یکشنبه, ۱۵ مهر , ۱۴۰۳ Sunday, 6 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21483 تعداد نوشته های امروز : 8×

آخرین خبرها

خروپف، زنگ خطری برای فشار خون بالا روند رسیدگی به تخلف شوراییان و انحلال شورای شهر کرمانشاه پلیس استان کرمانشاه استخدام می‌کند رشد نگران‌کننده سرطان سینه در زنان ایرانی: ۱۶ هزار مورد جدید سالانه چرا تبخال می‌زنیم ؟ کوچ پاییزه در کرمانشاه از آبان‌ماه آغاز می‌شود هواشناسی: دمای هوای کرمانشاه تا سه‌شنبه افزایشی و سپس کاهشی خواهد شد اولتیماتوم فرماندار کرمانشاه در خصوص جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی کارگران معادن کرمانشاه چقدر در معرض خطرند؟ شایع‌ترین آسیب ورزشی دانش‌آموزان «قباق تپه» به حداقل ۱۰ فصل کاوش دیگر نیاز دارد بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه کی به اتمام می‌رسد؟/وعده بیاتی محقق نشد! شرط افتتاح حساب بانکی مشخص شد طرح سراسری ترخیص خودروهای توقیفی آغاز شد پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت هفته نیروی انتظامی «حسن‌آبادی» سرپرست آب منطقه‌ای کرمانشاه شد «وانیا یاوری» مستعد کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۸ است قتل به خاطر اختلافات شخصی در سرپل‌ذهاب/ دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت   آمادگی منطقه کرمانشاه برای سوخت رسانی در فصل سرما ۶ زنگ خطر درباره سلامت روان فرزندتان

ابتلای ۸ درصد کرمانشاهیان بالای ۳۰ سال به “دیابت”
26 آبان 1401 - 10:02
شناسه : 281712
5
 مدیرگروه بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر سارا شاه آبادی به مناسبت هفته اطلاع رسانی دیابت ، با اشاره به شیوع بالای دیابت در جامعه، گفت: بر اساس آخرین پیمایش کشوری صورت گرفته 8.5 درصد جمعیت بالای 30 سال استان به دیابت مبتلا هستند/ این آمار بالا در زمینه دیابت درحالیست که این بیماری یکی از ریسک فاکتورهای خطر برای سایر بیماری ها از جمله سکته های قلبی و مغزی است/این بیماری همچنین عوارض خطرناکی مانند عوارض کلیوی، چشمی و قلبی به دنبال دارد/این مسئول با بیان اینکه دیابت درمان قطعی ندارد، گفت:داروهایی که برای این بیماری تجویز می شود نگهدارنده هستند و تاکنون درمان قطعی برای این بیماری شناخته نشده است/وی با بیان اینکه کنترل دیابت در مراحل اولیه بیماری راحت تر است، گفت: متاسفانه این بیماری در مراحل ابتدایی بدون علامت است و درهمین راستا نیاز است که افراد برای شناسایی این بیماری حتما آزمایش خون بدهند/تمام افراد بالای 30 باید هر شش ماه یکبار جهت تشخیص ابتلای خود به دیابت آزمایش بدهند. انجام این آزمایشات برای افرادی که در بستگان نزدیک خود موردی از ابتلا به دیابت دارند در سنین پایین تر هم توصیه می شود/شاه آبادی با بیان اینکه بهترین راه مقابله با دیابت پیشگیری است،گفت:شایعترین نوع دیابت، دیابت نوع دو است که به راحتی با اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و انجام حرکات ورزشی قابل پیشگیری است/توصیه می شود تمام افراد پنج بار در هفته و هر بار نیم ساعت حتما پیاده روی داشته باشند. همچنین در بحث تغذیه نیز توصیه می شود افراد مصرف خوراکی های شیرین را محدود کرده و به میزان کمتری قند و شکر مصرف کنند.
منبع : ایسنا
پ
پ

 مدیرگروه بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: بر اساس آخرین پیمایش کشوری، ۸٫۵ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال استان به دیابت مبتلا هستند.

دکتر سارا شاه آبادی به مناسبت هفته اطلاع رسانی دیابت ، با اشاره به شیوع بالای دیابت در جامعه، گفت: بر اساس آخرین پیمایش کشوری صورت گرفته ۸٫۵ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال استان به دیابت مبتلا هستند.

شاه آبادی گفت: این آمار بالا در زمینه دیابت درحالیست که این بیماری یکی از ریسک فاکتورهای خطر برای سایر بیماری ها از جمله سکته های قلبی و مغزی است.

وی افزود: این بیماری همچنین عوارض خطرناکی مانند عوارض کلیوی، چشمی و قلبی به دنبال دارد.

این مسئول با بیان اینکه دیابت درمان قطعی ندارد، گفت: داروهایی که برای این بیماری تجویز می شود نگهدارنده هستند و تاکنون درمان قطعی برای این بیماری شناخته نشده است.

وی با بیان اینکه کنترل دیابت در مراحل اولیه بیماری راحت تر است، گفت: متاسفانه این بیماری در مراحل ابتدایی بدون علامت است و درهمین راستا نیاز است که افراد برای شناسایی این بیماری حتما آزمایش خون بدهند.

شاه آبادی گفت: تمام افراد بالای ۳۰ باید هر شش ماه یکبار جهت تشخیص ابتلای خود به دیابت آزمایش بدهند. انجام این آزمایشات برای افرادی که در بستگان نزدیک خود موردی از ابتلا به دیابت دارند در سنین پایین تر هم توصیه می شود.

شاه آبادی با بیان اینکه بهترین راه مقابله با دیابت پیشگیری است، گفت: شایعترین نوع دیابت، دیابت نوع دو است که به راحتی با اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و انجام حرکات ورزشی قابل پیشگیری است.

وی افزود: توصیه می شود تمام افراد پنج بار در هفته و هر بار نیم ساعت حتما پیاده روی داشته باشند. همچنین در بحث تغذیه نیز توصیه می شود افراد مصرف خوراکی های شیرین را محدود کرده و به میزان کمتری قند و شکر مصرف کنند.

وی افزود: همچنین در زمینه برخی خوراکی ها مانند میوه هم باید حد تعادل رعایت شود، چرا که برخی میوه ها نیز حاوی قند فروکتوز هستند و نباید در مصرف آنها زیاده روی کرد.

شاه آبادی گفت: مصرف زیاد میوه نه تنها احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد، بلکه در ابتلای افراد به کبد چرب هم نقش موثری دارد، بنابراین توصیه می شود افراد به طور متوسط روزانه دو عدد میوه مصرف کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.