سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳ Tuesday, 16 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20782 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور حوادث رانندگی در جاده های کرمانشاه ۲ کشته و ۳ زخمی به جا گذاشت غذاهای محلی وارد منوی رستوران‌های کرمانشاه می‌شود فعالیت جهادی عمرانی خدماتی در مناطق هشت‌گانه کرمانشاه از امروز آغاز شد آموزش در خصوص احیای «قلبی – ریوی» به جامعه باید جدی گرفته شود پُرشدگی سدهای کرمانشاه به ۶۶ درصد رسید/ کسری مخازن زیرزمینی جبران نشده است تفریح ارزان مردم کرمانشاه در انتظار تعطیلی ست!/رئیس حوزه هنری:ما نمی توانیم با جان مردم ریسک کنیم/ جدی نگرفتن سیستم استاندارد اطفای حریق در سینما آزادی کرمانشاه اتباع افغانی جواز ورود به کرمانشاه را ندارند جزئیاتی جدید از علت خودکشی پرستار جوان؛ در ۹ ماه گذشته ۴۹ کرمانشاهی با قرص برنج خودکشی کردند بازار داغ برداشت گیاهان خودروی بهاری در کرمانشاه/ این گیاهان را از ریشه نکنید آب همه جزیره‌های «هشیلان» را دربر گرفت/ تلاش برای انتقال آب به سراب «یاوری»

نزدیک به ۱۳ هزار دانش آموز کرمانشاهی آموزش‌های مهارتی می بینند
11 مهر 1401 - 10:49
شناسه : 280795
1
 معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل«طرح مهارت آموزی در دوره اول متوسطه» از سوی وزارت آموزش و پرورش، گفت: ۱۲ هزار و ۸۷۵ نفر از دانش‌آموزان متوسطه اول استان کرمانشاه در راستای اجرای این طرح آموزش مهارتی می‌بینند/«ماشالله پروین»  افزود: این طرح در قالب هر دانش‌آموز یک مهارت یا ایران مهارت اجرا می‌شود و در نظر داریم امسال ۱۰۰ درصد دانش آموزان پایه هفتم و هشتم مناطق هشتگانه آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این طرح شرکت داده شوند/طرح مهارت آموزی برای دانش آموزان متوسط اول در ۲ سطح “پایه” با ۲۰ ساعت آموزش و حرفه ای با ۶۰ ساعت آموزش اجرا می شود که هدف اصلی آن نیز یاد دادن حدقل یک مهارت به دانش آموزان در دوران تحصیل است/برای اجرای طرح ایران مهارت یا هر دانش آموز یک مهارت آموزش و پرورش تاکنون ۲۲۰ دبیر و مربی در سطح استان کرمانشاه آموزش دیده اند/دانش آموزان در این طرح بیشتر با مهارت های فنی حرفه ای در شته‌های مختلفی مانند، شغل های رایانه ای، برق، برق خودرو، طراحی دوخت، گلیم بافی و دوزندگی، هنرهای آوایی و نمایشی، سفال و دیگر مهارت ها آشنا می شوند.

پ
پ

 معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل«طرح مهارت آموزی در دوره اول متوسطه» از سوی وزارت آموزش و پرورش، گفت: ۱۲ هزار و ۸۷۵ نفر از دانش‌آموزان متوسطه اول استان کرمانشاه در راستای اجرای این طرح آموزش مهارتی می‌بینند.

«ماشالله پروین»  افزود: این طرح در قالب هر دانش‌آموز یک مهارت یا ایران مهارت اجرا می‌شود و در نظر داریم امسال ۱۰۰ درصد دانش آموزان پایه هفتم و هشتم مناطق هشتگانه آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این طرح شرکت داده شوند.

وی بیان داشت: طرح مهارت آموزی برای دانش آموزان متوسط اول در ۲ سطح “پایه” با ۲۰ ساعت آموزش و حرفه ای با ۶۰ ساعت آموزش اجرا می شود که هدف اصلی آن نیز یاد دادن حدقل یک مهارت به دانش آموزان در دوران تحصیل است.

پروین اضافه کرد: برای اجرای طرح ایران مهارت یا هر دانش آموز یک مهارت آموزش و پرورش تاکنون ۲۲۰ دبیر و مربی در سطح استان کرمانشاه آموزش دیده اند.

وی ادامه داد: دانش آموزان در این طرح بیشتر با مهارت های فنی حرفه ای در شته‌های مختلفی مانند، شغل های رایانه ای، برق، برق خودرو، طراحی دوخت، گلیم بافی و دوزندگی، هنرهای آوایی و نمایشی، سفال و دیگر مهارت ها آشنا می شوند.

پروین با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته ۶ هزار دانش آموز در چهار پایگاه (منطقه) آموزش و پرورش کرمانشاه طرح های مهارت آموزی را گذرانده اند، گفت: امسال این ظرفیت بیش از ۲ برابر یعنی ۱۲ هزار ۸۷۵ نفر افزایش یافته است.

تقویت فرهنگ کار یکی از اهداف مهم طرح مهارت‌آموزی در سطح مدارس کرمانشاه است

معاون آموزش متوسطه اول اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود از مهمترین اهداف اجرای طرح مهارت آموزی در مدارس ممتوسطه اول را توسعه و تقویت مهارت های دانش آموزان برای کسب کار، کشف استعدادهای دانش آموزان و آشنایی والدین با توانایی های آنان در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش عنوان کرد.

پروین در ادامه یکی از معضل‌های بیکاری استان کرمانشاه را عدم کسب مهارت‌ آموزی جوانان و تمایل خانواده ها به سوق دادن دانش آموزان به رشته های نظری اعلام کرد و یکی از اهداف مهم دیگر این طرح را هدایت تحصیلی دانش آموزان به سمت رشته های فنی و حرفه ای و کار دانش ایجاد و توازن بین رشته های تحصیلی در مدارس استان ذکر نمود. 

وی همچنین از مهم ترین اهداف طرح هر دانش آموز یک مهارت در کرمانشاه را تقویت فرهنگ کار عنوان کرد که مورد تاکید همه مسئولان استان است.

کمبود اعتبارات و تجهیزات اجرای طرح مهارت آموزی را با مشکل روبرو می کند

این مقام مسئول در بخش دیگری از صحبت های خود با استقبال از اجرایی شدن همه جوانب و بخش های طرح مهارت آموزی در مدارس استان، گفت: اما در اجرای آن با چالش هایی مانند کمبود اعتبارات و تجهیزات برای مجهز کردن کارگاه ها و مدارس روبرو هستیم که باید به آن توجه جدی شود.

پروین همچنین اظهار داشت: در اجرای طرح مهارت آموزی در سطح مدارس باید دیگر دستگاه های اجرایی مانند سازمان فنی و حرفه ای، فرهنگ و ارشاد اسلامی و حتی صدا وسیما به کمک آموزش و پرورش بیایند و در بحث آموزش و تجهیزات، امکانات و اعتبارات کمک کنند.

وی با بیان اینکه هنوز برآوردی از هزینه اجرای این طرح در استان نشده است بیان داشت: بخشی از اعتبارات این طرح از اعتبارات ملی است و بخشی نیز از اعتبارات استانی تامین خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه اول آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح دانش آموزان با دیدی باز در پایه نهم به انتخاب رشته بپردازند و توازن بین رشته های تحصیلی در استان برقرار شود.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت حدود ۳۷۰ هزار دانش آموز ، ۲۶ هزار معلم و ۱۵ هزار کلاس درس و حدود چهار هزار مدرسه دارد/ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.