سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳ Tuesday, 21 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21963 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

جزئیاتی جدید از تخلفات انتخابات نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه الکترونیک می‌شود/ رایزنی ها برای افزایش تعداد اتوبوس شروع بهار کردی در مناطق گرمسیری کرمانشاه؛ آیینی بر جای مانده از پیشینیان احداث شهرک ضایعات کرمانشاه به کجا رسید؟ ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور | این ویروس بسیار مسری است ۱۰ درصد معتادان کشور زن هستند/ فاصله زمانی اولین مصرف تا اطلاع خانواده‌ها ۵ سال است دستگیری قاتل فراری در کرمانشاه کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم

اجرای طرح سامانه سردسیری کرمانشاه بلاتکلیف است
09 آذر 1402 - 9:02
شناسه : 290802
4
رشیدی: طلوع‌‌کرمانشاه : محمد رشیدی در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه که با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور در سالن شهید سلیمانی برگزار شد، اظهار کرد: استان کرمانشاه در حاشیه نشینی رتبه دوم کشور را دارد که ۴۰۰ هزار نفر در این مناطق زندگی می‌کند که عامل نگران کننده‌ای برای استان است/نیمی از جمعیت استان کرمانشاه در شهر کرمانشاه زندگی می‌کنند اما فارغ از توجه به این امر بیشترین خدمات به شهرستان‌های دیگر ارائه داده می‌شود/عضو هیأت رئیسه مجلس با تاکید لزوم توجه بیشتر به بافت فرسوده در استان کرمانشاه، تصریح کرد: این شهرستان به لحاظ دارا بودن بافت فرسوده رتبه‌ای بین اول تا دوم در کشور دارد که در این زمینه مستلزم رسیدگی جدی‌تر خواهیم بود/ پروژه سامانه سردسیری با وجود اینکه مصوب سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه بوده اما همچنان در بلاتکلیفی اجرا است در حالی که این پروژه با ۵۰۰ میلیون آب رسانی از سد داریان و پالنگان احیا گر کرمانشاه در حوزه‌های متفاوت خواهد بود/رشیدی در تشریح سامانه سردسیری، بیان کرد:این سامانه با انتقال آب از سد داریان به کرمانشاه می‌تواند رودخانه قره سو را احیا کند و به دلیل آنکه در مسیر خود به کرخه می‌ریزد بنابراین در سطح کشور نیز از اهمیت بالایی برخورد است/ با توجه به اهمیت و فواید سامانه سردسیری برای کشور تقاضا داریم که در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه به طور جدی دنبال شود و جز مصوبات لحاظ شود.
پ
پ
 
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی استان، گفت: اجرای طرح سامانه سردسیری در بلاتکلیفی است و باید این موضوع سریعا تعیین تکلیف شود.

به گزارش پایگاه خبری طلوع کرمانشاه؛ محمد رشیدی در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه که با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور در سالن شهید سلیمانی برگزار شد، اظهار کرد: استان کرمانشاه در حاشیه نشینی رتبه دوم کشور را دارد که ۴۰۰ هزار نفر در این مناطق زندگی می‌کند که عامل نگران کننده‌ای برای استان است.

وی افزود: نیمی از جمعیت استان کرمانشاه در شهر کرمانشاه زندگی می‌کنند اما فارغ از توجه به این امر بیشترین خدمات به شهرستان‌های دیگر ارائه داده می‌شود.

عضو هیأت رئیسه مجلس با تاکید لزوم توجه بیشتر به بافت فرسوده در استان کرمانشاه، تصریح کرد: این شهرستان به لحاظ دارا بودن بافت فرسوده رتبه‌ای بین اول تا دوم در کشور دارد که در این زمینه مستلزم رسیدگی جدی‌تر خواهیم بود.

رشیدی خاطرنشان کرد: پروژه سامانه سردسیری با وجود اینکه مصوب سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه بوده اما همچنان در بلاتکلیفی اجرا است در حالی که این پروژه با ۵۰۰ میلیون آب رسانی از سد داریان و پالنگان احیا گر کرمانشاه در حوزه‌های متفاوت خواهد بود.

وی در تشریح سامانه سردسیری، بیان کرد: این سامانه با انتقال آب از سد داریان به کرمانشاه می‌تواند رودخانه قره سو را احیا کند و به دلیل آنکه در مسیر خود به کرخه می‌ریزد بنابراین در سطح کشور نیز از اهمیت بالایی برخورد است.

عضو هیأت رئیسه مجلس ادامه داد: با توجه به اهمیت و فواید سامانه سردسیری برای کشور تقاضا داریم که در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه به طور جدی دنبال شود و جز مصوبات لحاظ شود.

رشیدی همچنین در اشاره به بهسازی باند فرودگاه و لزوم تکمیل آن، گفت: یکی دیگر از پروژه‌های مهم استان که مطالبه جدی مردم است که به دلیل بی توجهی مدیران قبلی اکنون اعتبار مورد نیاز برای آن به ۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی تاکید کرد: با وجود اینکه پروژه بهسازی فرودگاه هم اکنون در جریان است اما سرعت پایین پروژه و کیفیت بسیار پایین‌تر آن را قابل قبول نیست زیرا کرمانشاه به دلیل خدمت رسانی به استان‌های همجوار مرجعیت داشته و این کندی سبب شده تعداد پروازهای هفتگی از هشت مورد به کمتر از پنج مورد تقلیل یابد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در پایان بر برخی دیگر از پروژه‌های مهم کرمانشاه اشاره و خواستار شد: احداث نیروگاه سه هزار مگاواتی، ظرفیت‌های کشاورزی کرمانشاه و جایگاه خوب آن در کشور برای تولیدات گندم و نخود و … از جمله مسائلی هستند که با پروژه و برنامه‌های پایدار باید مورد توجه دولت قرار گیرد./

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.