دوشنبه, ۱ بهمن , ۱۴۰۳ Monday, 20 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21956 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند

ممنوعیت برگزاری آزمون شبه نهایی در مدارس متوسطه کرمانشاه/ با مدیران متخلف برخورد می شود
13 اسفند 1402 - 12:49
شناسه : 292350
25
طلوع‌‌کرمانشاه : به دنبال برگزاری آزمون های شبه نهایی در برخی مدارس متوسطه استان و‌درخواست های مردمی برای پیگیری این موضوع، رئیس اداره سنجش و ارزشیابی آموزش و پرورش به طلوع کرمانشاه توضیح داد/"نیکزاد محمودی" در همین رابطه گفت: طبق دستور وزارتخانه برگزاری هرگونه آزمون شبه نهایی در مدارس ممنوع است و با مدیرانی که این قاعده را رعایت نکنند برخورد می شود/ اخیرا گزارش هایی مبنی بر برگزاری آزمونهای شبه نهایی در برخی مدارس متوسطه کرمانشاه بویژه در مقطع دوازدهم به گوش رسیده که در همین رابطه چه از طریق فضای مجازی و چه با ارسال بخشنامه به این دسته از مدیران تذکر داده ایم/این بدان علت است که مدارس ما هنوز با نحوه طراحی سوالات مفهومی آشنایی ندارند و لذا نباید در این باره اقدام کنند/قرار است خود وزارتخانه پس از تعطیلات نوروز یکسری آزمون شبه نهایی در سراسر کشور برگزار کند تا بچه ها بیشتر با سوالات مفهومی آشنا شوند/دارس تنها مجوز برگزاری آزمون های مستمر را دارند و چنانچه مدرسه ای بخواهد آزمون شبه نهایی برگزار کند، ضمن برخورد با مدیر مربوطه، دانش آموزان خاطر جمع باشند که نمره این آزمونها هیچ تاثیری در ارزشیابی آنها نخواهد داشت/محمودی همچنین به مدیران توصیه کرد تا با رعایت دستورالعمل های وزارتخانه شرایطی فراهم نکنند که دانش آموزان دچار استرس و نگرانی بیجا شوند و یا برگزاری آزمونهای مکرر به نحوه تدریس معلم ها آسیب بزند.
نویسنده : لیلاسعدوندی منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری طلوع، به دنبال برگزاری آزمون های شبه نهایی در برخی مدارس متوسطه استان و‌درخواست های مردمی برای پیگیری این موضوع، رئیس اداره سنجش و ارزشیابی آموزش و پرورش به طلوع کرمانشاه توضیح داد.

“نیکزاد محمودی” در همین رابطه گفت: طبق دستور وزارتخانه برگزاری هرگونه آزمون شبه نهایی در مدارس ممنوع است و با مدیرانی که این قاعده را رعایت نکنند برخورد می شود.

وی افزود: اخیرا گزارش هایی مبنی بر برگزاری آزمونهای شبه نهایی در برخی مدارس متوسطه کرمانشاه بویژه در مقطع دوازدهم به گوش رسیده که در همین رابطه چه از طریق فضای مجازی و چه با ارسال بخشنامه به این دسته از مدیران تذکر داده ایم.

محمودی گفت:این بدان علت است که مدارس ما هنوز با نحوه طراحی سوالات مفهومی آشنایی ندارند و لذا نباید در این باره اقدام کنند.

وی افزود: قرار است خود وزارتخانه پس از تعطیلات نوروز یکسری آزمون شبه نهایی در سراسر کشور برگزار کند تا بچه ها بیشتر با سوالات مفهومی آشنا شوند.

او گفت: مدارس تنها مجوز برگزاری آزمون های مستمر را دارند و چنانچه مدرسه ای بخواهد آزمون شبه نهایی برگزار کند، ضمن برخورد با مدیر مربوطه، دانش آموزان خاطر جمع باشند که نمره این آزمونها هیچ تاثیری در ارزشیابی آنها نخواهد داشت.

محمودی همچنین به مدیران توصیه کرد تا با رعایت دستورالعمل های وزارتخانه شرایطی فراهم نکنند که دانش آموزان دچار استرس و نگرانی بیجا شوند و یا برگزاری آزمونهای مکرر به نحوه تدریس معلم ها آسیب بزند.

 گفتگو‌از لیلا سعدوندی-خبرنگار طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.