چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21930 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است

قتل مادر و زخمی شدن پدر به دست پسر ناخلف در اسلام آبادغرب
13 آذر 1403 - 14:01
شناسه : 295961
1
سرپرست فرماندهي انتظامي اسلام آبادغرب؛ طلوع‌‌کرمانشاه : سرهنگ "آريا عبدي" در گفت‌وگو با خبرنگار طلوع کرمانشاه اظهار داشت: پس از وقوع درگيري منجر به قتل در يکي از محلات شهر اسلام آبادغرب، تيمي از ماموران به سرعت در محل حاضر شدند/پس از حضور ماموران در محل درگيري و انجام تحقيقات ابتدايي مشخص شد پسر جواني با پدر و مادر خود بر سر اختلافات خانوادگي درگير و هردوي آن ها را به شدت با ضربات چاقو از ناحيه شکم و پهلو مجروح کرده است/ در ادامه تحقيقات مشخص شد مادر خانواده به علت شدت جراحات وارده در بيمارستان فوت و پدر خانواده هم شرايط مساعدي ندارد/ با تلاش ماموران پليس آگاهي و کلانتري 12 شهرستان پسر ناخلف دستگير و در بازجويي ها به ارتکاب اين جنايت به خاطر اختلافات خانوادگي اعتراف کرد/وي در پايان از تشکيل پرونده اي در اين راستا خبر داد و گفت: تحقيقات و بازجويي از متهم همچنان ادامه دارد.
نویسنده : مسعود اسماعیلی منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

سرپرست فرماندهی انتظامی اسلام آبادغرب از دستگیری پسر جوانی که به دنبال اختلافات خانوادگی دست به قتل مادر و زخمی کردن پدرش زده بود، خبر داد.

سرهنگ “آریا عبدی” در گفت‌وگو با خبرنگار طلوع کرمانشاه اظهار داشت: پس از وقوع درگیری منجر به قتل در یکی از محلات شهر اسلام آبادغرب، تیمی از ماموران به سرعت در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: پس از حضور ماموران در محل درگیری و انجام تحقیقات ابتدایی مشخص شد پسر جوانی با پدر و مادر خود بر سر اختلافات خانوادگی درگیر و هردوی آن ها را به شدت با ضربات چاقو از ناحیه شکم و پهلو مجروح کرده است.

عبدی تصریح کرد: در ادامه تحقیقات مشخص شد مادر خانواده به علت شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت و پدر خانواده هم شرایط مساعدی ندارد.

سرپرست فرمانده انتظامی اسلام آبادغرب یادآوری کرد: با تلاش ماموران پلیس آگاهی و کلانتری ۱۲ شهرستان پسر ناخلف دستگیر و در بازجویی ها به ارتکاب این جنایت به خاطر اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.

وی در پایان از تشکیل پرونده ای در این راستا خبر داد و گفت: تحقیقات و بازجویی از متهم همچنان ادامه دارد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.