پنج شنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۲ Thursday, 1 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19128 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

ترفندهایی برای نه گفتن به شیرینی بعد از صرف غذا تعطیلی سینما‌های کرمانشاه در روز‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد لزوم شناسنامه‌دار شدن واحد‌های اقامتی «پاوه» تناقض در آمارهای اشتغالزایی کرمانشاه/ اشتغال واقعی با آمار اعلام شده تفاوت دارد ماهانه ۳.۶ میلیارد تومان برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه نیاز داریم ۲ خودروی حامل موادمخدر و سلاح در کنگاور توقیف شد رخت نو بر قامت شهرداری ۱۲۰ ساله کرمانشاه عواملی که مغز را کوچک می‌کند این محور بوی خون می دهد/ سرعت لاک پشتی پروژه های ایمن سازی جاده اورامانات هوای کرمانشاه امروز (چهارشنبه) ابری است بام مسجد جامع کرمانشاه مرمت شد صدور فیش حقوقی بازنشستگان کارگری برای خرداد ۱۴۰۲/ اصلاحات متناسب‌سازی و معوقاتِ آن بلاتکلیف مانده است! سند چشم‌انداز ۵ ساله اورامانات تدوین می‌شود سیب و شاه‌ توت شما را قدرتمند می‌کنند گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشته‌ایم اولین مدال تاریخی سپک‌تاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر می‌گذاریم پارک‌های کرمانشاه غیراستانداردند ۹۱ مرغداری کرمانشاه به علت عرضه خارج از شبکه مرغ به تعزیرات معرفی شدند ۱۰۰مکان مخروبه در محله کم برخوردار آقاجان کرمانشاه تخریب شد

اعتباری ملی و استانی برای نگهداری از جنگل‌ها وجود ندارد
07 اسفند 1397 - 18:17
شناسه : 28276
0
معاون اداره کل منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: هیچ اعتبار ملی و استانی برای نگهداری از جنگلها و احیای آن‌ها تخصیص داده نمی‌شود. طلوع‌‌کرمانشاه :

حمیدرضا الفت‌میری با بیان اینکه هیچ اعتباری برای جلوگیری از زوال جنگلها در سطح ملی و استانی تخصیص داده نشده است اظهار داشت: شناسایی، نقشه‌برداری و اقدامات پژوهشی در جنگلها تنها براساس علاقه همکاران انجام شده و از منابع ملی و استانی ردیف بودجه‌ای برای این اقدام در نظر گرفته نشده است/وی با اشاره به اینکه ثروت زیادی در جنگل وجود دارد که مورد بی‌توجهی قرار گرفته است افزود: برای احیای جنگلهای استان اعتبار نجومی مورد نیاز است زیرا نگهداری جنگل به عنوان یک ثروت خدادادی بزرگ نیازمند هزینه بسیار است/معاون فنی منابع‌طبیعی استان کرمانشاه با بیان اینکه جنگلهای زاگرس ریه اصلی کشور محسوب می‌شوند گفت: بیش از ۷۰ درصد اکسیژن کشور مربوط به جنگلهای زاگرس است و در صورت نبود آن دمای و خشکی بیشتر و بارندگی کمتر حاصل ما می‌شود/الفت‌میری با اشاره به ضرورت تلاش ملت، دولت و نیروهای نظامی و انتظامی برای نگهداری از جنگلها عنوان کرد: امید داریم شاهد روزی نباشیم که جنگلهای زاگرس همچون ببر مازندران و پلنگ ایرانی به خاطره ها بپیوندند و برای آیندگان تنها به موضوع نقاشی تبدیل شود

پ
پ

حمیدرضا الفت‌میری با بیان اینکه هیچ اعتباری برای جلوگیری از زوال جنگلها در سطح ملی و استانی تخصیص داده نشده است اظهار داشت: شناسایی، نقشه‌برداری و اقدامات پژوهشی در جنگلها تنها براساس علاقه همکاران انجام شده و از منابع ملی و استانی ردیف بودجه‌ای برای این اقدام در نظر گرفته نشده است.

وی با اشاره به اینکه سازمان برنامه و بودجه باید از سازمان جنگلها برای مقابله با زوال جنگلها حمایت کند افزود: سازمان حفاظت از محیط زیست، وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی و سازمان‌های مردم نهاد باید در زمینه نگهداری از جنگلها کمک کنند و استانداری نیز باید پشتیبانی مدیریتی داشته باشد.

معاون فنی منابع‌طبیعی استان کرمانشاه با اشاره به ضرورت تعیین ردیف بودجه‌ای برای نگهداری جنگلها در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: چنانجه با این روند به جنگلها بی‌توجهی شود و طبیعت نیز در زمینه بارشها با ما همراه نباشد جنگلها به طور کامل از بین می‌روند.

وی با اشاره به اینکه خشکیدگی بلوط به طور طبیعی ایجاد نمی‌شود عنوان کرد: ممانعت از آبرسانی به درختان، جلوگیری از جوانه زدن درختان و پدیده گرد و غبار در مجموع سبب ضعف درختان و در نهایت حمله آفات و امراض به آنها می‌شوند.

الفت‌میری با بیان اینکه خشکیدگی درخت در اثر حمله سوسک چوبخوار، قارچ و لورانتوس در واقع ناشی از عوامل انسانی است افزود: با دخالت عوامل انسانی درختان در مقابل رقابت طبیعت ناتوان می‌شوند بنابراین باید سیاستهای اصلی اصلاح شود.

وی با اشاره به اینکه باید اجازه نفوذ روانابها به خاک و بهره‌مندی درختان داده شود گفت: آبرسانی به درخت مانع از ضعف و نابودی آن می‌شود و بهترین کار برای مقابله با پدیده خشکیدگی و سایر امراض درختان تقویت آنها است و برای این اقدام در ابتدا باید دام مازاد از جنگل خارج شود.

معاون فنی منابع طبیعی استان کرمانشاه عنوان کرد: در سه سال گذشته بارندگی بسیار مناسب بوده است و این موضوع مانع از افزایش پدیده خشکیدگی در جنگلهای استان شد و این مشکل در همان میزان گذشته ثابت مانده است.

الفت‌میری با بیان اینکه بیشترین حجم آسیب‌دیدگی جنگلها به دلیل کمبود بارندگی، دمای بالا، خاک بی‌کیفیت و ریزگردها مربوط به شهرستان گیلانغرب است گفت: پدیده زوال جنگلها به جز اورامانات که میزان بارندگی در آن مناسب است، در کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب، گیلانغرب و سرپل‌ذهاب وجود دارد.

بی‌‌توجهی به جنگلهای زاگرس این ثروت را همچون پلنگ ایرانی به خاطره تبدیل می‌کند

وی با اشاره به اینکه ثروت زیادی در جنگل وجود دارد که مورد بی‌توجهی قرار گرفته است افزود: برای احیای جنگلهای استان اعتبار نجومی مورد نیاز است زیرا نگهداری جنگل به عنوان یک ثروت خدادادی بزرگ نیازمند هزینه بسیار است.

معاون فنی منابع‌طبیعی استان کرمانشاه با بیان اینکه جنگلهای زاگرس ریه اصلی کشور محسوب می‌شوند گفت: بیش از ۷۰ درصد اکسیژن کشور مربوط به جنگلهای زاگرس است و در صورت نبود آن دمای و خشکی بیشتر و بارندگی کمتر حاصل ما می‌شود.

الفت‌میری با اشاره به اینکه مردم قدر جنگلها را نمی‌دانند و دولت نیز برنامه منسجمی برای نگهداری از آنها ندارد بیان کرد: سازمان جنگلها در زمینه نگهداری جنگلها تنها است و به طور نمونه در آتش‌سوزی جنگلها گاهش نیروهای سپاه، بسیج و ارتش به نیروهای منابع‌طبیعی کمک می‌کنند در حالی که برخی از دستگاهها با وجود مکلف بودن نسبت به این موضوع بی‌‌اعتنا هستند.

وی به تعداد محدود نیروهای منابع‌طبیعی اشاره کرد و افزود: سازمان جنگلها مظلوم واقع شده و نیروی انسانی و بودجه مورد نیاز در اختیار آنها قرار داده نشده است بنابراین مجلس شورای اسلامی باید به این وضعیت و تعداد نیروها رسیدگی کند که حفاظت از جنگلها به درستی انجام شود.

الفت‌میری با اشاره به ضرورت تلاش ملت، دولت و نیروهای نظامی و انتظامی برای نگهداری از جنگلها عنوان کرد: امید داریم شاهد روزی نباشیم که جنگلهای زاگرس همچون ببر مازندران و پلنگ ایرانی به خاطره ها بپیوندند و برای آیندگان تنها به موضوع نقاشی تبدیل شود/تسنیم

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.