شنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 14 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22512 تعداد نوشته های امروز : 0×
29 آبان 1401 - 11:34
شناسه : 281905
8
طلوع‌‌کرمانشاه :

سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه به خط خوردن بنزما از فهرست نهایی واکنش نشان داد و تاکید کرد که از این وضعیت بسیار ناراحت است.

پ
پ

به گزارش ایسنا و به نقل از اکیپ، کریم بنزما به خاطر آسیب دیدگی از فهرست تیم ملی فوتبال فرانسه خط خورد و رسما جام جهانی ۲۰۲۲ را از دست داد.

دیدیه دشان در واکنش به خط خوردن بنزما از فهرست نهایی تیمش گفت: بنزما جام جهانی را هدف بزرگی برای خود قرار داده بود و بسیار آماده بود تا به تیم کمک کند اما متاسفانه مجبور شدیم که او را در فهرست خروجی قرار دهیم. برای بنزما بسیار ناراحتم.

سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه ادامه داد: با وجود آن که شوک بزرگی به تیم وارد شد اما من به تیمم اعتماد کامل دارم. برای مواجه شدن با چالش‌های بزرگی که در انتظار ماست دست به هر کار خواهیم زد و نهایت تلاش خود را به کار می‌گیریم تا بهترین نتایج را کسب کنیم.

مصدومیت بنزما و از دست دادن جام جهانی شوک بزرگی به فرانسه وارد کرد. حضور این بازیکن می‌توانست کمک زیادی به تیم دشان کند چرا که بنزما در اوج دوران فوتبالی خود بود و توانست در سال ۲۰۲۲ توپ طلا را به دست آورد و به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شود.

تیم ملی فوتبال فرانسه که مدافع عنوان قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۲ به شمار می‌آید در نخستین بازی خود در جام جهانی ۲۰۲۲ سه‌شنبه به مصاف استرالیا می‌رود. در دیگر بازی این گروه دو تیم دانمارک و تونس به مصاف هم می‌روند.

جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، امشب رسما با دیدار تیم ملی فوتبال قطر برابر اکوادور آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.