فرید عبادیآذرفرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره قیمت استاندارد غذاهای رستورانی اظهار کرد: با توجه به تغییرات قیمت گوشت و مواد اولیه، قیمتهای مواد غذایی هم افزایش پیدا کرده است در این بین فروشندگان با توجه به موقعیتی که دارند مقادیر متفاوتی را برای سود در نظر میگیرند، اما هر چقدر یک فروشنده سود کمی از فروش هر پرس غذا در نظر بگیرد، قیمت از مبلغی پایینتر نخواهد آمد.
عبادیآذرفرد درباره نظارت دانشگاه بر مراکز تهیه مواد غذایی گفت: همکاران ما در تیم بازرسی به طور مداوم و مرتب از مراکز تهیه غذا بازدید میکنند، عوامل مختلفی مثل محل قرار گرفتن مرکز، سابقه فرد و غیره فاصله زمانی بین بازرسیها را تعیین میکند، اما به طور متوسط از هر مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در بین ۳ تا ۶ ماه یک بار بازدید میشود.
تعیین سلامت غذاها با تستهای آزمایشگاهی
وی تاکید کرد: گاهی با شکایات مردمی از یک مرکز تهیه غذا مواجه میشویم، در این موارد بلافاصله تیمهای بازرسی را به محل مذکور اعزام میکنیم تا در اولین فرصت از روند توزیع غذای آلوده به مردم جلوگیری کنیم، همچنین شماره تلفن دائمی در نظر گرفته شده است تا در صورت دریافت شکایت مردمی از این شماره و کشف مراکز غیر بهداشتی، هدیهای به فرد شاکی پرداخت کنیم، این طرح در حال حاضر در برخی شهرستانها مثل رباط کریم، شهر کرد، ملارد و شهریار در حال اجرا است.
دیدگاه