یکشنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 8 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21743 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

باز هم وعده بیاتی تو خالی از آب درآمد / آذر از نیمه گذشت و خبری از افتتاح باند فرودگاه کرمانشاه نیست شایع ترین عفونت‌ های چشمی و درمان آن هوای امروز کرمانشاه «استاندارد» است جهاد کشاورزی کرمانشاه نسبت به افزایش جمعیت موش‌ها در مزارع استان هشدار داد پروژه‌های «نهضت ملی مسکن» را بدون تکمیل زیرساخت‌ها افتتاح نخواهم کرد چرا جریمه‌های تکراری برای رانندگان ثبت می‌شود؟ آغاز طرح نظارتی ویژه «شب یلدا» در کرمانشاه محیط‌زیست خسارت دستبرد خرس گرسنه را می‌پردازد خودروی قاچاق سوخت در جاده قصرشیرین در آتش سوخت خشت اول چون نهد معمار کج… ورود ۲۹ هزار پرونده به دادسرای کرمانشاه/ میانگین رسیدگی به پرونده ها ۶۶ روز است بازگرداندن کرمانشاه به تراز استان‌های دیگر نیازمند تلاش شبانه‌روزی است پروژه بزرگ کاشی و سرامیک چینی‌ها در کرمانشاه به کجا رسید؟ قتل مادر و زخمی شدن پدر به دست پسر ناخلف در اسلام آبادغرب نمایش”کاتالونیا” حجم زیادی از جوایز را ربود+گزارش تصویری ۲۰۰۰ نوزاد کرمانشاهی واکسن «روتاویروس» دریافت می‌کنند سرطان مثانه در این مشاغل اتفاق می‌افتد کشف کارگاه تولید روغن موتور تقلبی در کرمانشاه کرمانشاه نیاز به تلاش و کار مضاعف دارد  دستگیری زن جوانی که شوهرش را با دستمال خفه کرد

جشنواره ملی تخصصی خوراک کرمانشاه برگزار می شود
18 خرداد 1402 - 12:52
شناسه : 287711
6
طلوع‌‌کرمانشاه : مدیر پایگاه کرمانشاه جهانشهر خلاق خوراک و غذا در این نشست گفت:کرمانشاه در سال ۲۰۲۱ در زنجیره شهرهای خلاق در حوزه خوراک قرار گرفت و در تیرماه سال گذشته با برگزاری آیین پلاک کوبی رسما وارد کارزار شهرهای خلاق در کشور قرار گرفت/در کشور، ۵ شهر خلاق وجود دارد که دو شهر در حوزه صنایع دستی، دو شهر در موضوع خوراک و غذا و یک شهر هم در حوزه موسیقی وجود دارد. وی به فعالیت های این حوزه اشاره کرد و گفت: تصور بر این است که تنوع خوراکی های کرمانشاه بیشتر در حوزه پروتئین ها است اما آنچه سازمان جهانی یونسکو را بر آن داشت تا کرمانشاه را در فهرست شهرهای خلاق قرار دهد، موضوع رستنی‌ها است/این رستنی هایی که در فصل بهار می رویند، موجب شده‌اند شاهد یک تنوع بسیار گسترده در حوزه خوراکی ها در این فصل باشیم. در کنار این ها نان ها و شیرینی ها هستند/در مجموع ۱۲۷ نوع غذا، خوراک و شیرینی در کرمانشاه وجود دارد که در قالب چند برنامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت/در اولین گام برگزاری یک جشنواره ه ملی خوراک در دستور کار قرار گرفته است/این جشنواره با حضور سرآشپزها و فعالان صنعت غذا در کرمانشاه برگزار می‌شود و در حوزه نان ها و شیرینی ها هم برنامه هایی برگزار خواهیم کرد و این مجموعه جشنواره‌ها به مدت دو ماه طول خواهند کشید.
منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

جلسه ی پیش رویداد جشنواره ملی تخصصی خوراک کرمانشاه با حضور دستگاه های اجرایی استان در محل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری برپا شد.

به گزارش اداره ارتباطات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه؛ مدیر پایگاه کرمانشاه جهانشهر خلاق خوراک و غذا در این نشست گفت: کرمانشاه در سال ۲۰۲۱ در زنجیره شهرهای خلاق در حوزه خوراک قرار گرفت و در تیرماه سال گذشته با برگزاری آیین پلاک کوبی رسما وارد کارزار شهرهای خلاق در کشور قرار گرفت.
دکتر احسان احمدی نصر افزود: در کشور، ۵ شهر خلاق وجود دارد که دو شهر در حوزه صنایع دستی، دو شهر در موضوع خوراک و غذا و یک شهر هم در حوزه موسیقی وجود دارد.
وی به فعالیت های این حوزه اشاره کرد و گفت: تصور بر این است که تنوع خوراکی های کرمانشاه بیشتر در حوزه پروتئین ها است اما آنچه سازمان جهانی یونسکو را بر آن داشت تا کرمانشاه را در فهرست شهرهای خلاق قرار دهد، موضوع رستنی‌ها است.

مدیر پایگاه جهانشهر خلاق خوراک افزود: این رستنی هایی که در فصل بهار می رویند، موجب شده‌اند شاهد یک تنوع بسیار گسترده در حوزه خوراکی ها در این فصل باشیم. در کنار این ها نان ها و شیرینی ها هستند.

وی ادامه داد: در مجموع ۱۲۷ نوع غذا، خوراک و شیرینی در کرمانشاه وجود دارد که در قالب چند برنامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

احمدی نصر افزود: در اولین گام برگزاری یک جشنواره ه ملی خوراک در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: این جشنواره با حضور سرآشپزها و فعالان صنعت غذا در کرمانشاه برگزار می‌شود و در حوزه نان ها و شیرینی ها هم برنامه هایی برگزار خواهیم کرد و این مجموعه جشنواره‌ها به مدت دو ماه طول خواهند کشید.

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: همچنین در تیرماه چند استارت آپ با محوریت حوزه غذا و خوراک در فضاها و مجموعه های اداری، سازمان‌های مردم نهاد، حوزه پارک علم و فناوری و مجموع های دانش بنیان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین از صاحبان صنایع غذایی کرمانشاه و به ویژه آن مجموعه‌هایی که در حوزه چاشنی ها فعال هستند برای حضور در این برنامه ها دعوت کرده‌ایم.
احمدی نصر از برنامه‌ عرضه خوراکی ها و غذاهای شهر خلاق خوراک در بومگردی ها، هتل ها، مسافرخانه‌ها و رستوران ها  خبر داد و گفت: برنامه استانداردسازی این مجموعه غذاها و خوراکی ها و اضافه شدن آن‌ها به منوها در حال انجام است و در حال حاضر یک اقامتگاه بومگردی به عرضه این غذاها می پردازد و همچنین سفره خانه سنتی سوری هم در حال پیوستن به این مجموعه است.

وی غنی سازی غذاها را یکی دیگر از برنامه های پایگاه برشمرد و گفت: همانطور که قبلا فقط به ماست خیار اضافه می شد و امروز با کشمش و گردو غنی شده اند و ما در زمینه غنی سازی خوراک در حال مطالعه هستیم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.