خود استفاده کرده و نذری خود را در این ظروف بریزند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه توصیه کرد: افراد حتما ظروف یکبار مصرف استاندارد را از مراکز معتبر تهیه کنند.

اجرایی بر لزوم مدیریت پسماند ظروف یکبار مصرف هم تاکید کرد و افزود: از هیات ها و مراکز توزیع نذورات درخواست داریم حتما سطل‌های زباله را در کنار محل توزیع نذری قرار دهند تا از هرگونه پراکنده شدن پسماند ظروف یکبار مصرف در سطح معابر جلوگیری شود./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.