یکشنبه, ۱۵ مهر , ۱۴۰۳ Sunday, 6 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21483 تعداد نوشته های امروز : 8×

آخرین خبرها

خروپف، زنگ خطری برای فشار خون بالا روند رسیدگی به تخلف شوراییان و انحلال شورای شهر کرمانشاه پلیس استان کرمانشاه استخدام می‌کند رشد نگران‌کننده سرطان سینه در زنان ایرانی: ۱۶ هزار مورد جدید سالانه چرا تبخال می‌زنیم ؟ کوچ پاییزه در کرمانشاه از آبان‌ماه آغاز می‌شود هواشناسی: دمای هوای کرمانشاه تا سه‌شنبه افزایشی و سپس کاهشی خواهد شد اولتیماتوم فرماندار کرمانشاه در خصوص جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی کارگران معادن کرمانشاه چقدر در معرض خطرند؟ شایع‌ترین آسیب ورزشی دانش‌آموزان «قباق تپه» به حداقل ۱۰ فصل کاوش دیگر نیاز دارد بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه کی به اتمام می‌رسد؟/وعده بیاتی محقق نشد! شرط افتتاح حساب بانکی مشخص شد طرح سراسری ترخیص خودروهای توقیفی آغاز شد پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت هفته نیروی انتظامی «حسن‌آبادی» سرپرست آب منطقه‌ای کرمانشاه شد «وانیا یاوری» مستعد کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۸ است قتل به خاطر اختلافات شخصی در سرپل‌ذهاب/ دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت   آمادگی منطقه کرمانشاه برای سوخت رسانی در فصل سرما ۶ زنگ خطر درباره سلامت روان فرزندتان

۵ بلای طبیعی که کرمانشاه را تهدید می‌کند
20 مهر 1401 - 11:49
شناسه : 280927
2
 مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

غلامرضا شهبازی به مناسبت روز کاهش اثرات بلایای طبیعی (۲۰ مهر)، ایران و به تبع آن استان کرمانشاه را از جمله مناطق با امکان بالای بروز بالایای طبیعی اعلام کرد و گفت: بسیاری از مخاطراتی که در جهان شناسایی شده در ایران و کرمانشاه رخ می‌دهد/ از ۵۵ مخاطره‌ای که در کشور داریم، ۱۴ مخاطره اصلی و اولویت‌دار آن در کرمانشاه شناسایی شده که اصلی‌ترین آنها شامل زلزله، سیل، خشکسالی، فرونشست و گرد و غبار است/مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه آتش‌سوزی، آفات و بیماری‌های گیاهی، بیابان زایی، آلودگی صوتی، حوادث جاده‌ای، سرما و … را از دیگر بحران‌های طبیعی دانست که در کرمانشاه شناسایی شده است/شهبازی چهار عامل اصلی از جمله تاریخچه (سوابق تکرار مخاطره)، آسیب‌پذیری( میزان آسیبی که به جمعیت تحت تاثیر وارد می‌شود)، میزان تهدید و احتمال وقوع را معیارهای اصلی اولویت‌بندی بلایای طبیعی برشمرد و تاکید کرد: با شناسایی و اولویت بندی این بلایای طبیعی، متناسب با هریک از آنها راهکار و برنامه تدوین شده است/در مجموع در استان کرمانشاه دو سند برای مقابله با بحران‌ها و حوادث طبیعی تدوین شده که شامل سند “آمادگی و پاسخ به بحران” و سند “کاهش خطر در حوادث و سوانح” می‌باشد/به گفته مدیرکل بحران استان کرمانشاه، این دو سند تدوین و در ستاد بحران استان تصویب شده و برای تایید نهایی به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است/شهبازی کرمانشاه را از استان‌های پیشتاز در زمینه تدوین این اسناد دانست و ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر شاهد نهایی شدن این دو سند باشیم/وی معتقد است، با تایید نهایی این دو سند برای مقابله با هر بحران و بلای طبیعی یک نقشه راه و برنامه مدون داریم و دیگر خبری از روش‌های سلیقه‌ای و یا آزمون و خطا نخواهد بود/مدیرکل بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه این اسناد دارای برش شهرستانی هم هستند، اضافه کرد: به علاوه نقش هر دستگاه و بخش نیز درباره هر بحران چه در بعد پیشگیری، چه وقوع بحران و چه پس از آن مشخص شده است.

پ
پ

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه زلزله، سیل، خشکسالی، فرونشست و ریزگرد را پنج مخاطره اصلی در کرمانشاه دانست.

غلامرضا شهبازی به مناسبت روز کاهش اثرات بلایای طبیعی (۲۰ مهر)، ایران و به تبع آن استان کرمانشاه را از جمله مناطق با امکان بالای بروز بالایای طبیعی اعلام کرد و گفت: بسیاری از مخاطراتی که در جهان شناسایی شده در ایران و کرمانشاه رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: از ۵۵ مخاطره‌ای که در کشور داریم، ۱۴ مخاطره اصلی و اولویت‌دار آن در کرمانشاه شناسایی شده که اصلی‌ترین آنها شامل زلزله، سیل، خشکسالی، فرونشست و گرد و غبار است.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه آتش‌سوزی، آفات و بیماری‌های گیاهی، بیابان زایی، آلودگی صوتی، حوادث جاده‌ای، سرما و … را از دیگر بحران‌های طبیعی دانست که در کرمانشاه شناسایی شده است.

شهبازی چهار عامل اصلی از جمله تاریخچه (سوابق تکرار مخاطره)، آسیب‌پذیری( میزان آسیبی که به جمعیت تحت تاثیر وارد می‌شود)، میزان تهدید و احتمال وقوع را معیارهای اصلی اولویت‌بندی بلایای طبیعی برشمرد و تاکید کرد: با شناسایی و اولویت بندی این بلایای طبیعی، متناسب با هریک از آنها راهکار و برنامه تدوین شده است.

وی اضافه کرد: در مجموع در استان کرمانشاه دو سند برای مقابله با بحران‌ها و حوادث طبیعی تدوین شده که شامل سند “آمادگی و پاسخ به بحران” و سند “کاهش خطر در حوادث و سوانح” می‌باشد.

به گفته مدیرکل بحران استان کرمانشاه، این دو سند تدوین و در ستاد بحران استان تصویب شده و برای تایید نهایی به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است.

شهبازی کرمانشاه را از استان‌های پیشتاز در زمینه تدوین این اسناد دانست و ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر شاهد نهایی شدن این دو سند باشیم.

وی معتقد است، با تایید نهایی این دو سند برای مقابله با هر بحران و بلای طبیعی یک نقشه راه و برنامه مدون داریم و دیگر خبری از روش‌های سلیقه‌ای و یا آزمون و خطا نخواهد بود.

مدیرکل بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه این اسناد دارای برش شهرستانی هم هستند، اضافه کرد: به علاوه نقش هر دستگاه و بخش نیز درباره هر بحران چه در بعد پیشگیری، چه وقوع بحران و چه پس از آن مشخص شده است/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.