سه شنبه, ۵ فروردین , ۱۴۰۴ Tuesday, 25 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22212 تعداد نوشته های امروز : 0×
استاندار کرمانشاه: مدیران بی‌نظم جایی در تیم مدیریتی استان ندارند
28 بهمن 1403 - 12:26
شناسه : 297047
8
استاندار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

منوچهر حبیبی شنبه شب در نشست شورای برنامه‌ریزی استان در استانداری، حضور به موقع و منظم مدیران در جلسات را یک ضرورت خواند و گفت: در نشست امروز شورای برنامه ریزی استان، تعدادی از مدیران با تاخیر حضور پیدا کردند که مانع ورود آن‌ها به جلسه شدم/کرمانشاه بیش از هر استان دیگری نیازمند کار و تلاش شبانه روزی است و با بی نظمی و کم کاری نمی توان به توسعه دست یافت/بهبود وضعیت نامطلوب کنونی، نیازمند جنگندگی و پیگیری مدیران در استان و پایتخت است/استاندار کرمانشاه به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برای تدوین نظام نامه مدیریت نظارت استان دستور داد و گفت: این نظام نامه به رصد مداوم پروژه ها، رعایت زمان بندی‌ها و قرار گرفتن پروژه‌ها در مسیر اجرایی صحیح و شتاب گرفتن آن ها کمک می کند.

منبع : ایرنا
پ
پ

استاندار کرمانشاه گفت: با مدیر بی‌نظم حتی اگر نخبه هم باشد کار نخواهم کرد و جایی در تیم مدیریتی استان ندارد.

منوچهر حبیبی شنبه شب در نشست شورای برنامه‌ریزی استان در استانداری، حضور به موقع و منظم مدیران در جلسات را یک ضرورت خواند و گفت: در نشست امروز شورای برنامه ریزی استان، تعدادی از مدیران با تاخیر حضور پیدا کردند که مانع ورود آن‌ها به جلسه شدم.

وی اظهار کرد: کرمانشاه بیش از هر استان دیگری نیازمند کار و تلاش شبانه روزی است و با بی نظمی و کم کاری نمی توان به توسعه دست یافت.

حبیبی تاکید کرد: بهبود وضعیت نامطلوب کنونی، نیازمند جنگندگی و پیگیری مدیران در استان و پایتخت است.

استاندار کرمانشاه به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برای تدوین نظام نامه مدیریت نظارت استان دستور داد و گفت: این نظام نامه به رصد مداوم پروژه ها، رعایت زمان بندی‌ها و قرار گرفتن پروژه‌ها در مسیر اجرایی صحیح و شتاب گرفتن آن ها کمک می کند.

حبیبی در ادامه به اعتبارات عمرانی و تملک دارایی در سال آینده اشاره کرد و گفت: اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ بیش از ۶ همت است که در مقایسه با سال جاری، یک رشد ۳۷ درصدی داشته است و باید هرچه سریع‌تر با برگزاری نشست‌های کارشناسی، پروژه‌ها در سطح شهرستان ها تعریف و بر آن اساس اعتبارات عمرانی جذب شود.

وی ادامه داد: اعتبارات هزینه‌ای استان هم در سال ۱۴۰۴ حدود ۲.۳ همت است که نسبت به سال گذشته ۳۲ درصد افزایش دارد و در این حوزه هم باید همه دستگاه‌ها برای جذب این اعتبارات تلاش کنند.

حبیبی جایگزینی مدارس کانکسی و سنگی را یک اولویت برشمرد و گفت: این مدارس باید با کمک حوزه عمرانی، سازمان نوسازی مدارس و خیرین تا پایان سال آینده با مدارس استاندارد جایگزین شود.

استاندار کرمانشاه حفاظت و احیای جنگل های زاگرس را یک ضرورت توسعه ای دانست و گفت: طراوت و زیبایی، منابع آبی، اقتصاد و طبیعت زاگرس به برکت این جنگل های بلوط است و باید همه تلاش کنیم با پیگیری های مداوم اعتبارات و امکانات لازم برای مواقع بروز بحران آتش سوزی را از منابع ملی تامین کنیم.

او در بخش دیگری از سخنانش خطاب به سازمان مدیریت گفت: ما برای تحقق درآمدها، رشد اقتصادی استان و پیشرفت و بهره‌برداری از پروژه‌های اقتصادی و زیربنایی، نیازمند تدوین یک برنامه عملیاتی هستیم و دستگاه های اجرایی و فرمانداران هم باید نسبت به این برنامه متعهد و پاسخ گو باشند.

حبیبی تاکید کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی متولی این برنامه عملیاتی است و باید هرچه سریع‌تر اجرایی شود.

استاندار کرمانشاه همچنین از میزبانی رویدادهای ملی در استان حمایت کرد و یادآور شد: مسیر و هدف‌گذاری این رویدادها و اثرات مثبت آن بر اقتصاد و درآمد مردم باید مشخص شود و صرف برگزاری رویداد برای ما مهم نیست.

وی تاکید کرد: تقویم رویدادهای فرهنگی، ورزشی و هنری استان باید مشخص شود تا امکان برنامه ریزی در یک بازه زمانی مناسب فراهم باشد.

حبیبی به نقش مهم اقتصاد شهری در اقتصاد استان اشاره کرد و گفت: شهرداری متولی اقتصاد شهری است و این مجموعه باید با همکاری شورای شهر، یک برنامه مدون برای ارتقای اقتصاد شهری ارائه دهد.

وی تاکید کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان متولی این طرح باید با کمک نهادهای نظارتی، یک نظارت مستمر بر روند پیشرفت پروژه‌ها و عملکرد دستگاه ها داشته باشد و گزارش خود را به شکل منظم به مدیریت ارشد استان ارائه دهد.

حبیبی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: طی این سال ها بخشی از اراضی ملی و دولتی برای پروژه‌های سرمایه‌گذاری واگذار شده‌ که برخی از این‌ها تاکنون هیچ اقدامی نکرده‌اند و باید این زمین‌ها پس گرفته شوند.

وی تاکید کرد: در گام اول همه دستگاه های متولی مانند امور اراضی، منابع طبیعی، راه و شهرسازی و شرکت شهرک های صنعتی موظف هستند آخرین وضعیت طرح های سرمایه‌گذاری در اراضی که تا قبل از سال ۱۴۰۰ واگذار شده‌اند را تا یک ماه آینده بررسی کنند و در صورت عدم اقدام، این زمین‌ها را پس بگیرند.

حبیبی گفت: استان در زمینه واگذاری اراضی با محدودیت مواجه است و بخشی از این زمین ها به سرمایه گذاری‌های جدید اختصاص می‌یابد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.