سه شنبه, ۱۷ مهر , ۱۴۰۳ Tuesday, 8 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21498 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خبرهای خوب برای سینما استقلال کرمانشاه  استقرار اکیپ فوریت های خدمات شهری در منطقه پنج شهر کرمانشاه آمادگی هلال‌احمر کرمانشاه برای فصل سرما تداوم روند کاهش دمای هوا در کرمانشاه خانه خلاق خوراک در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود با ساخت و سازهای غیرمجاز طبق قانون برخورد می‌شود سرمایه‌گذار برای بازسازی «بیمارستان مسیح» پای کار آمده/ مالک باید همکاری کند سلب عضویت یکی از اعضای شورای شهر کرمانشاه قطعی شد افزایش ۱۶ درصدی تردد وسایل نقلیه سبک در جاده‌های کرمانشاه حساسیت های ایجاد شده در مورد ورزشگاه آزادی کرمانشاه بی مورد است/ حریف داور دیدار مقابل آریو اسلامشهر نشدیم همه آنچه باید در مورد فست فود و اثرات آن بدانید ۱۰ نکته کلیدی برای افتراق سرماخوردگی از آنفولانزا و آلرژی خروج توده ۲.۵ کیلویی از شکم دختر ۱۱ ساله کرمانشاهی باند فرودگاه کرمانشاه با ۸۴ درصد پیشرفت آبان ماه افتتاح می‌شود فضای مجازی جای قدرت‌نمایی نیست خروپف، زنگ خطری برای فشار خون بالا روند رسیدگی به تخلف شوراییان و انحلال شورای شهر کرمانشاه پلیس استان کرمانشاه استخدام می‌کند رشد نگران‌کننده سرطان سینه در زنان ایرانی: ۱۶ هزار مورد جدید سالانه چرا تبخال می‌زنیم ؟

ظرفیت سردخانه‌های موادغذایی کرمانشاه به ۱۰۰ هزار تن می‌رسد
03 آذر 1401 - 11:09
شناسه : 282150
6
  مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی؛ طلوع‌‌کرمانشاه : سعید کریمی، با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت سردخانه‌های نگهداری موادغذایی استان کرمانشاه ۸۰ هزار تن است، گفت: پیش بینی می شود تا پایان سال با افزایش ۲۰ هزار تنی ظرفیت سردخانه‌های استان به ۱۰۰ هزار تن برسد/بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال آینده ظرفیت سردخانه‌های موادغذایی استان کرمانشاه به حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تن خواهد رسید/ با تحقق این هدفگذاری بخش زیادی از نیاز استان به توسعه سردخانه‌های موادغذایی مرتفع شده و از این پس برنامه ریزی برای توسعه سردخانه‌های مدرن در اولویت استان قرار خواهد گرفت/ وی سپس با بیان اینکه هم اکنون بیشترین سردخانه های استان سردخانه بالای صفر درجه بوده که به نگهداری سیب زمینی، پیاز و میوه اختصاص می یابد، گفت: بخش کمی از ظرفیت سردخانه‌های استان به سردخانه‌های زیرصفر اختصاص دارد/وی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۲۳ سردخانه فعال دارد، گفت: ظرفیت فعلی سردخانه های استان کرمانشاه ۸۰ هزار تن است که ۱۰ هزار تن از این ظرفیت به سردخانه‌های با دمای زیرصفر اختصاص دارد.
منبع : ایسنا
پ
پ

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: تاپایان سال ظرفیت سردخانه‌های مواد غذایی استان به ۱۰۰ هزار تن می‌رسد.

 سعید کریمی، با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت سردخانه‌های نگهداری موادغذایی استان کرمانشاه ۸۰ هزار تن است، گفت: پیش بینی می شود تا پایان سال با افزایش ۲۰ هزار تنی ظرفیت سردخانه‌های استان به ۱۰۰ هزار تن برسد.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال آینده ظرفیت سردخانه‌های موادغذایی استان کرمانشاه به حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تن خواهد رسید.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: با تحقق این هدفگذاری بخش زیادی از نیاز استان به توسعه سردخانه‌های موادغذایی مرتفع شده و از این پس برنامه ریزی برای توسعه سردخانه‌های مدرن در اولویت استان قرار خواهد گرفت.

 وی سپس با بیان اینکه هم اکنون بیشترین سردخانه های استان سردخانه بالای صفر درجه بوده که به نگهداری سیب زمینی، پیاز و میوه اختصاص می یابد، گفت: بخش کمی از ظرفیت سردخانه‌های استان به سردخانه‌های زیرصفر اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۲۳ سردخانه فعال دارد، گفت: ظرفیت فعلی سردخانه های استان کرمانشاه ۸۰ هزار تن است که ۱۰ هزار تن از این ظرفیت به سردخانه‌های با دمای زیرصفر اختصاص دارد.

دیدگاه

دیدگاهها بسته است.