برخی نانواییهای کرمانشاه، به بهانههای مختلف نان را با قیمتی بالاتر از نرخهای مصوب میفروشند و این در حالیست که به گفته رییس اتحادیه خبازان، تمام واحدها باید نان را با قیمت مصوب عرضه کنند.
این معضل عمدتا در نانواییهای سنگکی دیده میشود که به بهانه پخت نان بزرگتر، مرغوبتر و یا استفاده از کنجد و… نانی که ۲۳۰۰ تومان قیمت دارد را با چندین برابر قیمت مصوب به فروش میرسانند.
نکته جالب ماجرا آنجاست که وقتی از این خبازیها طلب نان معمولی و با قیمت مصوب ۲۳۰۰ تومانی را بکنید، با پاسخ منفی مواجه شده و از پخت آن امتناع میکنند.
نوروز عزیزی رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه، با بیان اینکه تمام واحدهای خبازی موظفند نان را با قیمت مصوبی که تعیین شده به فروش برسانند، افزود: در حال حاضر قیمت نان هیچ تغییری نداشته و تمامی واحدهای خبازی موظف به رعایت نرخهای قبلی هستند.
وی ادامه داد: مواردی داریم که خود مردم تمایل دارند، نان بزرگتر و با کیفیت بالاتر خریداری کنند و طبیعی است که پخت چنین نانی خمیر بیشتری نیاز داشته و زحمت بیشتری هم میبرد و از همین رو قیمت این نوع نان نیز کمی بالاتر خواهد بود. البته عرضه نان با قیمت بیشتر از نرخ مصوب تنها زمانی ممکن است که با توفق و خواست خریدار باشد، نه به اجبار.
عزیزی با بیان اینکه در مجموع تمام واحدها باید نان را بر اساس قیمت مصوب عرضه کنند و گرانفروشی نان تخلف است، افزود: چنانچه مردم مواردی از گرانفروشی و فروش اجباری نان با قیمت بالاتر از نرخ مصوب را شاهد بودند و نارضایتی داشتند، موضوع را با اتحادیه خبازان جهت رسیدگی در میان بگذارند.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه بار دیگر از پایین بودن قیمت نان یاد کرد و گفت: اول هر سال قیمت همه چیز بالا میرود، اما تعرفه جدیدی برای نان تعیین نشده است و با همان قیمت قبلی به فروش میرسد.
وی تاکید کرد: برای اینکه نان خوب و با کیفیتی داشته باشیم لازم است قیمت نان به صورت منطقی و بر اساس آنالیز قیمت کارشناسی تعیین شود.
دیدگاه