یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21946 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود حفاری برای گنج جان یک نفر را در کنگاور گرفت انفجار منزلی در کرمانشاه خسارت جدی به سه ساختمان دیگر زد بازداشت ۷۴۷ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند!

کشف بیش از ۲ تن و ۷۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در کرمانشاه
15 بهمن 1402 - 9:40
شناسه : 291966
4
فرمانده انتظامی کرمانشاه خبر داد؛ طلوع‌‌کرمانشاه : سردار مهدی حاجیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی ۱۰ ماه سپری شده از سال جاری ۲۷ باند توزیع مواد مخدر منهدم شد که نسبت به سال قبل یک باند افزایش داشته است/ ۵ هزار و ۶۹۰ نفر آنها را خرده فروش و ۲۴۶ نفر را هم از قاچاقچیان عمده تشکیل می‌دادند/رئیس پلیس کرمانشاه همچنین با اشاره به کشف ۲ تن و ۷۵۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان از ابتدای سال جاری تاکنون، از دستگیری و جمع آوری ۳۰ هزار و ۴۵۲ فرد معتاد در سطح استان خبر داد و گفت:دستگیری این افراد در مقایسه با سال گذشته که ۲۷ هزار و ۹۹۲ نفر بوده‌اند ۹ درصد افزایش نشان می‌دهد/وی همچنین با اشاره به نقش پررنگ معتادان متجاهر در وقوع سرقت‌های خرد استان، یادآوری کرد:در سال جاری ۱۸۳۰ نفر از معتادان متجاهر از سطح شهرها و روستاها جمع آوری و به کمپ‌های ترک اعتیاد منتقل شده‌اند/سردار حاجیان در پایان تخریب کامل ۹ مکان به همراه تخریب استحکامات ۳۰۵ واحد دیگر که محلی برای خرید و فروش و استعال مواد مخدر بودند را از دیگر اقدامات انجام گرفته پلیس کرمانشاه در راستای مقابله با پدیده خانمان سوز اعتیاد و قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر عنوان کرد.
منبع : مهر
پ
پ

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف ۲ تن و ۷۵۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر در کرمانشاه با تلاش ماموران انتظامی از ابتدای سال تا دی ماه خبر داد.

سردار مهدی حاجیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی ۱۰ ماه سپری شده از سال جاری ۲۷ باند توزیع مواد مخدر منهدم شد که نسبت به سال قبل یک باند افزایش داشته است.

وی همچنین با اشاره به دستگیری ۵ هزار و ۹۳۶ نفر از عوامل فروش و توزیع مواد مخدر، گفت: ۵ هزار و ۶۹۰ نفر آنها را خرده فروش و ۲۴۶ نفر را هم از قاچاقچیان عمده تشکیل می‌دادند.

رئیس پلیس کرمانشاه همچنین با اشاره به کشف ۲ تن و ۷۵۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان از ابتدای سال جاری تاکنون، از دستگیری و جمع آوری ۳۰ هزار و ۴۵۲ فرد معتاد در سطح استان خبر داد و گفت: دستگیری این افراد در مقایسه با سال گذشته که ۲۷ هزار و ۹۹۲ نفر بوده‌اند ۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی همچنین با اشاره به نقش پررنگ معتادان متجاهر در وقوع سرقت‌های خرد استان، یادآوری کرد: در سال جاری ۱۸۳۰ نفر از معتادان متجاهر از سطح شهرها و روستاها جمع آوری و به کمپ‌های ترک اعتیاد منتقل شده‌اند.

سردار حاجیان در پایان تخریب کامل ۹ مکان به همراه تخریب استحکامات ۳۰۵ واحد دیگر که محلی برای خرید و فروش و استعال مواد مخدر بودند را از دیگر اقدامات انجام گرفته پلیس کرمانشاه در راستای مقابله با پدیده خانمان سوز اعتیاد و قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر عنوان کرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.