یکشنبه, ۱۵ مهر , ۱۴۰۳ Sunday, 6 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21483 تعداد نوشته های امروز : 8×

آخرین خبرها

خروپف، زنگ خطری برای فشار خون بالا روند رسیدگی به تخلف شوراییان و انحلال شورای شهر کرمانشاه پلیس استان کرمانشاه استخدام می‌کند رشد نگران‌کننده سرطان سینه در زنان ایرانی: ۱۶ هزار مورد جدید سالانه چرا تبخال می‌زنیم ؟ کوچ پاییزه در کرمانشاه از آبان‌ماه آغاز می‌شود هواشناسی: دمای هوای کرمانشاه تا سه‌شنبه افزایشی و سپس کاهشی خواهد شد اولتیماتوم فرماندار کرمانشاه در خصوص جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی کارگران معادن کرمانشاه چقدر در معرض خطرند؟ شایع‌ترین آسیب ورزشی دانش‌آموزان «قباق تپه» به حداقل ۱۰ فصل کاوش دیگر نیاز دارد بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه کی به اتمام می‌رسد؟/وعده بیاتی محقق نشد! شرط افتتاح حساب بانکی مشخص شد طرح سراسری ترخیص خودروهای توقیفی آغاز شد پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت هفته نیروی انتظامی «حسن‌آبادی» سرپرست آب منطقه‌ای کرمانشاه شد «وانیا یاوری» مستعد کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۸ است قتل به خاطر اختلافات شخصی در سرپل‌ذهاب/ دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت   آمادگی منطقه کرمانشاه برای سوخت رسانی در فصل سرما ۶ زنگ خطر درباره سلامت روان فرزندتان

چه کفش و کیفی برای مدرسه بخریم؟
14 شهریور 1401 - 12:41
شناسه : 280314
7
متخصص ارتوپدی طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر مرتضی فرشچیان با تاکید بر لزوم رعایت برخی نکات هنگام خرید کیف و کفش مدرسه، گفت: با توجه به استفاده هر روزه دانش آموزان از کیف و کفش مدرسه، نامناسب بودن آنها می تواند آسیب‌های جدی به ساختار اسکلتی عضلانی دانش آموزان وارد کند، بنابراین نیاز است که برخی نکات هنگام خرید این وسایل مد نظر قرار گیرد./وی با تاکید بر تهیه کوله پشتی به عنوان کیف مدرسه دانش آموزان، گفت: استفاده از کیف های دستی و یک طرفه می تواند فشار را به یک سمت بدن وارد کرده و آسیب هایی را به کمر و گردن دانش آموزان وارد کند./فرشچیان گفت: در تهیه کوله پشتی هم والدین باید دقت داشته باشند که بندهای کوله پشتی پهن باشد که آسیب به سرشانه ها وارد نشود. همچنین بندهای کوله پشتی نباید کوتاه و یا بلند باشد که کمر و گردن دانش آموزان دچار آسیب شود./این متخصص ارتوپدی با تاکید بر سبک بودن وزن کوله پشتی دانش آموزان گفت: وزن خود کوله پشتی باید سبک باشد و علاوه بر آن باید وسایل اندکی در آن قرارداده شود./فرشچیان گفت: متاسفانه برخی دانش آموزان عادت دارند تمام کتاب‌ها و وسایل خود را داخل کوله قرار داده و در تمام روزهای هفته آن را حمل می کنند و همین امر موجب شده شاهد بسیاری مشکلات کمر و ستون فقرات بویژه در دانش آموزان مقطع دبستان باشیم./وی افزود: دانش آموزان و بویژه دبستانی‌ها ستون فقرات بسیار آسیب پذیری دارند، بنابراین باید وزن کوله آنها بسیار سبک باشد و توصیه می شود وزن کوله پشتی با تمام وسایل درون آن از ۱۰ درصد وزن بدن آنها بیشتر نشود.

پ
پ

یک متخصص ارتوپدی به تشریح نکات لازم هنگام خرید کیف و کفش دانش آموزان پرداخت.

دکتر مرتضی فرشچیان با تاکید بر لزوم رعایت برخی نکات هنگام خرید کیف و کفش مدرسه، گفت: با توجه به استفاده هر روزه دانش آموزان از کیف و کفش مدرسه، نامناسب بودن آنها می تواند آسیب‌های جدی به ساختار اسکلتی عضلانی دانش آموزان وارد کند، بنابراین نیاز است که برخی نکات هنگام خرید این وسایل مد نظر قرار گیرد.

وی با تاکید بر تهیه کوله پشتی به عنوان کیف مدرسه دانش آموزان، گفت: استفاده از کیف های دستی و یک طرفه می تواند فشار را به یک سمت بدن وارد کرده و آسیب هایی را به کمر و گردن دانش آموزان وارد کند.

فرشچیان گفت: در تهیه کوله پشتی هم والدین باید دقت داشته باشند که بندهای کوله پشتی پهن باشد که آسیب به سرشانه ها وارد نشود. همچنین بندهای کوله پشتی نباید کوتاه و یا بلند باشد که کمر و گردن دانش آموزان دچار آسیب شود.

این متخصص ارتوپدی با تاکید بر سبک بودن وزن کوله پشتی دانش آموزان گفت: وزن خود کوله پشتی باید سبک باشد و علاوه بر آن باید وسایل اندکی در آن قرارداده شود.

فرشچیان گفت: متاسفانه برخی دانش آموزان عادت دارند تمام کتاب‌ها و وسایل خود را داخل کوله قرار داده و در تمام روزهای هفته آن را حمل می کنند و همین امر موجب شده شاهد بسیاری مشکلات کمر و ستون فقرات بویژه در دانش آموزان مقطع دبستان باشیم.

وی افزود: دانش آموزان و بویژه دبستانی‌ها ستون فقرات بسیار آسیب پذیری دارند، بنابراین باید وزن کوله آنها بسیار سبک باشد و توصیه می شود وزن کوله پشتی با تمام وسایل درون آن از ۱۰ درصد وزن بدن آنها بیشتر نشود.

این متخصص ارتوپدی در ادامه با تاکید بر استفاده از کفش مناسب برای دانش آموزان، گفت: توصیه می شود دانش آموزان از کفش های اسپرت و قابل انعطاف استفاده کنند.

وی افزود: بهترین جنس کفش برای دانش آموزان چرم طبیعی است و کفش باید بگونه ای باشد که پا در آن احساس راحتی کرده و به آسانی حرکت کند.

فرشچیان با اشاره به استفاده برخی دختران دبیرستانی از کفش های پاشنه دار گفت: پوشیدن این کفش ها در طولانی مدت به ستون فقرات آسیب وارد می کند.

این متخصص ارتوپدی در خصوص اندازه کفش هم گفت: اندازه کفش باید متناسب پای دانش آموزان بوده و تنگ و گشاد نباشد.

وی افزود: متاسفانه برخی دانش آموزان هنگام خرید کفش دقت نمی کنند و بعضا کفش های تنگ انتخاب کرده که به مروز زمان قسمت های مختلف پای آنها را اذیت می کند، بنابراین هنگام خرید کفش باید دقت شود که اندازه آن به درستی انتخاب شود./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.