بیمارستان سجاد کرمانشاه چند وقتی هست که تعطیل شده و ۱۵۰ نفر کادر و پرسنلی که در آن کار میکردند خانهنشین شدند، بیمارستانی که در سنوات گذشته از شلوغترین مراکز درمانی کرمانشاه بود و به نوعی یک بیمارستان مجهز و ویآیپی در بخش خصوصی به شمار میرفت.
این بیمارستان نه تنها به مردم کرمانشاه بلکه به مردم دیگر استانها خدمات میداد اما اکنون به دلیل عدم همکاری دانشگاه علوم پزشکی با این بیمارستان به تعطیلی کشیده شده است.
این در حالی است که همین حالا نیز سرانه تختهای بیمارستانی در کرمانشاه چندان مناسب نیست و از دست رفتن ۷۰ تخت بیمارستان سجاد نیز شرایط را بدتر میکند، به اضافه اینکه با این شرایط اقتصادی کشور و دولت دیگر امکان ساخت بیمارستانهای جدید چندان فراهم نیست و تنها راهکار حرکت به سمت بیمارستانهای خصوصی است، نه اینکه بیمارستانهای موجودی که داریم را نیز به تعطیلی بکشانیم.
*اما نکته مهم درباره تعطیلی بیمارستان سجاد زمزمههای پشت پرده از بیمارستان یا هتل کلینیک در دست احداث ماد است، بیمارستانی که گویا برخی از مدیران علوم پزشکی کرمانشاه در آن ذینفع هستند و گفته میشود دلیل اصلی کارشکنی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در امور بیمارستان سجاد همین است تا این بیمارستان را به تعطیلی بکشاند و رقبای بیمارستان ماد را حذف کند.
بیمارستان سجاد کرمانشاه از چندی قبل با هزینه ۴۵۰ میلیارد ریالی رویکرد خود را به مرکز جراحی زنان با کادر تماما زن تغییر داد و حالا گفته میشود چون بیمارستان ماد نیز قرار است بخش جراحی زنن داشته باشد، حذف رقبای آن در دستور کار است.
این در حالی است که بیمارستان سجاد نزدیک به ۵۰ سال است که در این شهر قدمت داشته و فعالیت میکند و مردم از خدمات آن بهرهمند هستند اما بیمارستان ماد هنوز در دست احداث است.
موضوع بیمارستان سجاد کرمانشاه زمانی برای مسئولین به نکته توجه تبدیل شد که صاحبان این بیمارستان چنان از سوءمدیریت دانشگاه علوم پزشکی به ستوه آمدند که بنری مقابل این بیمارستان نصب کردند و پیشنهاد دادند حالا که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قصد همراهی با این بیمارستان را ندارد، آماده هستند امکانات بیمارستان را به غزه منتقل کنند!
حالا دکتر عبدالله ذوالفقاری رئیس این بیمارستان نشست خبری برگزار کرد تا درباره دلایل تعطیلی این بیمارستان و سوءمدیریت دانشگاه علوم پزشکی شفافسازی کند، نشستی که اگرچه از دکتر علی سروش رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز برای حضور در آن دعوت شده بود، اما او نه تنها نیامد بلکه حتی معاون درمان خود را نیز به جلسه نفرستاد و نشست خبری با حضور قائم مقام معاونت درمان برگزار شد.
ابتدا افشین باقرزاده قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صبحتهایی کرد و گفت که از نظر این دانشگاه بیمارستان سجاد تعطیل نیست.
وی با بیان اینکه سوال ما نیز همین است که این بیمارستان چرا اکنون تعطیل شده، اظهار داشت: از نظر دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان سجاد از فردا میتواند فعالیت خود را از سر بگیرد.
او ادعا کرد که همه موانع پیش روی این بیمارستان اعم از صدور مجوزها مرتفع شده و دانشگاه علوم پزشکی مایل به از سرگیری فعالیت مجدد بیمارستان سجاد است.
این موضوع گلایه جدی عبدالله ذوالفقاری رئیس بیمارستان را به همراه داشت و گفت: نمیشود بگوییم یا علی کنید و بیمارستان را باز کنید، ما یک ریال به پرسنل بدهی نداریم و حتی مزایای شب عید آنها را نیز میدهیم، باز کردن بیمارستان ماهی سه میلیارد برای ما هزینه دارد و دانشگاه علوم پزشکی میخواهد ما را هول بدهد وسط کار تا به پرسنل بدهکار شویم و بعد به ما فشار بیاورد که حقوق پرسنل را بدهید.
وی اظهار کرد: اگرچه گفته میشود موانع برطرف و مجوزها صادر شده است، اما به چه قیمتی! چرا باید صدور مجوزها چهار ماه و شش ماه طول بکشد!
رئیس بیمارستان سجاد با بیان اینکه در این سال ها هیچ حمایت و تسهیلاتی دریافت نکردیم و هیچکس نیامد به ما بگوید منابع مالی نیاز دارید یا نه، گفت: اما برای یک بیمارستان که هنوز راهاندازی هم نشده ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است.
ذوالفقاری عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی پر این مدت در زمینه صدور مجوز برای مسئول فنی بیمارستان، مسئول فنی آزمایشگاه و … بسیار کارشکنی کرد و ماهها صدور مجوزهای ما را طول داد.
وی با انتقاد از اینکه به بالا بودن آمار سزارین در این بیمارستان نیز ایراد گرفتهاند، گفت: این در حالی است که هنوز یک ماه بود فعالیت خود را آغاز کرده بودیم.
رئیس بیمارستان گفت: با وجود اینکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی در نشست با بیمهها قول داد در زمان کوتاهی نامه ما برای همکاری با بیمهها را بدهد و وقتی از او تضمین خواستیم گفت برگه را با پنج انگشت مهر خواهد کرد، افزود: اما هنوز مشکل با بیمهها نیز برقرار است.
ذوالفقاری معتقد است با این شرایط و اینکه هیچ تضمینی نیست که دانشگاه علوم پزشکی این روند را ادامه دهد یا نه، امکان راهاندازی بیمارستان سجاد نیست.
در این نشست تعدادی از کارکنان بیمارستان سجاد نیز انتقادات جدی خود را مطرح کردند و تاکید داشتند چرا با بیمارستان سجاد نیز مانند سایر بیمارستانهای کرمانشاه رفتار نمیشود و سخت گیری فقط برای این بیمارستام است!
این نشست تشنجهایی نیز به دلیل انتقادات رسانهها از دانشگاه علوم پزشکی داشت.
دیدگاه