سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳ Tuesday, 21 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21963 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

جزئیاتی جدید از تخلفات انتخابات نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه الکترونیک می‌شود/ رایزنی ها برای افزایش تعداد اتوبوس شروع بهار کردی در مناطق گرمسیری کرمانشاه؛ آیینی بر جای مانده از پیشینیان احداث شهرک ضایعات کرمانشاه به کجا رسید؟ ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور | این ویروس بسیار مسری است ۱۰ درصد معتادان کشور زن هستند/ فاصله زمانی اولین مصرف تا اطلاع خانواده‌ها ۵ سال است دستگیری قاتل فراری در کرمانشاه کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم

آیا روغن حیوانی برای فشارخون مضر است؟
30 اردیبهشت 1403 - 12:33
شناسه : 293245
16
یک پزشک عمومی و خانواده در کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :  فشارخون از جمله بیماری‌های شایع در کشور است که سالانه مراجعان بسیاری به پزشکان بخاطر این عارضه مراجعه می‌کنند و از بدو تولد هر شخصی وجود دارد. بنابراین فشارخون به تنهایی مشکلی ندارد، اما زمانی که با فشارخون بالا یا فشار خون پایین روبرو می‌شوید مشکل‌ساز می‌شود/سال گذشته در پویش ملی سلامت غربالگری فشارخون که با مشارکت 95 درصد کرمانشاهی‌های بالای 18 سال از 20 آبان‌ماه و تا 30 دی‌ماه برگزار شد بیش از 66 هزار و 139 نفر مشکوک به پرفشاری خون تشخیص داده شدند/حمید زردویی‌حیدری، پزشک عمومی و خانواده در تعریف فشارخون، اظهار کرد: فشاری که براثر ضربان قلب به عروق وارد می‌شود به عنوان فشارخون ثبت می‌شود.وی با اشاره به 2 اصطلاح فشارخون بالا و فشار خون پایین، خاطرنشان کرد: 120میلی‌متر جیوه فشارخون سیستولیک «طبیعی» و 80 میلی‌متر جیوه فشار دیاستولیک است.این پزشک عمومی و خانواده فشار 12 روی 8 را فشار نرمال خواند و افزود: فشار خون 12 تا 12.9 سیستولی و 80 تا 80.9 میلی‌متر جیوه دیاستولی به‌عنوان مرحله پیش فشارخون شناسایی شده این افراد فشارخون ندارند و نیاز به دارو برای درمان هم ندارند، اما باید سبک زندگی خود را با ورزش و تغذیه خوب، پرهیز از مصرف نمک و کنترل استرس، عدم مصرف الکل و دخانیات تغییر دهند، چون ابتلای اینکه در آینده مبتلا به فشارخون شوند، زیاد است.
منبع : فارس
پ
پ
یک پزشک عمومی و خانواده در کرمانشاه گفت: افرادی که فشار خون بالا دارند حتما باید تحت نظر پزشک باشند چون درمان دارویی در کنار تغییر سبک زندگی باید صورت گیرد.
 
 فشارخون از جمله بیماری‌های شایع در کشور است که سالانه مراجعان بسیاری به پزشکان بخاطر این عارضه مراجعه می‌کنند و از بدو تولد هر شخصی وجود دارد. بنابراین فشارخون به تنهایی مشکلی ندارد، اما زمانی که با فشارخون بالا یا فشار خون پایین روبرو می‌شوید مشکل‌ساز می‌شود.
 
سال گذشته در پویش ملی سلامت غربالگری فشارخون که با مشارکت ۹۵ درصد کرمانشاهی‌های بالای ۱۸ سال از ۲۰ آبان‌ماه و تا ۳۰ دی‌ماه برگزار شد بیش از ۶۶ هزار و ۱۳۹ نفر مشکوک به پرفشاری خون تشخیص داده شدند.
 
حمید زردویی‌حیدری، پزشک عمومی و خانواده در تعریف فشارخون، اظهار کرد: فشاری که براثر ضربان قلب به عروق وارد می‌شود به عنوان فشارخون ثبت می‌شود.وی با اشاره به ۲ اصطلاح فشارخون بالا و فشار خون پایین، خاطرنشان کرد: ۱۲۰میلی‌متر جیوه فشارخون سیستولیک «طبیعی» و ۸۰ میلی‌متر جیوه فشار دیاستولیک است.این پزشک عمومی و خانواده فشار ۱۲ روی ۸ را فشار نرمال خواند و افزود: فشار خون ۱۲ تا ۱۲٫۹ سیستولی و ۸۰ تا ۸۰٫۹ میلی‌متر جیوه دیاستولی به‌عنوان مرحله پیش فشارخون شناسایی شده این افراد فشارخون ندارند و نیاز به دارو برای درمان هم ندارند، اما باید سبک زندگی خود را با ورزش و تغذیه خوب، پرهیز از مصرف نمک و کنترل استرس، عدم مصرف الکل و دخانیات تغییر دهند، چون ابتلای اینکه در آینده مبتلا به فشارخون شوند، زیاد است.
 
وی گفت: فشار خون بالاتر از ۱۴۰ میلی‌متر جیوه سیستولی و ۹۰ میلی‌متر جیوه یا همان بیشتر از ۱۴ روی ۹ بیشتر، فشارخون محسوب می‌شود که برحسب سن و سال بیمار و شرایط باید تحت درمان قرار گیرد.زردویی تصریح کرد: فشار خون باید در شرایطی بدون استرس و در چند نوبت در شرایط نشسته با مثانه خالی و دمای مطلوب محیطی اندازه‌گیری می‌شود.وی تصریح کرد: فشارخون باید ۲ بار و به فاصله ۲ دقیقه و از هر ۲ بازو ثبت شود، هر کدام بالاتر بود ملاک است.این پزشک عمومی و خانواده با تأکید بر کنترل فشار خون، خاطرنشان کرد: اصلاح سبک زندگی برای حفظ سلامتی ضرورت دارد.
 
زردویی تصریح کرد: فشارخون در خیلی موارد به دلیل اینکه تدریجی ایجاد شود و زمان زیادی از آن گذشته خیلی از بیماران اصلا علائمی ندارند و متوجه فشارخون نیستند.وی در خصوص نشانه‌های شایع فشارخون بالا، گفت: خستگی، گیجی، دردهای قفسه سینه، مشکلات دید، خون دماغ، سردرد همه می‌تواند از علائم فشارخون برحسب شدت و زمان ابتلا باشد، ولی با این وجود اگر علائمی نداشتیم به معنی نداشتن فشار خون نیست.زردویی با بیان اینکه بیماری‌های غیرواگیر در ایران حدود ۷۲ درصد مرگ‌ومیرها را سبب می‌شوند، اضافه کرد: یکی از عوامل ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر، فشارخون است.
 
وی در خصوص اقدامات لازم برای بیماران پرفشار خون، اظهار کرد: برحسب شدت فشارخون برحسب اینکه سابقه قبلی دارند و همچنین سن و سال فرد مبتلا، اقدامات با هم متفاوت است.زردویی افزود: فشار خون عوارض بسیاری به دنبار دارد و از آن به عنوان بیماری خاموش یاد می‌کنند، بنابراین نیازمند کنترل مرتب و درمان دارویی مناسب و اصلاح سبک زندگی زیر نظر پزشک دارد.
 
وی افزود: فشار خونی که به واسطه بیماری ایجاد می‌شود، فشارخون ثانویه نامیده می‌شود که درمان آن‌ها با کنترل بیماری زمینه‌ای امکان‌پذیر است.زرودیی تصریح کرد: فشارخونی که علت خاصی برای بیان ندارد، فشارخون اولیه است که با تغییر سبک زندگی؛ کنترل می‌شود.
 
اگر در این حالت وزن خود را ۵ تا ۱۰ کیلو پایین بیاوریم خیلی در کنترل فشارخون موثر است.وی طبخ غذا در کنترل فشارخون را بسیار مهم توصیف کرد و افزود: بهترین نوع غذاهای بخارپز و آب‌پز است؛ حتی‌المقدور از غذاهای سرخ‌کردنی استفاده نشود.این پزشک عمومی در رابطه با مصرف روغن حیوانی و دنبه در افراد مبتلا به بیماری فشارخون، تصریح کرد: دنبه و روغن حیوانی، چربی اشباع دارند که به شدت سبب تنگی عروق و بالا رفتن کلسترول و افزایش خطر بروز بیماری قلبی عروقی می‌شود.
 
وی گفت: میوه‌های مانند سیب، موز، پرتقال، کلم بروکلی، هویج، حبوبات و ماهی از جمله غذاهایی هستند که در کنترل فشار خون کمک‌کننده هستند.زردویی خاطرنشان کرد: افرادی که فشار خون بالا دارند، حتما باید تحت نظر پزشک باشند چون درمان دارویی در کنار تغییر سبک زندگی باید صورت گیرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.