یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21946 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود حفاری برای گنج جان یک نفر را در کنگاور گرفت انفجار منزلی در کرمانشاه خسارت جدی به سه ساختمان دیگر زد بازداشت ۷۴۷ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند!

چرا برای جذب مهمانان خارجی در جشنواره های گردشگری، خدمات رایگان می دهیم؟ /در دولت آقای رئیسی چند مکان به حوزه گردشگری کرمانشاه اضافه شده است؟  
07 بهمن 1402 - 12:18
شناسه : 291787
12
طلوع‌‌کرمانشاه : توریسم تنها به بخش های تاریخی، سلامت، ورزشی، غذا و سیاحتی منتهی نمی شود، گردشگری و توریسم بخش های متعددی دارد و باید پرسید که چند درصد از این ظرفیت ها را فعال کرده ایم؟این گام ها در استان کرمانشاه برداشته نمی شود/آقایان مسئول،گردشگری تنها به حرف و شعار که می گویید «باید آن را توسعه دهیم» نیست/یه عنوان سوال می خواهم بدانم که چند سرویس بهداشتی، چه میزان هتل، چه تعداد اقامتگاه بومگردی فعال، چه تعداد تخت به معنای واقع در استان کرمانشاه وجود دارد؟چند درصد تحقق بودجه ای در راستای تامین کمک های فنی و اعتباری برای سرمایه گذاران محقق شده است؟/من از جمله افراد فعال برای تبدیل کرمانشاه به جهان شهر خلاق خوراک بودم، اکنون با توجه به دستاوردهای آخرین جشنواره می پرسم آیا برگزاری جشنواره ای مختصر به همراه پخت نان و آش خوشمزه برای این عنوان بین المللی کافی است؟به این شکل که نمی توان کار کرد/ما باید امسال به عنوان یکی از مدعیان  50 شهر خلاق خوراک و غذا گام برداریم آقای استاندار در این زمینه چند جلسه برگزار کرده اید و بدان پرداخته اید؟ و در دولت فعلی در حوزه چه تعداد گام برداشته شده است؟/اگر در جایگاه آقای شعبانی مسئولیت داشتم از پایگاه های مربوطه و اقماری فعالیت کرمانشاه را پایلوت می کردم تا بررسی کنم کرمانشاه در چه شرایطی قراردارد، بدیهی است کرمانشاه در تمام زمینه های گردشگری حرف برای گفتن دارد/هنگامی که نمایشگاه بین المللی هم برگزار می شود آقایان مسئول می گویند غرفه رایگان به شرکت کنندگان عراقی می دهیم و حال باید پرسید چرا باید اینکار را انجام دهیم؟/هر بخش که خدمات رایگان اعطا کردیم یعنی کار بیهوده ای انجام داده ایم یعنی هزینه ها داده می شود تا گردشگران و مهمانان خارجی به استان بیایند و تنها در جشنواره شرکت کنند، آنها باید تشنه آمدن به استان باشند و دو تا سه برابر به صورت ارزی هزینه کنند/تا چه زمان باید هزینه بدهیم تا گردشگران خارجی بیایند و استان ما را ببینند؟  دیدنی هایی که در استان کرمانشاه وجود دارد حاصل خرد و اندیشه پیشینیان برای استان ما به عنوان یک افتخار است/در سند توسعه ای کرمانشاه، چند مکان به حوزه گردشگری اضافه شده است؟مگر دو سال فرصت کمی در دولت آقای رئیسی است که باید اتفاق می افتاد و نشد.
نویسنده : زهره کریم زاده منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

احسان احمدی نصر-باستان شناس و کارشناس گردشگری

سخنان اخیر آقای  علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه قابل تامل است، وی در نشست کارگروه اجتماعی استان که در ماه گذشته برگزار شد، عنوان کرد «از یک درصد ظرفیتی که در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری استان وجود دارد هم استفاده نشده است، باید از ظرفیت های استان به درستی استفاده شود و در این زمینه نیازمند خلاقیت و نوآوری هستیم».

به عنوان یک کارشناس در حوزه گردشگری، بارها تاکید کرده ام که دو هدف توسعه هزاره در زمینه گردشگری دنبال می شود که زیست محیطی و توریسم گردشگری از آن جمله است و در مجموع باید گفت که کشور ما از ظرفیت های گردشگری به خوبی استفاده نکرده است. هنگامی که می بینیم در کشوری همانند ترکیه و مالزی اتفاقات خوبی در زمینه توسعه گردشگری در حال وقوع است باید گفت که حاصل خرد و اندیشه و برنامه ریزی است.

توریسم تنها به بخش های تاریخی، سلامت، ورزشی، غذا و سیاحتی منتهی نمی شود، گردشگری و توریسم بخش های متعددی دارد و باید پرسید که چند درصد از این ظرفیت ها را فعال کرده ایم؟این گام ها در استان کرمانشاه برداشته نمی شود.

آقایان مسئول، گردشگری تنها به حرف و شعار که می گویید «باید آن را توسعه دهیم» نیست.

یه عنوان سوال می خواهم بدانم که چند سرویس بهداشتی، چه میزان هتل، چه تعداد اقامتگاه بومگردی فعال، چه تعداد تخت به معنای واقع در استان کرمانشاه وجود دارد؟چند درصد تحقق بودجه ای در راستای تامین کمک های فنی و اعتباری برای سرمایه گذاران محقق شده است؟

من از جمله افراد فعال برای تبدیل کرمانشاه به جهان شهر خلاق خوراک بودم، اکنون با توجه به دستاوردهای آخرین جشنواره می پرسم آیا برگزاری جشنواره ای مختصر به همراه پخت نان و آش خوشمزه برای این عنوان بین المللی کافی است؟به این شکل که نمی توان کار کرد.

ما باید امسال به عنوان یکی از مدعیان  ۵۰ شهر خلاق خوراک و غذا گام برداریم آقای استاندار در این زمینه چند جلسه برگزار کرده اید و بدان پرداخته اید؟ و در دولت فعلی در حوزه چه تعداد گام برداشته شده است؟

اگر در جایگاه آقای شعبانی مسئولیت داشتم از پایگاه های مربوطه و اقماری فعالیت کرمانشاه را پایلوت می کردم تا بررسی کنم کرمانشاه در چه شرایطی قراردارد، بدیهی است کرمانشاه در تمام زمینه های گردشگری حرف برای گفتن دارد.

هنگامی که نمایشگاه بین المللی هم برگزار می شود آقایان مسئول می گویند غرفه رایگان به شرکت کنندگان عراقی می دهیم و حال باید پرسید چرا باید اینکار را انجام دهیم؟

هر بخش که خدمات رایگان اعطا کردیم یعنی کار بیهوده ای انجام داده ایم یعنی هزینه ها داده می شود تا گردشگران و مهمانان خارجی به استان بیایند و تنها در جشنواره شرکت کنند، آنها باید تشنه آمدن به استان باشند و دو تا سه برابر به صورت ارزی هزینه کنند.

تا چه زمان باید هزینه بدهیم تا گردشگران خارجی بیایند و استان ما را ببینند؟  دیدنی هایی که در استان کرمانشاه وجود دارد حاصل خرد و اندیشه پیشینیان برای استان ما به عنوان یک افتخار است.

در سند توسعه ای کرمانشاه، چند مکان به حوزه گردشگری اضافه شده است؟مگر دو سال فرصت کمی در دولت آقای رئیسی است که باید اتفاق می افتاد و نشد.

ما پول، اعتبار و سرمایه گذار داریم پس چرا باید تنها به شعار بسنده کنیم؟

بررسی کنیم و ببینیم سوابق مدیریتی مدیرانی که منصوب می شوند در چه سطحی است؟ بهترین مدیران ما از کرمانشاه رفته و یا در حال مهاجرت هستند، همان مدیرانی که آزمون و خطا داشتند و تجربه میدان دارند به این شکل نمی توان در حوزه گردشگری گام برداشت.

اگر راهکار می خواهیم باید بدون سد راه شدن به سرمایه گذاران کمک کنیم، سرمایه گذار پیمانکار نیست او می آید که هزینه کند و باید صدبرابر سودش را با خود ببرد.

پایلوت کردن حساب های تی اس ای و حساب های اقماری را فعال کنیم تورسیم فردی است که منابع ارزی بیاورد، ما چه اندازه ظرفیت ایجاد کرده ایم تا این اتفاق بیفتد در یکسال گذشته چند جشنواره واقعی و بین المللی برگزار کرده ایم، جشنواره اسب کرد نمونه ای از آن بود که بهتر از جشنواره ها بود ولی چندان تعریفی نبود و جذابیت نداشت.

مدیران استان کرمانشاه باید در جشنواره ها شرکت کنند، یاد بگیرند و آن را در استان اجرا کنند.

گردآورنده زهره کریم زاده-خبرنگار طلوع

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.