دوشنبه, ۲۴ دی , ۱۴۰۳ Monday, 13 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21922 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است شب‌های کرمانشاه ۴ تا ۶ درجه سرد می‌شود سرپرست فرمانداری گیلانغرب منصوب شد داغ بیکاری بر پیشانی کرمانشاه/ آمارسازی در سامانه رصد هم به داد بیکاری نرسید! این نوع رژیم غذایی چربی خون را بالا می‌برد مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان کشور در کرمانشاه برگزار می‌شود برای اولین بار در صنعت پتروشیمی ایران؛ امضای تفاهم نامه همکاری تولید کود اوره سیاه جارو کردن پول مردم کرمانشاه توسط بانک‌های خصوصی اولین فرماندار زن تاریخ کرمانشاه منصوب شد

هشدار؛ از این ۲۰ رمز استفاده نکنید!
22 آذر 1403 - 11:21
شناسه : 296077
0
طلوع‌‌کرمانشاه : بنابه گفته کارشناسان بریتانیایی، یکسری از رمز‌هایی که شهروندان این کشور انتخاب می‌کنند، کارآیی نداشته و نمی‌توانند از آنها در برابر هکر‌ها محافظت کنند. این رمز‌ها به‌راحتی حدس زده می‌شوند و هکر‌ها می‌توانند فقط در عرض چند ثانیه وارد حساب‌های صاحبان این رمز‌ها شوند.  این روز‌ها استفاده از رمز عبور، ضعیف‌ترین روش مراقبت از حساب‌های آنلاین محسوب می‌شود و هکر‌ها به‌راحتی می‌توانند وارد حساب افرادی شوند که رمز‌های عبور ضعیفی برای حساب‌های خود تعریف کرده‌اند. دقیقا به همین دلیل است که غول‌های فناوری همچون گوگل و اپل، به‌جای رمز عبور از روش‌های حفاظتی جایگزین مانند «کلید عبور» یا برنامه‌های احراز هویت استفاده می‌کنند. کلید عبور، اعتباری دیجیتالی است که به حساب کاربری و وب‌سایت یا برنامه‌ای مرتبط است و به کاربران این امکان را می‌دهد، بدون نیاز به وارد کردن نام کاربری یا رمز عبور، احراز هویت کنند. مشکل اصلی رمز‌های عبور این است که مردم غالبا رمز‌های عبور ساده انتخاب می‌کنند تا آنها را فراموش نکنند. همچنین آنها معمولا از یک رمز عبور برای چند حساب خود استفاده می‌کنند. این وضعیت خطر دسترسی هکر‌ها به چندین حساب آنها را، فقط با آگاهی از یک رمز عبور، افزایش می‌دهد.
منبع : خبرآنلاین
پ
پ

کارشناسان بریتانیایی، به شهروندان بریتانیا هشدار داده‌اند ۲۰ رمز رایج را دیگر انتخاب نکنند.

بنابه گفته کارشناسان بریتانیایی، یکسری از رمز‌هایی که شهروندان این کشور انتخاب می‌کنند، کارآیی نداشته و نمی‌توانند از آنها در برابر هکر‌ها محافظت کنند. این رمز‌ها به‌راحتی حدس زده می‌شوند و هکر‌ها می‌توانند فقط در عرض چند ثانیه وارد حساب‌های صاحبان این رمز‌ها شوند.

 این روز‌ها استفاده از رمز عبور، ضعیف‌ترین روش مراقبت از حساب‌های آنلاین محسوب می‌شود و هکر‌ها به‌راحتی می‌توانند وارد حساب افرادی شوند که رمز‌های عبور ضعیفی برای حساب‌های خود تعریف کرده‌اند. دقیقا به همین دلیل است که غول‌های فناوری همچون گوگل و اپل، به‌جای رمز عبور از روش‌های حفاظتی جایگزین مانند «کلید عبور» یا برنامه‌های احراز هویت استفاده می‌کنند.

کلید عبور، اعتباری دیجیتالی است که به حساب کاربری و وب‌سایت یا برنامه‌ای مرتبط است و به کاربران این امکان را می‌دهد، بدون نیاز به وارد کردن نام کاربری یا رمز عبور، احراز هویت کنند.

مشکل اصلی رمز‌های عبور این است که مردم غالبا رمز‌های عبور ساده انتخاب می‌کنند تا آنها را فراموش نکنند. همچنین آنها معمولا از یک رمز عبور برای چند حساب خود استفاده می‌کنند. این وضعیت خطر دسترسی هکر‌ها به چندین حساب آنها را، فقط با آگاهی از یک رمز عبور، افزایش می‌دهد.

شرکت عظیم امنیتی «نوردپس»، اخیرا گزارش سالانه خود را درباره متداول‌ترین رمز‌های عبور ارائه داده است و ۲۰ رمز را بسیار خطرناک و ضعیف می‌داند. بنابه گفته کارشناسان این شرکت، چنانچه از یکی از رمز‌های زیر استفاده کرده‌اید، وقت آن رسیده که رمزتان را عوض کنید. رمز‌های زیر پرکاربرد و البته ناکارآمدترین رمز‌ها هستند:

۱. password

۲. qwerty۱۲۳،

۳. qwerty۱،

۴. ۱۲۳۴۵۶،

۵. liverpool

۶. ۱۲۳۴۵۶۷۸۹،

۷. password۱،

۸. qwerty

۹. liverpool۱،

۱۰. arsenal

۱۱. ۱۲۳۴۵۶۷۸،

۱۲. chelsea

۱۳. Password

۱۴. charlie

۱۵. football

۱۶. abc۱۲۳،

۱۷. arsenal۱،

۱۸. rangers

۱۹. Password۱،

۲۰. charlie۱

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.