سه شنبه, ۵ فروردین , ۱۴۰۴ Tuesday, 25 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22212 تعداد نوشته های امروز : 0×
آمادگی تغذیه در ماه مبارک رمضان؛ توصیه‌های مهم برای حفظ سلامت بدن
11 اسفند 1403 - 10:55
شناسه : 297301
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

«نسرین یادگاری» با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب در ماه رمضان اظهار داشت: در این ماه مبارک، به دلیل تغییرات در الگوی مصرف غذا و ساعت‌های طولانی روزه‌داری، توجه به تغذیه صحیح ضروری است. برنامه‌ریزی مناسب برای وعده‌های افطار و سحر می‌تواند از مشکلات گوارشی و کم‌آبی بدن جلوگیری کند. وی به افراد توصیه کرد که در وعده سحر از غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین مانند غلات کامل، میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنند تا انرژی بدن در طول روزه‌داری حفظ شود/ «در افطار، بهتر است از مواد غذایی سبک و مغذی مانند سوپ، میوه و خوراکی‌هایی با فیبر بالا برای جلوگیری از مشکلات گوارشی مانند نفخ و معده درد استفاده شود. مصرف زیاد مواد قندی و چرب در افطار می‌تواند به مشکلاتی مانند چاقی و افزایش فشار خون منجر شود.» وی افزود: نوشیدن مایعات به ویژه آب و نوشیدنی‌های طبیعی مانند دوغ یا چای کم رنگ در این ماه اهمیت ویژه‌ای دارد و باید در فاصله افطار تا سحر انجام شود/ برای حفظ سلامت در ماه رمضان، داشتن یک رژیم غذایی متعادل و متنوع بسیار مهم است. همچنین باید توجه داشته باشیم که در ماه مبارک رمضان، به دلیل روزه‌داری طولانی‌مدت، بدن نیاز به استراحت کافی و آب‌رسانی مناسب دارد تا از بروز مشکلاتی مانند کاهش قند خون و کم‌آبی جلوگیری شود.

پ
پ

به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، نسرین یادگاری، رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ، به بررسی نکات تغذیه‌ای در این ماه پرداخته و به مردم توصیه کرد که برای حفظ سلامت بدن در طول روزه‌داری، به اصول تغذیه سالم توجه ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، «نسرین یادگاری» با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب در ماه رمضان اظهار داشت: در این ماه مبارک، به دلیل تغییرات در الگوی مصرف غذا و ساعت‌های طولانی روزه‌داری، توجه به تغذیه صحیح ضروری است. برنامه‌ریزی مناسب برای وعده‌های افطار و سحر می‌تواند از مشکلات گوارشی و کم‌آبی بدن جلوگیری کند. وی به افراد توصیه کرد که در وعده سحر از غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین مانند غلات کامل، میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنند تا انرژی بدن در طول روزه‌داری حفظ شود.

یادگاری همچنین در خصوص وعده افطار تاکید کرد: «در افطار، بهتر است از مواد غذایی سبک و مغذی مانند سوپ، میوه و خوراکی‌هایی با فیبر بالا برای جلوگیری از مشکلات گوارشی مانند نفخ و معده درد استفاده شود. مصرف زیاد مواد قندی و چرب در افطار می‌تواند به مشکلاتی مانند چاقی و افزایش فشار خون منجر شود.» وی افزود: نوشیدن مایعات به ویژه آب و نوشیدنی‌های طبیعی مانند دوغ یا چای کم رنگ در این ماه اهمیت ویژه‌ای دارد و باید در فاصله افطار تا سحر انجام شود.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بیان کرد: برای حفظ سلامت در ماه رمضان، داشتن یک رژیم غذایی متعادل و متنوع بسیار مهم است. همچنین باید توجه داشته باشیم که در ماه مبارک رمضان، به دلیل روزه‌داری طولانی‌مدت، بدن نیاز به استراحت کافی و آب‌رسانی مناسب دارد تا از بروز مشکلاتی مانند کاهش قند خون و کم‌آبی جلوگیری شود.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.