چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21930 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است

محوطه باستانی «تپه تیلینه» اهمیتی فراملی دارد
18 آذر 1403 - 10:35
شناسه : 296003
1
سرپرست تیم کاوش باستان شناسی: طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر شکوه خسروی در حاشیه کاوش‌های باستان شناسی در محوطه تپه تیلینه کرمانشاه ، با بیان اینکه این محوطه باستانی کوچک مربوط به اواخر دوره پیش از تاریخ، یعنی حدود پنج هزار سال قبل است، اظهارکرد: تاکنون طی دو فصل کاوش در این محوطه، بقایایی ارزشمند از آثار معماری، مجموعه‌ای از اثر مُهرها و بقایای استخوانی و گیاهی بدست آمده است.  وی با تاکید بر اینکه محوطه باستانی تپه تیلینه اهمیتی فراملی دارد، افزود: این یافته‌ها در ایران و در زاگرس مرکزی کم نظیر هستند.  سرپرست تیم کاوش باستان شناسی در تپه تیلینه کرمانشاه اظهار کرد: آنچه که اهمیت این محوطه باستانی را بسیار بالا می‌برد، مجموعه اثر مُهرهای گِلی کشف شده در این محوطه است که به ما در مورد تحولات اقتصادی در اوایل هزاره سوم قبل از میلاد اطلاعات خوبی می‌دهد.  وی تاکید کرد: ما می‌دانیم اینجا محلی بوده که احتمالا فعالیت‌های مرتبط با مدیریت اداری انجام می‌شده است.  خسروی خاطرنشان کرد: یافته‌هایی که در طول دو فصل کاوش باستان شناسی در این محوطه بدست آورده‌ایم، ما را به این نتیجه رسانده که می‌توانیم بقایای معماری مرتبط با فعالیت‌های اداری را در این محوطه بازسازی کنیم و نشان دهیم که وضعیت این محوطه در گذشته به چه شکل بوده است. 
منبع : ایسنا
پ
پ

 سرپرست تیم کاوش باستان شناسی محوطه باستانی «تپه تیلینه» کرمانشاه گفت: این محوطه باستانی اهمیتی فراملی دارد.

دکتر شکوه خسروی در حاشیه کاوش‌های باستان شناسی در محوطه تپه تیلینه کرمانشاه ، با بیان اینکه این محوطه باستانی کوچک مربوط به اواخر دوره پیش از تاریخ، یعنی حدود پنج هزار سال قبل است، اظهارکرد: تاکنون طی دو فصل کاوش در این محوطه، بقایایی ارزشمند از آثار معماری، مجموعه‌ای از اثر مُهرها و بقایای استخوانی و گیاهی بدست آمده است. 

وی با تاکید بر اینکه محوطه باستانی تپه تیلینه اهمیتی فراملی دارد، افزود: این یافته‌ها در ایران و در زاگرس مرکزی کم نظیر هستند. 

سرپرست تیم کاوش باستان شناسی در تپه تیلینه کرمانشاه اظهار کرد: آنچه که اهمیت این محوطه باستانی را بسیار بالا می‌برد، مجموعه اثر مُهرهای گِلی کشف شده در این محوطه است که به ما در مورد تحولات اقتصادی در اوایل هزاره سوم قبل از میلاد اطلاعات خوبی می‌دهد. 

وی تاکید کرد: ما می‌دانیم اینجا محلی بوده که احتمالا فعالیت‌های مرتبط با مدیریت اداری انجام می‌شده است. 

خسروی خاطرنشان کرد: یافته‌هایی که در طول دو فصل کاوش باستان شناسی در این محوطه بدست آورده‌ایم، ما را به این نتیجه رسانده که می‌توانیم بقایای معماری مرتبط با فعالیت‌های اداری را در این محوطه بازسازی کنیم و نشان دهیم که وضعیت این محوطه در گذشته به چه شکل بوده است. 

کشفیات باستان شناسی «تپه تیلینه» بی نظیر است

داریوش فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه نیز  با بیان اینکه تپه تیلینه کوزران محوطه‌ای مربوط به پنج هزار سال قبل و دوره عیلامی است، عنوان کرد: در کاوش‌های انجام شده در این محوطه، تعداد بسیار بالایی مهرها، اثرمهرها و داده‌های دیگری بدست آمده که بی‌سابقه است. 

وی تاکید کرد: تاکنون حدود شش هزار مهر و اثر مهر از یک محوطه باستانی مربوط به آغاز دوره عیلامی است که در هیچ کجای ایران بدست نیامده است. 

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه تصریح کرد: این مهرها و اثرمهر مربوط به پلمب کردن انبارها و یک مرکز داد و ستد است که نشان می‌دهد در گذشته این محوطه اهمیت سیاسی زیادی داشته است. 

وی با تاکید بر لزوم ادامه کاوش‌های باستان شناسی در این محوطه، خاطرنشان کرد: پس از انجام کاوش‌های باستان شناسی، این محوطه قابلیت تبدیل شدن به سایت موزه و موزه را دارد تا علاوه بر معرفی استان، در بحث جذب گردشگر، اشتغالزایی و توسعه استان نیز موثر باشد. 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.