چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21930 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است

رویداد عکاسی «گلاریژان» در کرمانشاه برگزار می‌شود
10 آذر 1403 - 12:01
شناسه : 295901
2
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : ایمان درخشی ، با اشاره به آغاز برگ ریزان پاییزی در کرمانشاه، اظهارکرد: کرمانشاه بواسطه شرایط اقلیمی خود، شهری سرسبز و پردرخت به شمار می‌رود  و در برگ ریزان فصل پاییز جلوه بی‌نظیری پیدا می‌کند.  وی افزود: برهمین اساس، طی چند سال گذشته تلاش شد تا برای ثبت و ماندگاری شکوه پاییزی شهر کرمانشاه در این فصل از سال و ایجاد شور و نشاط اجتماعی بین شهروندان، رویدادهایی مانند رویداد عکاسی گلاریژان را برگزار کنیم.  رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه گلاریژان در زبان کردی به معنای برگ‌ریزان پاییزی است، عنوان کرد: تاکنون دو مرحله - یکبار در سال ۱۳۹۹ و یکبار هم در سال گذشته - رویداد عکاسی گلاریژان را برگزار کرده‌ایم که با استقبال خوب همشهریان روبرو شده است.  وی تصریح کرد: در دو رویدادگذشته عمده تمرکز ما روی عکاسی از بلوار زیبای تاق بستان بود، اما برای رویداد سوم تصمیم گرفته شد تا کمی فضا را بازتر کنیم و طبق برنامه ریزی انجام شده این رویداد را در دو محور تعریف کردیم.  درخشی خاطرنشان کرد: محور اول پاییز و فرهنگ، آداب و رسوم و خوراک کرمانشاه است و همشهریان می‌توانند آداب و رسوم اصیل و یا خوراک‌های بومی کرمانشاه را در یک فضای پاییزی عکاسی کنند. وی تاکید کرد: محور دوم نیز پاییز و محلات کرمانشاه است که در این محور عکاسان می‌توانند از محلات مختلف شهر کرمانشاه مانند بلوار تاق بستان، سراب قنبر و... و یا حتی از حیاط منزل خود که فضایی پاییزی دارد، عکس تهیه کنند و به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند. 
منبع : ایسنا
پ
پ

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه از برگزاری سومین رویداد عکاسی «گلاریژان» در کرمانشاه خبر داد.

ایمان درخشی ، با اشاره به آغاز برگ ریزان پاییزی در کرمانشاه، اظهارکرد: کرمانشاه بواسطه شرایط اقلیمی خود، شهری سرسبز و پردرخت به شمار می‌رود  و در برگ ریزان فصل پاییز جلوه بی‌نظیری پیدا می‌کند. 

وی افزود: برهمین اساس، طی چند سال گذشته تلاش شد تا برای ثبت و ماندگاری شکوه پاییزی شهر کرمانشاه در این فصل از سال و ایجاد شور و نشاط اجتماعی بین شهروندان، رویدادهایی مانند رویداد عکاسی گلاریژان را برگزار کنیم. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه گلاریژان در زبان کردی به معنای برگ‌ریزان پاییزی است، عنوان کرد: تاکنون دو مرحله – یکبار در سال ۱۳۹۹ و یکبار هم در سال گذشته – رویداد عکاسی گلاریژان را برگزار کرده‌ایم که با استقبال خوب همشهریان روبرو شده است. 

وی تصریح کرد: در دو رویدادگذشته عمده تمرکز ما روی عکاسی از بلوار زیبای تاق بستان بود، اما برای رویداد سوم تصمیم گرفته شد تا کمی فضا را بازتر کنیم و طبق برنامه ریزی انجام شده این رویداد را در دو محور تعریف کردیم. 

درخشی خاطرنشان کرد: محور اول پاییز و فرهنگ، آداب و رسوم و خوراک کرمانشاه است و همشهریان می‌توانند آداب و رسوم اصیل و یا خوراک‌های بومی کرمانشاه را در یک فضای پاییزی عکاسی کنند.

وی تاکید کرد: محور دوم نیز پاییز و محلات کرمانشاه است که در این محور عکاسان می‌توانند از محلات مختلف شهر کرمانشاه مانند بلوار تاق بستان، سراب قنبر و… و یا حتی از حیاط منزل خود که فضایی پاییزی دارد، عکس تهیه کنند و به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه این رویداد در دو بخش عکاسی حرفه‌ای و عکاسی با موبایل برگزار می‌شود، عنوان کرد: عکاسان می‌توانند آثار خود را از اول تا ۳۰ آذر از طریق پیام رسان‌های مختلف به شماره ۰۹۱۸۲۸۰۰۰۸۵ ارسال کنند. 

وی ۳۰ آذر را آخرین مهلت ارسال آثار اعلام کرد و گفت: پس از آن مرحله داوری آثار آغاز می‌شود که از اول تا دهم دی با حضور یک داور از استان کرمانشاه و دو داور غیربومی انجام می‌شود. 

به گفته این مسئول، اختتامیه این رویداد و معرفی آثار برتر نیز در روز ۱۳ دی ماه برگزار خواهد شد. 

وی با بیان اینکه هر عکاس می‌تواند در هر دو بخش عکاسی حرفه‌ای و موبایلی شرکت کند، عنوان کرد: ارسال عکس به این رویداد نامحدود است. 

درخشی گفت: برای نفرات برتر این رویداد جوایز نقدی در نظر گرفته شده است. 

رویداد عکاسی «گلاریژان» در کرمانشاه برگزار می‌شود

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.