سه شنبه, ۵ فروردین , ۱۴۰۴ Tuesday, 25 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22212 تعداد نوشته های امروز : 0×
آخر هفته بارش‌های خوبی در انتظار کرمانشاه است
14 بهمن 1403 - 14:16
شناسه : 296920
4
رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

سعید قاسمی ، با اشاره به ورود موج ناپایدار به جو منطقه از روز پنجشنبه (۱۸ بهمن) اظهار کرد: این سامانه که پنجشنبه و جمعه در جو استان فعال خواهد بود، باعث تشدید وزش باد، افزایش نسبی دمای شبانه، کاهش محسوس دمای روزانه و به تناوب بارش باران و برف در سطح استان خواهد شد/ آنچه خروجی مدل‌های هواشناسی تا امروز (۱۴ بهمن) نشان می‌دهد، بارش‌های حاصل از این سامانه، طی ساعاتی از نیمه دوم روز پنجشنبه تا نیمه اول روز جمعه و در نواحی غرب و شمال غرب استان نمود بیشتری خواهد داشت/ اگرچه سامانه‌های جوی همیشه دستخوش تغییر (تضعیف یا تقویت) می‌شوند، با این وجود در حال حاضر پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که بیشترین بارش سامانه مذکور به طور غالب بین ۳۰ تا ۴۰ میلیمتر در نقاط مختلف استان به ثبت برسد.  
 

منبع : ایسنا
پ
پ

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه از ورود سامانه‌ای ناپایدار به جو استان در روزهای پایانی هفته خبر داد.

سعید قاسمی ، با اشاره به ورود موج ناپایدار به جو منطقه از روز پنجشنبه (۱۸ بهمن) اظهار کرد: این سامانه که پنجشنبه و جمعه در جو استان فعال خواهد بود، باعث تشدید وزش باد، افزایش نسبی دمای شبانه، کاهش محسوس دمای روزانه و به تناوب بارش باران و برف در سطح استان خواهد شد.

وی اظهار کرد: آنچه خروجی مدل‌های هواشناسی تا امروز (۱۴ بهمن) نشان می‌دهد، بارش‌های حاصل از این سامانه، طی ساعاتی از نیمه دوم روز پنجشنبه تا نیمه اول روز جمعه و در نواحی غرب و شمال غرب استان نمود بیشتری خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: اگرچه سامانه‌های جوی همیشه دستخوش تغییر (تضعیف یا تقویت) می‌شوند، با این وجود در حال حاضر پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که بیشترین بارش سامانه مذکور به طور غالب بین ۳۰ تا ۴۰ میلیمتر در نقاط مختلف استان به ثبت برسد.

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه تاکید کرد: حتی اگر در روزهای آتی شاهد تقویت سامانه و وقوع بارش‌هایی بین ۴۰ تا ۶۰ میلیمتر در سطح استان باشیم، اتفاقی غیرمعمول و غیرعادی نخواهد بود.

قاسمی نکته مهم درباره فعالیت سامانه یادشده را افت محسوس دمای هوا بخصوص پس از گذر این موج دانست و اظهار کرد: از بعدازظهر جمعه و بخصوص طی روزهای شنبه و یکشنبه (۲۰ و ۲۱ بهمن) که سامانه به طور کامل از جو استان خارج می شود، دمای هوا به طور محسوسی کاهش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه حداقل دمای هوا در شهر کرمانشاه ممکن است به ۸ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد زیر صفر برسد، عنوان کرد: انتظار می‌رود حداقل دمای هوا در نواحی سردسیر استان به ۱۰ تا ۱۴ درجه سانتی‌گراد زیر صفر هم برسد.

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه از احتمال صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای فعالیت این سامانه ناپایدار نیز خبر داد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.