یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21947 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود حفاری برای گنج جان یک نفر را در کنگاور گرفت انفجار منزلی در کرمانشاه خسارت جدی به سه ساختمان دیگر زد بازداشت ۷۴۷ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد

دستگیری چند تبعه افغانی توزیع کننده مواد مخدر در کرمانشاه
17 بهمن 1402 - 13:25
شناسه : 292027
10
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : حمیدرضا کریمی امروز(17 بهمن) در جمع خبرنگاران، بااشاره به ممنوعیت ورود اتباع افغانی به کرمانشاه، اظهارکرد: در این راستا تاکنون چندین مرحله طرح شناسایی، دستگیری و طرد اتباع خارجی غیرمجاز - افاغنه - در کرمانشاه اجرایی شده است/چهاردهمین مرحله این طرح طی روزهای اخیر به اجرا در آمد که طی آن تعدادی از اتباع افغانی در کرمانشاه که در واحدهای تولیدی، مزارع، گلخانه ها و ... مشغول به فعالیت بودند، شناسایی و دستگیر و برای بازگشت به کشورشان به مراجع ذیربط تحویل داده شدند/ در این طرح، چند تبعه افغانی هم شناسایی شدند که اقدام به توزیع و پخش ماده مخدر "ناس" در سطح استان می کردند که حین ارتکاب جرم دستگیر شدند/وی با هشدار به کارفرمایانی که اقدام به بکارگیری اتباع افغانی در کرمانشاه می کنند، گفت:استان کرمانشاه از سالهای گذشته تاکنون با معضل بیکاری دست و پنجه نرم می کند، بنابراین بکاری گیری اتباع بیگانه غیرمجاز – افاغنه - در این استان ممنوع است و با کارفرمایانی که به این هشدارها بی توجهی کنند، برخورد قضایی صورت می گیرد/ کارفرمایانی که بجای استفاده از جوانان بیکار کرمانشاهی از اتباع افغانی برای فعالیت های خود استفاده کنند، با تشکیل پرونده قضایی با متخلفین برخوردی قاطع خواهد شد.
منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از شناسایی و دستگیری چند تبعه افغانی توزیع کننده مواد مخدر در کرمانشاه خبرداد.

به گزارش طلوع کرمانشاه؛ حمیدرضا کریمی امروز(۱۷ بهمن) در جمع خبرنگاران، بااشاره به ممنوعیت ورود اتباع افغانی به کرمانشاه، اظهارکرد: در این راستا تاکنون چندین مرحله طرح شناسایی، دستگیری و طرد اتباع خارجی غیرمجاز – افاغنه – در کرمانشاه اجرایی شده است.

وی افزود: چهاردهمین مرحله این طرح طی روزهای اخیر به اجرا در آمد که طی آن تعدادی از اتباع افغانی در کرمانشاه که در واحدهای تولیدی، مزارع، گلخانه ها و … مشغول به فعالیت بودند، شناسایی و دستگیر و برای بازگشت به کشورشان به مراجع ذیربط تحویل داده شدند.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه تصریح کرد: در این طرح، چند تبعه افغانی هم شناسایی شدند که اقدام به توزیع و پخش ماده مخدر “ناس” در سطح استان می کردند که حین ارتکاب جرم دستگیر شدند.

وی با هشدار به کارفرمایانی که اقدام به بکارگیری اتباع افغانی در کرمانشاه می کنند، گفت: استان کرمانشاه از سالهای گذشته تاکنون با معضل بیکاری دست و پنجه نرم می کند، بنابراین بکاری گیری اتباع بیگانه غیرمجاز – افاغنه – در این استان ممنوع است و با کارفرمایانی که به این هشدارها بی توجهی کنند، برخورد قضایی صورت می گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه در پایان اعلام کرد: کارفرمایانی که بجای استفاده از جوانان بیکار کرمانشاهی از اتباع افغانی برای فعالیت های خود استفاده کنند، با تشکیل پرونده قضایی با متخلفین برخوردی قاطع خواهد شد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.