سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳ Tuesday, 21 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21963 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

جزئیاتی جدید از تخلفات انتخابات نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه الکترونیک می‌شود/ رایزنی ها برای افزایش تعداد اتوبوس شروع بهار کردی در مناطق گرمسیری کرمانشاه؛ آیینی بر جای مانده از پیشینیان احداث شهرک ضایعات کرمانشاه به کجا رسید؟ ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور | این ویروس بسیار مسری است ۱۰ درصد معتادان کشور زن هستند/ فاصله زمانی اولین مصرف تا اطلاع خانواده‌ها ۵ سال است دستگیری قاتل فراری در کرمانشاه کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم

شور و شادابی به ۴۰۰کلاس درس کرمانشاه باز می گردد/حذف مدارس کانکسی تا مهرماه
24 اردیبهشت 1403 - 14:36
شناسه : 293178
13
طلوع‌‌کرمانشاه : مرزبان نظری در گفت وگو با خبرنگار طلوع عنوان کرد: در این طرح که هدف تعمیر و شاداب سازی مدارس مناطق محروم است، در گام اول 526 مدرسه توسط آموزش و پرورش شناسایی شد که تاکنون تعمیر1500 کلاس درس از محل اعتبارات دولتی و خیری به میزان یک میلیارد و 900 میلیون تومان صورت پذیرفته است/در تابستان سال‌جاری تعداد 400 کلاس درس برای زیباسازی و شاداب سازی در قالب طرح شهید عجمیان پیش بینی شده که اجرایی خواهد شد/این مسئول در ادامه از حذف مدارس کانکسی و سنگی تا پایان مهرماه امسال خبر داد وگفت:در قالب طرح شهید پناهی تعداد 107 مدرسه کانکسی با مدرسه استاندارد جایگزین می شود که از این تعداد 17 مدرسه آن تکمیل و باقی مانده تا مهرماه سالجاری به بهره برداری خواهد رسید.
نویسنده : نگار عزتی منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

مدیر کل نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه از زیبا سازی و شاداب سازی ۴۰۰کلاس درس تا پایان سال جاری داد.

مرزبان نظری در گفت وگو با خبرنگار طلوع عنوان کرد: در این طرح که هدف تعمیر و شاداب سازی مدارس مناطق محروم است، در گام اول ۵۲۶ مدرسه توسط آموزش و پرورش شناسایی شد که تاکنون تعمیر۱۵۰۰ کلاس درس از محل اعتبارات دولتی و خیری به میزان یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان صورت پذیرفته است.

وی در ادامه گفت:در تابستان سال‌جاری تعداد ۴۰۰ کلاس درس برای زیباسازی و شاداب سازی در قالب طرح شهید عجمیان پیش بینی شده که اجرایی خواهد شد.

این مسئول در ادامه از حذف مدارس کانکسی و سنگی تا پایان مهرماه امسال خبر داد وگفت:در قالب طرح شهید پناهی تعداد ۱۰۷ مدرسه کانکسی با مدرسه استاندارد جایگزین می شود که از این تعداد ۱۷ مدرسه آن تکمیل و باقی مانده تا مهرماه سالجاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی در ادامه خاطر نشان کرد:
در سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۹ پروژه با ۱۷۵ کلاس درس و ۱۴۹۳۲ مترمربع زیربنا با مبلغ ۷۶۸۰۵۴ میلیون ریال دولتی و ۲۲۹۸۲۹ میلیون ریال خیری ساخته شده است که از این تعداد ۵ پروژه آن دولتی و ۴۴ پروژه آن مشارکتی است.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۸۳ پروژه آموزشی و ورزشی با ۱۸۹ کلاس درس و زیربنای ۱۷۱۲۰ مترمربع به بهره برداری رسیده است و همچنین
در مهرماه سالجاری تعداد ۳۷ پروژه تحویل داده خواهند شد.

نظری در بخش دیگر از سخنانش گفت:بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در اردیبهشت ماه سال‌جاری برگزار می شود و فلسفه کار از برگزاری این جشنواره، تقدیر و تشویق خیرین مدرسه‌ساز است و نکته مهمی که در این میان مطرح است این است که در خلل این جشنواره باید دیگران نیز به کار خیر ترغیب شوند.

همچنین از جشنواره ۲۰ام تاکنون تفاهم نامه ۵۲۹ پروژه در سطح استان با مبلغ تعهد بالغ بر ۳۴۴۰ میلیارد ریال منعقد شده است.

وی افزود: اداره کل نوسازی، مجمع خیرین مدرسه‌ساز و آموزش وپرورش در حال تعامل برای برگزاری هرچه بهتر این برنامه هستند و در این زمینه مجمع در حال انجام امور برای اجرای برنامه است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان در پایان خاطرنشان کرد: وظیفه ما اجرای مطلوب جشنواره خیرین در جهت تکریم آنان است چرا که این انسان‌های بزرگ بدون هیچ چشم داشتی مال خود را اهدا کرده‌اند.

گفتگو از نگار عزتی-خبرنگار طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.