شنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 7 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21743 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

باز هم وعده بیاتی تو خالی از آب درآمد / آذر از نیمه گذشت و خبری از افتتاح باند فرودگاه کرمانشاه نیست شایع ترین عفونت‌ های چشمی و درمان آن هوای امروز کرمانشاه «استاندارد» است جهاد کشاورزی کرمانشاه نسبت به افزایش جمعیت موش‌ها در مزارع استان هشدار داد پروژه‌های «نهضت ملی مسکن» را بدون تکمیل زیرساخت‌ها افتتاح نخواهم کرد چرا جریمه‌های تکراری برای رانندگان ثبت می‌شود؟ آغاز طرح نظارتی ویژه «شب یلدا» در کرمانشاه محیط‌زیست خسارت دستبرد خرس گرسنه را می‌پردازد خودروی قاچاق سوخت در جاده قصرشیرین در آتش سوخت خشت اول چون نهد معمار کج… ورود ۲۹ هزار پرونده به دادسرای کرمانشاه/ میانگین رسیدگی به پرونده ها ۶۶ روز است بازگرداندن کرمانشاه به تراز استان‌های دیگر نیازمند تلاش شبانه‌روزی است پروژه بزرگ کاشی و سرامیک چینی‌ها در کرمانشاه به کجا رسید؟ قتل مادر و زخمی شدن پدر به دست پسر ناخلف در اسلام آبادغرب نمایش”کاتالونیا” حجم زیادی از جوایز را ربود+گزارش تصویری ۲۰۰۰ نوزاد کرمانشاهی واکسن «روتاویروس» دریافت می‌کنند سرطان مثانه در این مشاغل اتفاق می‌افتد کشف کارگاه تولید روغن موتور تقلبی در کرمانشاه کرمانشاه نیاز به تلاش و کار مضاعف دارد  دستگیری زن جوانی که شوهرش را با دستمال خفه کرد

شاید قیمت نان در کرمانشاه بیشتر شود
10 مرداد 1402 - 13:24
شناسه : 288712
13
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : نوروز عزیزی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری طلوع، اظهار داشت: بررسی های کارشناسی صورت گرفته و قیمت ها مشخص شده و به استانداری اعلام شده و منتظر تایید و دستورات استاندار کرمانشاه هستیم/وی با بیان اینکه این افزایش قیمت جزیی است، به بخشی از مشکلات ریز و درشت نانوایان اشاره کرد و گفت: کیفیت نان به گندم، آرد و کارگر خوب بستگی دارد، با اینحال در این فصل گندم تازه است، آردها سست شده و طبیعی است که به این دلیل  کیفیت اندکی پایین آید/باید به کارگر دستمزد خوبی داد تا کار کند و کیفیت نان بالا رود، اما دستمزد روزانه کارگری نزدیک 700هزارتومان شده در حالی که دستمزد کارگران نانوایی براساس تصویب اداره کار، نهایت تا 300هزارتومان در روز است و یک کارگر نانوا از 6صبح تا هشت شب باید در کنار تنور و مشغول به کار باشد/بسیاری از کارگران خُبره نانوا، به خاطر دستمزد پایین از این حرفه کناره گیری کرده اند و چون قیمت نان پایین است ما هم نمی توانیم دستمزدی بیشتر به کارگر دهیم، این در حالیست هنگامی انگیزه پخت نان باکیفیت را خواهند داشت که دستمزد خوب دریافت کنند/ در این حرفه اصنافی وجود دارند که کل فروش ماهانه آنان، بدون هزینه 5تا30میلیون تومان می شود که در مقابل با کرایه 30میلیون تومانی مغازه روبه رو هستند و حتی اگر هزینه  آرد، کارگر، آب برق و سایز هزینه ها رایگان باشد، کل فروش آنان تنها کفاف اجاره مغازه را خواهد داد که در این صورت تصمیم گرفته اند کار خود را تعطیل کنند/ از ابتدای امسال با تعطیلی و تغییر مکان برخی از نانوایی ها در کرمانشاه مواجه هستیم به ویژه در مناطق 22بهمن که اجاره بالاست و سهمیه نان اندک است و اجاره بها بدست نمی آمده است که مرخصی برای تعطیلی گرفته می شود تا به اطراف شهر منتقل شوند/وی درخصوص علت شلوغی برخی از نانوایی ها افزود: با توجه به اینکه در فصل تابستان هستیم مصرف نان به بیشترین سطح رسیده و اگر سهمیه آرد باشد نانوایی ها اقدام به پخت می کنند و از ازدحام کاسته می شود/عزیزی  با بیان اینکه رفع کمبود سهمیه آرد نان از طریق اداره غله و بازرگانی و فرمانداری در دست پیگیری است، افزود: اکنون این سهمیه برای هر نانوایی متفاوت است و از ۳تا نهایت 20 کیسه برای هر نانوایی در روز است.
نویسنده : زهره‌کریم زاده منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از احتمال افزایش ۲۰ تا۴۰درصدی قیمت نان در کرمانشاه خبر داد که در صورت موافقت استانداری، محقق می شود.

نوروز عزیزی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری طلوع، اظهار داشت: بررسی های کارشناسی صورت گرفته و قیمت ها مشخص شده و به استانداری اعلام شده و منتظر تایید و دستورات استاندار کرمانشاه هستیم.

وی با بیان اینکه این افزایش قیمت جزیی است، به بخشی از مشکلات ریز و درشت نانوایان اشاره کرد و گفت: کیفیت نان به گندم، آرد و کارگر خوب بستگی دارد، با اینحال در این فصل گندم تازه است، آردها سست شده و طبیعی است که به این دلیل  کیفیت اندکی پایین آید.

عزیزی ادامه داد: باید به کارگر دستمزد خوبی داد تا کار کند و کیفیت نان بالا رود، اما دستمزد روزانه کارگری نزدیک ۷۰۰هزارتومان شده در حالی که دستمزد کارگران نانوایی براساس تصویب اداره کار، نهایت تا ۳۰۰هزارتومان در روز است و یک کارگر نانوا از ۶صبح تا هشت شب باید در کنار تنور و مشغول به کار باشد.

وی یادآور شد، بسیاری از کارگران خُبره نانوا، به خاطر دستمزد پایین از این حرفه کناره گیری کرده اند و چون قیمت نان پایین است ما هم نمی توانیم دستمزدی بیشتر به کارگر دهیم، این در حالیست هنگامی انگیزه پخت نان باکیفیت را خواهند داشت که دستمزد خوب دریافت کنند.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه ادامه داد: در این حرفه اصنافی وجود دارند که کل فروش ماهانه آنان، بدون هزینه ۲۵تا۳۰میلیون تومان می شود که در مقابل با کرایه ۳۰میلیون تومانی مغازه روبه رو هستند و حتی اگر هزینه  آرد، کارگر، آب برق و سایز هزینه ها رایگان باشد، کل فروش آنان تنها کفاف اجاره مغازه را خواهد داد که در این صورت تصمیم گرفته اند کار خود را تعطیل کنند.

عزیزی یادآور شد، از ابتدای امسال با تعطیلی و تغییر مکان برخی از نانوایی ها در کرمانشاه مواجه هستیم به ویژه در مناطق ۲۲بهمن که اجاره بالاست و سهمیه نان اندک است و اجاره بها بدست نمی آمده است که مرخصی برای تعطیلی گرفته می شود تا به اطراف شهر منتقل شوند.

وی درخصوص علت شلوغی برخی از نانوایی ها افزود: با توجه به اینکه در فصل تابستان هستیم مصرف نان به بیشترین سطح رسیده و اگر سهمیه آرد باشد نانوایی ها اقدام به پخت می کنند و از ازدحام کاسته می شود.

عزیزی  با بیان اینکه رفع کمبود سهمیه آرد نان از طریق اداره غله و بازرگانی و فرمانداری در دست پیگیری است، افزود: اکنون این سهمیه برای هر نانوایی متفاوت است و از ۳تا نهایت ۲۰ کیسه برای هر نانوایی در روز است.

 زهره کریم زاده-خبرنگار طلوع کرمانشاه

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.