سه شنبه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 5 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21610 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

قطار تودیع مدیران ناکارآمد کی به کرمانشاه می‌رسد؟/زمان پایان چنبره  برخی افراد ناتوان بر کرمانشاه فرارسیده است شاخص فلاکت در نقشه ایران جابه‌جا شد/کرمانشاه رتبه اول شد! رشد ۱۰۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موجی ناپایدار از اواخر هفته خون در مدفوع نشانه چیست؟ / جدول مقایسه مدفوع طبیعی و مدفوع حاوی خون احقاق حقوق پرستاران در دستور کار دادگستری کرمانشاه اجرای حکم قصاص آروین قهرمانی به اتهام ارتکاب قتل هواشناسی‌ کرمانشاه هشدار نارنجی صادر کرد نم‌زدایی از تکیه «معاون الملک» ۲ سال طول می‌کشد بارش رحمت الهی مردم کرمانشاه را به وجد آورد ۱۲۰۰ نیروی شهرداری کرمانشاه برای مقابله با آبگرفتگی‌ها پای کار هستند مصرف میوه در کرمانشاه کاهش یافته است جشن شکرانه «انار» در پاوه برگزار می‌شود جاده‌های کرمانشاه لغزنده‌ است/ رانندگان سرعت مطمئنه را رعایت کنند اداره راه در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی ۵۰ درصد مقصر شناخته شد قاتل دختر ۷ ساله در کرمانشاه پس از ۴ سال فرار دستگیر شد یک شرکت لبنیاتی به دلیل گرانفروشی ۵۷ میلیارد ریال جریمه شد بیماری‌های قلبی دلیل اول مرگ در کشور / علائم هشدار دهنده بروز سکته قلبی دستمان برای مرمت سراهای تاریخی کرمانشاه بسته است جلسه امروز شورای شهر کرمانشاه، باز هم به حد نصاب نرسید کاهش ۱۳ درصدی فوتی‌های تصادفات برون شهری کرمانشاه

«قباق تپه» به حداقل ۱۰ فصل کاوش دیگر نیاز دارد
14 مهر 1403 - 10:15
شناسه : 295126
2
سرپرست تیم کاوش باستان شناسی: طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر سجاد علی بیگی ، با اشاره به کشفیات باستان شناسی چندسال اخیر در محوطه باستانی قباق تپه کوزران، اظهار کرد: قباق تپه محوطه‌ای بسیار مهم است که آثار کشف شده در آنجا نشان می‌دهد امپراطور آشوریان به این منطقه آمده، سنگ یادمانی از خود برجای گذاشته، کاخی بنا کرده و حاکمی را به عنوان دست نشانده خود در اینجا مستقر کرده است/طبق شواهد تاریخی، کنترل منطقه ماهیدشت و کوزران و احتمالا بخش‌هایی از استان کرمانشاه در آن زمان در دست آشوریان بوده است/تاکنون یک فصل کاوش باستان شناسی در این محوطه صورت گرفته و سال گذشته نیز آن را تعیین عرصه و حریم کردیم/وی با بیان اینکه کاوش‌های باستان شناسی در قباق تپه باید تداوم پیدا کند، عنوان کرد: برای اینکه به میزان بسنده‌ای از اطلاعات در مورد این محوطه باستانی برسیم، انجام حداقل ۱۰ فصل دیگر کاوش باستان شناسی در آن نیاز است/علی بیگی با تاکید براینکه قباق تپه قابلیت تبدیل شدن به سایت موزه را دارد، عنوان کرد: باتوجه به بقایای معماری موجود در این محوطه باستانی می‌توان آن را به سایت موزه تبدیل کرد که البته این امر مستلزم تخصیص اعتبار است. 
منبع : ایسنا
پ
پ

 سرپرست تیم کاوش باستان شناسی در «قباق تپه» کوزران کرمانشاه با اشاره به انجام یک فصل کاوش باستان شناسی در این محوطه باستانی، گفت: برای اینکه به میزان بسنده‌ای از اطلاعات در مورد این محوطه باستانی برسیم، باید حداقل ۱۰ فصل کاوش دیگر نیز در آن صورت گیرد.

دکتر سجاد علی بیگی ، با اشاره به کشفیات باستان شناسی چندسال اخیر در محوطه باستانی قباق تپه کوزران، اظهار کرد: قباق تپه محوطه‌ای بسیار مهم است که آثار کشف شده در آنجا نشان می‌دهد امپراطور آشوریان به این منطقه آمده، سنگ یادمانی از خود برجای گذاشته، کاخی بنا کرده و حاکمی را به عنوان دست نشانده خود در اینجا مستقر کرده است. 

وی افزود: طبق شواهد تاریخی، کنترل منطقه ماهیدشت و کوزران و احتمالا بخش‌هایی از استان کرمانشاه در آن زمان در دست آشوریان بوده است. 

سرپرست تیم کاوش باستان شناسی در قباق تپه کوزران با اشاره به به اهمیت این محوطه باستانی، افزود: تاکنون یک فصل کاوش باستان شناسی در این محوطه صورت گرفته و سال گذشته نیز آن را تعیین عرصه و حریم کردیم. 

وی با بیان اینکه کاوش‌های باستان شناسی در قباق تپه باید تداوم پیدا کند، عنوان کرد: برای اینکه به میزان بسنده‌ای از اطلاعات در مورد این محوطه باستانی برسیم، انجام حداقل ۱۰ فصل دیگر کاوش باستان شناسی در آن نیاز است. 

علی بیگی با تاکید براینکه قباق تپه قابلیت تبدیل شدن به سایت موزه را دارد، عنوان کرد: باتوجه به بقایای معماری موجود در این محوطه باستانی می‌توان آن را به سایت موزه تبدیل کرد که البته این امر مستلزم تخصیص اعتبار است. 

رئیس پژوهشکده باستان شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور با بیان اینکه ادامه کاوش‌های باستان شناسی در قباق تپه حمایت‌های همه جانبه‌ای را از سوی مسئولین استانی و حتی وزارت میراث فرهنگی نیاز دارد، گفت: آنچه که هگمتانه را ثبت جهانی کرد و کمک کرد تا به یک سایت موزه تبدیل شود، چیزی جز انجام کاوش‌های باستان شناسی نبوده است. 

وی یادآور شد: البته در مورد محوطه باستانی قباق تپه مسئولین میراث فرهنگی استان تاکنون تلاش‌هایی را در این زمینه داشته‌اند، اما به حمایت‌هایی در سطح کلان‌تر نیاز است. 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.