دوشنبه, ۱ بهمن , ۱۴۰۳ Monday, 20 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21956 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند

مراقب قارچ‌های مرگ‌آور باشید
19 فروردین 1403 - 12:23
شناسه : 292680
11
معاون امور بهداشتی علوم پزشکی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به فرا رسیدن فصل بهار و مهیا شدن شرایط جهت رویش قارچ های وحشی در طبیعت که برخی از آنها هم سمی هستند، گفت: خوردن چند لقمه از این قارچ های سمی می تواند کبد، کلیه و یا حتی مغز را از کار انداخته و حتی موجب مرگ شود/شکیبا با بیان اینکه نمی‌توان از روی ظاهر قارچ یا مزه آن تشخیص داد کدام قارچ وحشی خوراکی و کدام قارچ سمی است، افزود: تشخیص این نوع قارچ‌ها فقط در مراکز تشخیصی آزمایشگاهی میسر است و تکیه بر روش های غیرعلمی مانند استفاده از ظروف نقره‌ای یا شیر جهت تشخیص قارچ خوراکی از سمی هرگز توصیه نمی شود/ علائم زودرس مسمومیت با قارچ شامل تهوع و استفراغ، اسهال، شکم درد و تعریق است که گاهی با علائم مغزی مانند توهم، خواب آلودگی، تشنج و یا بی قراری همراه می شود. این علائم معمولاً  چهار تا ۲۴ ساعت بعد از خوردن قارچ ظاهر می شود/علائم دیررس مسمومیت با قارچ نیز شامل علائم مسمومیت کبدی، کلیوی یا آسیب‌های مغزی است که ممکن است طی روزها یا هفته‌ها بعد ظاهر شود/افرادی که قارچ خودرو مصرف کرده‌اند و دارای علایم گوارشی شده‌اند، باید به سرعت جهت خدمات درمانی به مراکز درمانی مراجعه کنند، چون تاخیر در شروع درمان عوارض جدی مسمومیت را در پی دارد.
منبع : ایسنا
پ
پ

 معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افراد خواست از مصرف قارچ های وحشی که ممکن است سمی باشند، پرهیز کنند.

دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به فرا رسیدن فصل بهار و مهیا شدن شرایط جهت رویش قارچ های وحشی در طبیعت که برخی از آنها هم سمی هستند، گفت: خوردن چند لقمه از این قارچ های سمی می تواند کبد، کلیه و یا حتی مغز را از کار انداخته و حتی موجب مرگ شود.

شکیبا با بیان اینکه نمی‌توان از روی ظاهر قارچ یا مزه آن تشخیص داد کدام قارچ وحشی خوراکی و کدام قارچ سمی است، افزود: تشخیص این نوع قارچ‌ها فقط در مراکز تشخیصی آزمایشگاهی میسر است و تکیه بر روش های غیرعلمی مانند استفاده از ظروف نقره‌ای یا شیر جهت تشخیص قارچ خوراکی از سمی هرگز توصیه نمی شود.

وی با اشاره به علائم مسمومیت با قارچ، گفت: علائم زودرس مسمومیت با قارچ شامل تهوع و استفراغ، اسهال، شکم درد و تعریق است که گاهی با علائم مغزی مانند توهم، خواب آلودگی، تشنج و یا بی قراری همراه می شود. این علائم معمولاً  چهار تا ۲۴ ساعت بعد از خوردن قارچ ظاهر می شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: علائم دیررس مسمومیت با قارچ نیز شامل علائم مسمومیت کبدی، کلیوی یا آسیب‌های مغزی است که ممکن است طی روزها یا هفته‌ها بعد ظاهر شود.
 
شکیبا افزود: افرادی که قارچ خودرو مصرف کرده‌اند و دارای علایم گوارشی شده‌اند، باید به سرعت جهت خدمات درمانی به مراکز درمانی مراجعه کنند، چون تاخیر در شروع درمان عوارض جدی مسمومیت را در پی دارد.

وی با بیان اینکه باید از چیدن، خریدن و مصرف قارچ های روییده در طبیعت و کوه و دشت پرهیز کرد، گفت:  باید تنها از قارچ‌های خوراکی تولید شده در کارخانه های معتبر استفاده کرد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: پختن، آب پز یا  کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت سمی بودن آنها را از بین نمی برد و تنها راه پیشگیری از مسمومیت با این قارچ ها، مصرف نکردن قارچ های روییده در طبیعت است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، شکیبا افزود: سم قارچ پادزهر ندارد و تنها باید از خوردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت و غیر پرورشی پرهیز کرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.