مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: یکهزار و ۱۹۸ مورد بازدید از موکبها و مراکز اقامتی زائران، انجام شده است.
امیر کرمی مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در توضیح اقدامات صورت گرفته در ایام اربعین، اظهار کرد: در ایام اربعین ۳۰۰ نفر از بازسان سلامت در قالب تیمهای چند نفره و به صورت سیار و ثابت از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب به صورت میدانی و از ۱۲ شب تا ۸ صبح به صورت آنکال در حال خدماترسانی بودند.
وی با اشاره به یکهزار و ۱۹۸ مورد بازدید از موکبها و مراکز اقامتی زائران، افزود: در حاشیه این بازدیدهای آموزشهای لازم ارائه شده، بالغ بر ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از خامادن موکبها از آموزشهای لازم برخوردار و همچنین بیش از ۱۱۵ هزار و ۷۰۰ نفر از زائران آموزش گروهی یا چهره به چهره در خصوص رعایت اصول بهداشت فردی، مواد عذایی و ایمنی در سفر را فرا گرفتند.
مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، امکان بین راهی با هدف پیشگیری از مسمویتهای غذایی و بیماریهای منتقله از مواد غذایی بیش از ۶ هزار و ۹۴۱ مورد بازدید صورت گرفت و بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی هم جمعآوری و معدوم شد.
وی اضافه کرد: بیش از ۴ هزار ۲۰۶ مورد تست سلامت آب آشامیدنی(کلرسنجی از تمام منابع آبی مورد استقاده زائران) در راستای پیشگیری از بیماریهای منتقله از طریق آب از جمله وبا بیش از ۱۰۸ مورد نمونه باکتریولوژیکی از مواد غذایی مشکوک انجام و به آزمایشگاه ارسال شده است.
کرمی با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ مورد از مراکز و امکانی عرضه مواد غذایی تست میکروبی روی سطوح گرفته شده است، گفت: بیش از ۳۴۳ مترمربع از محلهای اسکان و مسیر تردد زوار در راستای پیشگیری از بیماری جوندگان و دیگر حیوانات موذی، سمپاشی شد.
این مسؤول گفت: خوشبختانه با مجموعه اقدامات بهداشتی صورت گرفته در ایام اربعین تا به امروز موردی از بیماریهای ناشی از آب و مواد غذایی آلوده در داخل مرز خسروی گزارش نشده، البته مواردی از بیماری وبا در بین زائران برگشتی مشاهده شده که هماهنگی لازم با دانشگاه مقصد در راستای پیگیریها و مراقبت بهداشتی انجام شده است و این خدمات همچنان تا بازگشت آخرین زائر ادامه دارد/فارس
دیدگاه